• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafayı yemek üzereyim. Hak ettim biliyorum..

İlişkimi bitirdim o gitti başkasıyla sevgili oldu keşke bitirmeseydim mi dediniz ben mi yanlış okudum? Gerçekten böyle saçma bir adamı elinizden kaçırdığıniz için pişmanlık mı duyuyorsunuz? 😂
Siz de kendinizi toparlamadan hayatımda biri olsun diye bir ilişkiye başlamayın.
yoo öyle demedim. Öyle mi yazmısım. Bitirmeseydim gercek yüzünü göremezdim :D

geri dönmem imkansız. Bu güne kadar yaptıklarını göz ardı ettim. Sevgili yapıp üstüne bana dönmeyi düsünemez bile.
Eee tamam o zaman neden hala uzuluyorsun bırak kimle olursa olsun tekrar yazarsa layigini bulmuşsun de engeli bas.

Böyle birinden kurtulduğunuz için yatın kalkın şükredin. Layığını kendi bulmuş zaten, aynı anda iki kişiyi idare eden bir kadını kendine denk görmüş demek ki.

öncelikle merhaba. Beni kınamayacağınızı düsünerek yazıyorum. Ki kızsanız da hak ettim her seyi. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Bitti dediysem yine arada yazıyordu. Ben de cok seviyordum o yüzden 2 gün barıssak da yine bitiyordu. Bu bir kac aydır böyle. Cünkü bana yanlıs gelen davranıslarını bırakmasını istedim. O da bu konuda diretti. On gün önce yine yazdı. Bu süre zarfında hep mutlu görünmeye calıstım cok üzülsem de. O da mutlu göründü ama bana sürekli ulasıp mutsuz olduğunu beni sevdiğini baskasıyla olamayacağını söylerdi. 2 ay önce calıstığı is yerinde bir kızla ilgili bir durumdan bahsetti. Kız iki kisiyi idare ediyormus adamlar da evli bu arada. Tutanak tutulmustu kendisi de orda güvenlik isinde calısıyorduç Tutanağı da attı. Kızın üstüne falan yürümüsler ki o da kızı korumus. Kızdan iyi bahsetmedi. Neyse on gün önce bu kızı eklediğini gördüm. Bana yazınca hakkında kötü konustuğun kzıı eklemissin dedim. Aralarında gecen konusmayı attı. İsi bırakmadan önce kızı korumus yine bir olayda. Kız da durumu anlatmıs iste. Ben cok sinirlendim kötü tartıstık. Ve bu sefer kesin bittiğini o kızla da görüseceğini bunu da bebim göreceğimi belirtti. Ben ihtimal vermedim. Sonra bir kac gün önce paylastığım bir duurmu bahane etti bana yazdı. O kızla olan askımlı canımlı cicimli konusmalarını attı. Artık benim icin bittin bu kızla da 2 hafta sonra bulusacaz dedi ki kıza da o an sormus kız da gelecem demis. Canım o kadar yandı ki. Hak ettim biliyorum. Keske irtibatı kesmis olsaydım. Ama cok seviyordum düzelir diye umuyordum. İki kisiyi idare eden kızla mı birliktesin dediğimde de bunlar bildiklerin bilmediklerin var dedi. Seni de ilgilendirmez dedi. Numaramı da silmemis duurmlarıma bakıp duruyordu. Ben arkadasımla bir geziye katılmstım. Bu geziyi gördüm ve mutlu olduğunu anlayınca onunla sevgili oldum dedi. Onu cok seviyormus. whatsappta saatlerce acıktı. Canım o kadar yandı ki iki gündür uyuyamıyorum. Önüme bakıp, arkadasımın tavsiye ettiği kisiyle konusmak istiyorum ama bu duurmda yanlıs olur diye ona da haksızlık etmek istemedim. Dün de beni engelledi sağolsun. Unutulmak belki de canımı yakan. Ne yapacağımı size suan pismanım dese siz yine donersiniz kesinlile eminim sacmalik gercekten

yoo öyle demedim. Öyle mi yazmısım. Bitirmeseydim gercek yüzünü göremezdim :KK70:
Heee yanlış anlamışım o zaman beni unuttu diye üzgünsünüz siz. Unutamayıp peşinizde kul köle olmalıydı ama işte insanlar nankör, unutuveriyorlar çabucak.
Ay ben dert edilecek şey bulamadım.
Peşimden koşsun istediğim yönde değişsin diye oynamışsınız o da gidip başkasını bulmuş.
Teselli cümlem şu olabilir: Üzülmeyin, onun yeni kız arkadaşı da belki başkasını bulunca onun canı yanar. 😀

