Kafayı yemek üzereyim !!

kızlar size pharmatonu tavsiye ediyorum bir arkadaşım bunun sayesinde 25 günde 4 kilo aldı

Aynı zamanda iştah ta acıyormus ama ben doğallardan yanayım .. Doğal yollarla alırsam ileride çok kilo aldığımda verebilirm ama bu tür ilaçla örneklerinde gördüğüm gibi çok zor oluyormus .. Evet kilo istiyorum ama asırı kilo da çok korkutuyor gözümü.

Pharmaton bir vitamin desteğidir.Vitaminler iştah da açabilir.Ancak alınan kilonun sağlıklı ve protein ağırlıklı olmsası vücudun sıkı görünmesi açısından çok önemlidir.Aksi takdirde yağlanma olur ki çok kötü görünür.Bu yüzden sizlere ısrarla Herbalife Shake tavsiye ediyorum.Aynı zamanda 30 gün para iade garantili ve %100 doğal.

Ben bu herbalife ın sitesine giriyorum fiyat öğrenmek için üye olunuz diyor ben üye olmak istemiyorum siz üyesinizdir fiyatı hakkında bilginiz var mı?

Sırada Bal-polen denicem bu mevsimin gelmesini bekliyordum taze polen için .. Deneyenleriniz var mı??:44:

Kilo almak için yıllardır uğraşan biri olarak tavsiyem kolayı bırak :) Çok şişiriyor, yemek yemeye hali kalmıyor insanın. Sağlık açısından da ilerde mide rahatsızlıkları çıkarabilir hiç lüzum yok derim

İyi de çok zor bi günüm kolasız geçmez .. İçince su içmiş gibi rahatlıyorum yemeklerde yemek sonra içiyorum yemekten önce tok tutuyor .. ama ben acıkmasamda birşeyler atıştırıyorm genellikle çikolata yiyorumm .

Hadi yaa ama diğer konu başlıkları altında işe yarayanlar varmış oyle diyorlar umutlandım birden .. ee senden nasıl gidiyor tartıldın mı?

Yok daha tartılmadım.korkuyorum almamışsam moralim bozulucak.yatmadan önce tartılırım biraz fazla çıkarım belki :)) yazarım sonucu :)

Yok daha tartılmadım.korkuyorum almamışsam moralim bozulucak.yatmadan önce tartılırım biraz fazla çıkarım belki :)) yazarım sonucu :)

Ben bugun almışımdır heralde çok şey yedim ben ancak ayda bir tartılıyorum moral meselesii iştee.. almamışsam o gunum rezil olur bu yuzden ayda bir gunum rezil olsun kendini nasıl hissediyorsun peki ? ben bugun etek giydim bacaklarımın hafif toplanğını hissettm annem de öyle soyluyor ..

kotum darlaşmış biraz sanki :)) annemle kardeşim de aldın diyor yaa çok merak ediyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…