kafayı yemek üzereyim. Hak ettim biliyorum..

Haketmissiniz. Kendi kendinize yapmışsınız. Sevgilinizin özellikle yaptığı hiçbir şey yok ortada. O kendini çoktan belli etmiş.
Hâla silmeyip stalk peşindesiniz. Sevgiliniz de zaten siz yorulmayın diye tüm özelini size ekran görüntüsü şeklinde atıyor.

Ayrıca sevgiliniz o kadar karaktersiz biri ki kelimeler yetmez anlatmaya.
Öbür kızla ikinizi aynı anda idare ettiğinin, ikinizi de parmağında oynattığının farkında olmalısınız.
Şunun gibi karaktersiz erkekler icin ne gözyaşları dökülüyor

Böyle bir kiro icin gözyaşlari hiç değmez. Hatta ben o kiza acidim, bu kadar tek beyin hücreli organizma ile buluşmaya gideceği için.

Senin yaptiğin yada hak ettiğin bişey yok. Alişmişlik var sadece. Tüm erkeklerin bu sahis gibi olduğunu düşünüyorsun. Hatta bu sahisin çok özel olduğunu düşünüyorsun. Ki gerçekten ama gerçekten değil.

Biraz kendine zaman ver. Abur cubur ye. Ağla. Ne gerekirse. Ve bu adami her yerden engelle. Gerekirse sohbetleri hard diske at ve sil. Zaman ile bu adamin ne kaa saçma olduğunu anlarsin, hatta kahkaha atarsin onda neyi beğendiyseeem diye. Hepsi geçecek. Sadece zamana ihtiyacin var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…