öncelikle merhaba. Beni kınamayacağınızı düsünerek yazıyorum. Ki kızsanız da hak ettim her seyi. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Bitti dediysem yine arada yazıyordu. Ben de cok seviyordum o yüzden 2 gün barıssak da yine bitiyordu. Bu bir kac aydır böyle. Cünkü bana yanlıs gelen davranıslarını bırakmasını istedim. O da bu konuda diretti. On gün önce yine yazdı. Bu süre zarfında hep mutlu görünmeye calıstım cok üzülsem de. O da mutlu göründü ama bana sürekli ulasıp mutsuz olduğunu beni sevdiğini baskasıyla olamayacağını söylerdi. 2 ay önce calıstığı is yerinde bir kızla ilgili bir durumdan bahsetti. Kız iki kisiyi idare ediyormus adamlar da evli bu arada. Tutanak tutulmustu kendisi de orda güvenlik isinde calısıyorduç Tutanağı da attı. Kızın üstüne falan yürümüsler ki o da kızı korumus. Kızdan iyi bahsetmedi. Neyse on gün önce bu kızı eklediğini gördüm. Bana yazınca hakkında kötü konustuğun kzıı eklemissin dedim. Aralarında gecen konusmayı attı. İsi bırakmadan önce kızı korumus yine bir olayda. Kız da durumu anlatmıs iste. Ben cok sinirlendim kötü tartıstık. Ve bu sefer kesin bittiğini o kızla da görüseceğini bunu da bebim göreceğimi belirtti. Ben ihtimal vermedim. Sonra bir kac gün önce paylastığım bir duurmu bahane etti bana yazdı. O kızla olan askımlı canımlı cicimli konusmalarını attı. Artık benim icin bittin bu kızla da 2 hafta sonra bulusacaz dedi ki kıza da o an sormus kız da gelecem demis. Canım o kadar yandı ki. Hak ettim biliyorum. Keske irtibatı kesmis olsaydım. Ama cok seviyordum düzelir diye umuyordum. İki kisiyi idare eden kızla mı birliktesin dediğimde de bunlar bildiklerin bilmediklerin var dedi. Seni de ilgilendirmez dedi. Numaramı da silmemis duurmlarıma bakıp duruyordu. Ben arkadasımla bir geziye katılmstım. Bu geziyi gördüm ve mutlu olduğunu anlayınca onunla sevgili oldum dedi. Onu cok seviyormus. whatsappta saatlerce acıktı. Canım o kadar yandı ki iki gündür uyuyamıyorum. Önüme bakıp, arkadasımın tavsiye ettiği kisiyle konusmak istiyorum ama bu duurmda yanlıs olur diye ona da haksızlık etmek istemedim. Dün de beni engelledi sağolsun. Unutulmak belki de canımı yakan. Ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:
Önünüze bakıp hayatınıza devam edeceksiniz böyle gereksiz birinden kurtulduğunuz için şükredeceksiniz. Yeni bir ilişki düşünmeyin ne kendinize ne de başkasına bu kötülüğü yapmayın. Bu yaşadıklarınızdan da ders çıkaracaksınız şuan her şey yeni olduğu için mantıklı düşünemiyor yada düşündüklerinizi uygulamak zor geliyor olabilir zamanla her şey yerine oturacak.

