• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yemek üzereyim !!

merhaba, kilo alma konusunda protein bazlı gıda takviyesi öneririm.Mutlaka işe yarar.Hiç kilo alamayan etrafımda bir çok kişi bu sayede kio aldılar.Ne kadar kilo alınacağı bünyeye bağlı olmakla birlikte çok güzel sonuçlar veriyor.

evettt hiç kalmıyorrrr:(( bi tartılıyorum kilo almısım gibiii bi tartılıyorum vermişim gibiiii:( ama devam edicem bu ama işinee. forumda okudugum kadaryla 10 12 kilo almış mama sayesınde umarım bende alırımm. basta cok umutluyduumm ama umudum yavas yavas sönüyorrr çok üzülüyorumm. :((((((( etrafımdakılerın ayyy bu kadar da zayıflık iyi değill yaaa, bence sen bu bacaklarla etek gyme demelerıne çok sinir oluyorummmmmmmmmmmmmm

boy ve kilon kaçtı senin? bendensin galiba düşünceler falan .. herşeyi denedin mi?

slm cnm inş . En kısa sürede ideal kg ulaşırsın hepimizin derdi başka işte bende kg vermek istiyorummmm sana diyeceğim şey öncewlikle bunu kafana takmaman yani sen ne kadar takarsan beynin ona yoğunlaşırrr birde bu kadar şeyi üst üste denemee bence her gece yatarkenn hatta yatmadann tahin pekmez ye tahin kg aldırır çünkü susam yağı içeriyorr bence büyük bir kase yap kendine bunu evin en göz öününde olan noktasına kpy gelip hgeçerken 1 kaşık 1 kaşık ye öyle arka arkaya değil bak gördükçe salal bir kaşıkk hem miden bulanmazzz hemde bak görürsün 1 günde biterr kase eminim sonuçlarınıda 1 hafta görmeye başlarsın ama takmaa cnm kafanaa inş güzel haberlerini alırızz takip teyim :16:

bu tahini nasıl yiyecem? nelerle karıstırabilirim yani sadece tek olarak mide kaldırıyor tadı ?

tahin pekmezin kilo aldırdığını annem de söylüyor..tadı ağır gelir diye hiç denemedim bende.tahin helvası yiyorum biftek yemişsin gibi oluyomuş öyle diyorlar:34:

tahin pekmezin kilo aldırdığını annem de söylüyor..tadı ağır gelir diye hiç denemedim bende.tahin helvası yiyorum biftek yemişsin gibi oluyomuş öyle diyorlar:34:

allah allah ben pekmezi severim çok ta yerm ama tahinli pek yemem denicem bakalım tahin ve tahinli herşeyi .. bugun anneme tahinli çörek yaptırdım umarım işe yarar..

Loş ışıkta uyumak kilo aldırıyor! demişler nasıl bir saçmalıktır anlamadım :)) yapanlar varmıymış bari ?*

Back