• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yemek üzereyim !!

Bugun hormon testi yaptırdım .Doktor sonuçları eline aldı ve herşey normal dedi . psikatri ye yönlendirdi . bu kadar sacmalık olur mu ya çıldıracam :50:

arkadaşlar bu seneye kadar 45 kilodan bir gram fazla almayı başaramamış(ki 27 yaşındayım) ancak bu senenin başından beri kilo almaya başlayan biri olarak sesleniyorum sizlere...şimdi 52-53 kiloyum...inanın kilo almak isteyip te alamamanın ne olduğunu sizin kadar iyi bilebilirim...doktorlara gidip testler mi yaptırmadım... artık neler neler...peki bu sene ne oldu da kilo aldığımı sorarsanız bir kere düzenli beslenme...ekmeği çok seviyorum onu zaten doya doya yiyorum...bir de ek olarak bu sene farkında olmadan o kadar çok fındık, ceviz ve badem yedim ki....aslında ben kilo alma amaçlı yemedim...kilom az olduğu için halsizlik hissediyordum...özellikle yazın sıcaklarada düşüp bayılacak gibi oluyordum...şimdi gayet zinde ve enerjik hissediyorum kendimi...ben göbek ve kalçamdan kilo aldım kendime o kadar yakıştırıyorum ki...tecrübemi paylaşmak istedim umarım işinizze yarar...

Back