Önünüze bakıp hayatınıza devam edeceksiniz böyle gereksiz birinden kurtulduğunuz için şükredeceksiniz. Yeni bir ilişki düşünmeyin ne kendinize ne de başkasına bu kötülüğü yapmayın. Bu yaşadıklarınızdan da ders çıkaracaksınız şuan her şey yeni olduğu için mantıklı düşünemiyor yada düşündüklerinizi uygulamak zor geliyor olabilir zamanla her şey yerine oturacak.
insallah sağolun

Ne yap ne et öz saygını yeniden kazan. Bu kafayla seni daha çok yıpratırlar. Mutlu gibi göründüm diyorsun ya bu gereksizden kurtulduğun için sevinmen lazım.
Hakkında kötü konuştuğu kişiye göz koyacak kadar da kalleş. Derdi başka çünkü.

yani tüm bu durumlar / ortam biraz ne bileyim varoş değil mi?
2 kişi idare eden kız, üste yürümeler, kızı korumalar
kızla çıktıktan sonra konuşmaları size atan bir adet sevgilimsi yaratık
yani tipler bile gözümün önüne geldi.
Bırak allah aşkına böyle insanlarla gerçekten seviyeni aşağı çekmeye değmez.

öncelikle merhaba. Beni kınamayacağınızı düsünerek yazıyorum. Ki kızsanız da hak ettim her seyi. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Bitti dediysem yine arada yazıyordu. Ben de cok seviyordum o yüzden 2 gün barıssak da yine bitiyordu. Bu bir kac aydır böyle. Cünkü bana yanlıs gelen davranıslarını bırakmasını istedim. O da bu konuda diretti. On gün önce yine yazdı. Bu süre zarfında hep mutlu görünmeye calıstım cok üzülsem de. O da mutlu göründü ama bana sürekli ulasıp mutsuz olduğunu beni sevdiğini baskasıyla olamayacağını söylerdi. 2 ay önce calıstığı is yerinde bir kızla ilgili bir durumdan bahsetti. Kız iki kisiyi idare ediyormus adamlar da evli bu arada. Tutanak tutulmustu kendisi de orda güvenlik isinde calısıyorduç Tutanağı da attı. Kızın üstüne falan yürümüsler ki o da kızı korumus. Kızdan iyi bahsetmedi. Neyse on gün önce bu kızı eklediğini gördüm. Bana yazınca hakkında kötü konustuğun kzıı eklemissin dedim. Aralarında gecen konusmayı attı. İsi bırakmadan önce kızı korumus yine bir olayda. Kız da durumu anlatmıs iste. Ben cok sinirlendim kötü tartıstık. Ve bu sefer kesin bittiğini o kızla da görüseceğini bunu da bebim göreceğimi belirtti. Ben ihtimal vermedim. Sonra bir kac gün önce paylastığım bir duurmu bahane etti bana yazdı. O kızla olan askımlı canımlı cicimli konusmalarını attı. Artık benim icin bittin bu kızla da 2 hafta sonra bulusacaz dedi ki kıza da o an sormus kız da gelecem demis. Canım o kadar yandı ki. Hak ettim biliyorum. Keske irtibatı kesmis olsaydım. Ama cok seviyordum düzelir diye umuyordum. İki kisiyi idare eden kızla mı birliktesin dediğimde de bunlar bildiklerin bilmediklerin var dedi. Seni de ilgilendirmez dedi. Numaramı da silmemis duurmlarıma bakıp duruyordu. Ben arkadasımla bir geziye katılmstım. Bu geziyi gördüm ve mutlu olduğunu anlayınca onunla sevgili oldum dedi. Onu cok seviyormus. whatsappta saatlerce acıktı. Canım o kadar yandı ki iki gündür uyuyamıyorum. Önüme bakıp, arkadasımın tavsiye ettiği kisiyle konusmak istiyorum ama bu duurmda yanlıs olur diye ona da haksızlık etmek istemedim. Dün de beni engelledi sağolsun. Unutulmak belki de canımı yakan. Ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:
Ayrılmanın da seyini cıkarmazsın ya.
Bu kadar lackalasmaya ne gerek var,eski sevgiliyle yenisinin msjlarını konusmak nedir.
Öhh yani.

Hatadır olur önemli olan önüne bakman. İlişkiye 3. kişi girmiş o ilişki artık bitmek zorunda zaten. Canın yanar 3-5 ay en fazla sonra soğur için. Başka biriyle görüşme hatasına düşme başkasını yara bandı yapmış olursun.

Gerçekten özel konuşmaları paylaşacak kadar alçalmış bir adam için ne üzülüyorsunuz? Buna mı layıksınız siz? Böyle ayak altı insanlar tutmayın hayatınızda lütfen.

Back