• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yemek üzereyim !!

Kendini HİC zorlama zamanla alırsın. Zayıflığının tadını çıkar

yok ya inan bana zayıflık hiç iyi değil başta bagısıklık sistemi zayıff yani .. Daha sonra kendine giyecek yakışacak ve beğendiğin şeyler olmucak .. Ve en sevdiğin eteklerden elbiselerden sortlardan mahrum kalacaksın hele ki benim gbi süslü biri .. yaşını yaşayamıyorsu zamanla olmuyor işte bazıları bırak evlenince alırsın diyor ama ben evlenince oyle acık seyler giyemem ki ve ya istediğim gbi süslenemem ki ..

selam kızlar ben de kilo almak istiyorum
herşeyi yiyorum çok da yerim ama yok olmuyo
bi 5 kilo alsam çok iyi olacak yaa
ben de 27 yaşımdayım 1.67 cm 49-50 arasında gidip geliyorum
üstelik 2 tane de çocuğum var kızım çok huysuz
acaba o yüzden mi alamıyorum :19:

hmm.. Çok hareketli olduğundan olabilir ve ya ekmeği ve tatlılarla aran nasıl?

hmm.. Çok hareketli olduğundan olabilir ve ya ekmek ve tatlılarla aran nasıl?

işin enteresan tarafı da bu ya...
hipotiroidi var bende buna göre fazla kilolu olup kilo verememem lazımmış
başka da bişeyim yok çok şükür...

İlginç o zaman kendinizi kilo alacam diye zorlamayın derim ilerde basınıza sorunlar acabilir.

Son düzenleme:
Kilo alayım derken vücut yağ oranını yükselten sanırım çok arkadaş var.Arkadaşlar karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslenmenizi tavsiye ederim.

ben bir şurup kullanıyordum 10 kilo kadar almıştım.Sonra bıraktım,aksattım şimdilerde tekrar başladım ama ilaçta sadece göbekten ve kalçadan kilo aldırıyordu.Araştırdım bacaklarımın ve kollarımın da kilo alması için düzenli olarak hareketleri yapıcam.
Bence denemeye değer arkadaşlar..

ben bir şurup kullanıyordum 10 kilo kadar almıştım.Sonra bıraktım,aksattım şimdilerde tekrar başladım ama ilaçta sadece göbekten ve kalçadan kilo aldırıyordu.Araştırdım bacaklarımın ve kollarımın da kilo alması için düzenli olarak hareketleri yapıcam.

Ne surubu iştah acıcı mı?

hangi şurup o hemen bize de söyle :))

Back