3 tane oğlum var 9 5 4 yaşların da bende 29 yaşındayım üniversite birinci sınıfta hamile kaldim okulu bırakıp evlendik ilk başlarda herşey iyiydi sonra yarıya çalışmamaya başladı buna da katlandim sonra ailemin memleketine taşındık ikinciye hamile olduğumu öğrendim hamilelik süreci boyunca ağzıma sıçtı acillik oldum eve geldim yemek yokmu dedi bunun gibi niceleri ikinciye hamileyken 4 gün iş için gidiyorum dedi gitti telefonu falan kapattı 4 gün üzerine geldi doğurdum babam konuştu bosanin diye istemedi ortancam 4 aylıkken hamile kaldım korunuyordum regl üzerine denk geldi bunun için linç yemek istemiyorum pandemi bebeği oldu en küçüğü ve doğumdan 20 gün sonra kendi memeletine iş için gitmek istedi gitti üzerinden 2 ay geçti çalışmadı 3.ayda çalışmaya başladı ve boşanalim dedi sonuç 3 çocukla tek başıma savaş veriyorum ilk 2 yıl hiç destek bile vermedi şimdi nişanlı gayet mutlu bense hergun ağlıyorum dışarıya çıkıp tek bir bardak kahve içmekten aciz kaldım artık dayanamıyorum çocukları babaya vermek yada kaçıp gitmek istiyorum çok yoruldum hemde çok napmam gerekiyor kafayı yicem artık