- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
-
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
Kizlar benmi abartiyorum.
Ben avrupada yasiyorum akrabalarim geldi almanyadan.
bize oturmaya geldiler kucuk bebegim var. Evimiz cok sicak oluyor. bebegim 2 haftadir hasta asilari hep ertelendi. 4 gundur yagmur yagiyor diye disari cikmiyorum korkumdan dun geldiler butun camlari actilar ev cok sicak diye ceyran cektirdiler sinirlerimi bozdular.
Sabahta annem aramis amannnn hastalanirsa hastalansin diyor kardeslerim hasta olacak diye bize cam actirmayan annem.torununa hastalanirsa hastalansin diyor sinir oldum yemin ederim. hastalandigi gunden beri kimse kapimi calmadi aramadilar bile bunu soyleyince iyi tamam kizim hadi kapatiyorum telefonu diye telefonu suratima kapatti.
Kucuk oldugu icinde duzelmesi cok uzun suruyor geceleri uyumuyor. Cildircam sizle paylasmak istedim.
Simdide bana küstü...
anlamadım gelen akrabalarınız kardeşleriniz mi, bu arada yani önemli olan çocuğun sağlığı tabiki
Hayir gelenler amcamgil annemgilde onlarla geldiler.
Annem kardeslerim kucukken okadar dikkat ederdiki simdi torununa amannn hastalanirsa hastalansin demesi zoruma gitti
Konu evladınız olduğu icin acılan camı cocuk hasta olur diye kapatacaksınız, dert yanmak sızlanmak delirmek yerine müdahale edin.Kizlar benmi abartiyorum.
bize oturmaya geldiler kucuk bebegim var. Evimiz cok sicak oluyor. bebegim 2 haftadir hasta asilari hep ertelendi. 4 gundur yagmur yagiyor diye disari cikmiyorum korkumdan dun geldiler butun camlari actilar ev cok sicak diye ceyran cektirdiler sinirlerimi bozdular.
Sabahta annem aramis amannnn hastalanirsa hastalansin diyor kardeslerim hasta olacak diye bize cam actirmayan annem.torununa hastalanirsa hastalansin diyor sinir oldum yemin ederim. hastalandigi gunden beri kimse kapimi calmadi aramadilar bile bunu soyleyince iyi tamam kizim hadi kapatiyorum telefonu diye telefonu suratima kapatti.
Kucuk oldugu icinde duzelmesi cok uzun suruyor geceleri uyumuyor. Cildircam sizle paylasmak istedim.
Simdide bana küstü...
Belki annenizin canını sıkan bir durum vardır ondan dolayı sizin durumunuzla empati yapamamıştır. Belki menopoz dönemi falan, bilemedim.
bir de siz annenizi idare edin bence çünkü annelerin alttan alma huyları olmuyor pek.
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki,bu ay hep hastalıkla geçirdim,tam iyileştim derken eşimin hatrı için beni pek adam yerine koymayanların sözüne gittim,bütün odalarda klima çalışıyordu.şimdi tekrar hasta oldumKizlar benmi abartiyorum.
Simdide bana küstü...
4 gündür camları açmıyormuydun.Evde bir hava sirkülasyonu da olmalı.Bu da hastalık sebebi.Sürekli cam kapalı olur muKizlar benmi abartiyorum.
Simdide bana küstü...
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki,bu ay hep hastalıkla geçirdim,tam iyileştim derken eşimin hatrı için beni pek adam yerine koymayanların sözüne gittim,bütün odalarda klima çalışıyordu.şimdi tekrar hasta oldumolan bize oluyor kimsenin umurunda değil valla,o yüzden kim darılırsa darılsın kızarsa kızsın sen bildiğini yap,kapat kapı pencereleri,senin bebeğin daha önemli,hastalanınca yine sen üzülecek sen koşturacaksın ama kimsenin umurunda olmayacak,hem sağlık bu.
4 gündür camları açmıyormuydun.Evde bir hava sirkülasyonu da olmalı.Bu da hastalık sebebi.Sürekli cam kapalı olur mu
Geçmiş olsun.tabiki cami aciyorum okadarda degil ama 2 haftadir hasta 4 günde sanki KIS geldi yagmur simsek cakiyor o yüzden disari cikarmadim cikaramadim