kafayi yemek uzereyim

Küçücük bebe ya!! Hastalanırsa antibiotik mi dayanıp iyeleşecek 3 aylık yavru.

Boşver, hiç lafını bile etme; sen direk kalk kapat. Açıklama niye yapıyorsun ki? Rahatsız olan gitsin; anne de kendi evinde ağırlasın amcangilleri. Yaşıtın olmayan insanlar niye yatıya gelirki zaten?

Öyle bir ortam oluştuğunda sıcağı sıcağına söyleseydiniz,hasta bebeğim karşılıklı açmayın camları diye. Gelmişler gitmişler siz arayıp söylemişsiniz annenizde uzatmamış zaten telefonu kapatmış.
Benimde çocuğum var,hastalık nedir,ne kadar etkileniyorlar çok iyi biliyorum,sizide çok iyi anlıyorum ama müdahalenizi baştan yapın,tavrınızı net olarak koyun. O saatten sonra oturmak istemeyen kalksın gitsin zaten, kaba ve kırıcı olmadığınız sürece kimin ne kadar alındığını boşverin.

beğenmeyene işte kapı işte sapı derdim...annemde olsa çocuğum sözkonusu ise yakarım hiç acımam...siz yine nazik bir davranış sergilemişsiniz...ben bu kadar sakin kalamazdım...annenize ise diyecek bir sözüm yok buna benzer bi tane de bende var.keşke beni köpekler doğursaymış diyorum bazen

onlar burdaykende söyledim dedigim gibi ondan sonrada küsüyorlar ayy rahatsiz ettik keske gelmeseydik kusura bakmayin cart curt... laf da söylenmiyor millete benim evim nekadar sicak olursa olsun ben havalandiriyorum bebegimin nezaman üsüyüp üsümedigini biliyorum. Tutmuslar bana diyorlarki siz nasil büyüdünüz acaba bizden ciktilarda bizi begenmiyorlar diyorlar hemen...

Empati kuramiyorlar anlamiyorlar... beni ciddiye almiyorlar bebegini esirgeme dahada hastalanir diyorlar ben esirgemiyorumki sadece DIKKAT ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…