- 3 Şubat 2009
- 876
- 1.835
- 333
- Konu Sahibi pessimisticss
evet sipraktini kullandım bebe biskuvsini yaklasık 2 hafta kadar kullandım hala devam ediyorum annem kilo aldın farkındayım diyor ama tartıya cıkınca hep aynı kilo anlayamıyorum.
ben 17 yaşındayım 1.63 boyundayım 42 kiloyum.. boyum kısa olduğundan minyon görünüyorum ama seni anlıyorum çünkü bende kilo almak istiyorum. şunu söyliyimki bebe bisküvisini 3 ay boyunca kullandım kimisi 1 ayda 4 kilo almış ama ben 1 ayda 1 kilo aldım 3 ay kullandım 42 oldum düşün yani.. hem sen 2 haftadır kullanıyosun sakın bırakma bak azmet başarırsın. ve şunu söyliyim ki söylenenlere kesinlikle kulak asma ben öyle yapınca kilo almaya başladım zaten. çünkü bu işin psikolojik yanıda var. kafana takma işine bak bisküvini ye cidden alıyosun. dediğm gibi 3 ay kullandm. bırakmıştım ama bu aralar gene başladım. ne yaptığımıda yazıyım sana; cezvenin yarısına kadar süt koydum onu ısıtırken tabağa 16-17 tane bebe bis. attım 1 kaşık pekmez koydum bide badem fındık ceviz karışımını rondoda çekmiştik annemle 1 kaşıkta ondan koydum. hep böyle yiyorum tadıda güzel midemi bulandırmıyo benim. bende yemek konularında hassasım. kusura bakma uzun oldu umarım yardımcı olabilmişimdir.. :)