- 23 Nisan 2022
- 3
- -1
- 1
- 22
- Konu Sahibi kadinnnnnn
tam 1 yıl önce lohusayken eşimin iş yerindeki bir kızla mesajlalarını yakaladım. O gün ile beraber 3 gün konuşmuşlar. Mesajlarda kızın kolu kırık olduğu için sürekli “ nasılsın, iyi misin, nasıl oldun, ne zaman bir dost kahvesi içiyoruz, sen olmayınca işin tadı yok” gibi mesajlar yakaladım. Bunu gördüğümde ağlama krizine girmiştim artık eşime bunu gösterdiğimde ise düşündüğün gibi değil kolunun kırılmasına ben sebep oldum patrona şikayet etmesin diye iyi geçinmek zorunda kaldım Tamam haklısın özğr dilerim hatalıyım söylediklerimde dedi ertesi günü evi terk ettim 2 gün ayrı kaldık Ve 2 gün sonra Dediklerine inanmak istedim ve tekrar Barıştık o günden sonra tam 1 yıl geçti ve o bir içerisinde herhangi bir şeyini ne yakaladım ne duydum ne hissettim hatta bana eskisinden daha düşkün olmaya başladı aramız eskisinden daha iyi olmaya başladı ama hala benim içimde bi şüphe var Dedikleri doğru muydu yoksa iş daha kötüye gitmesin diye yalan mı söyledi bunu öğrenmek istiyorum. Eşime şuan bu konuyu hem açmak istiyorum doğruyu öğrenmek hem de eski konuyu açıp huzursuzlukta vermek istemiyorum nasıl yapmalıyım bana bir akıl verin lütfen içim içimi kemiriyor