• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafayı yemek üzereyim. Hak ettim biliyorum..

Benim bildiğim insanlar ayrılınca bir daha görüşmez arkadaş kalma olayı kadar saçma bi şey yok. Görüşmeye devam ederek hata etmişsiniz. Bundan sonra kararlı olun görüşmeyin. Zamanla her şey yoluna girer

Benim bildiğim insanlar ayrılınca bir daha görüşmez arkadaş kalma olayı kadar saçma bi şey yok. Görüşmeye devam ederek hata etmişsiniz. Bundan sonra kararlı olun görüşmeyin. Zamanla her şey yoluna girer
Seviyordum .Evlilik icin aileme söyleyecektim ki o son dakika golü attı. Sevgilisi olan adamla konusmam zaten. Artık önüme bakacağım suan zor ama yapacağım.

Gerçekten özel konuşmaları paylaşacak kadar alçalmış bir adam için ne üzülüyorsunuz? Buna mı layıksınız siz? Böyle ayak altı insanlar tutmayın hayatınızda lütfen.
Aynen öyle yaptı. Utanması olsa sevdiği kadınla olan konusmasını bana atmazdı. Canım yansındiye kıza su tarihte geliyor muusn askım diye de sormus. Ve bunu bana da attı. Karaktersizmis

yani tüm bu durumlar / ortam biraz ne bileyim varoş değil mi?
2 kişi idare eden kız, üste yürümeler, kızı korumalar
kızla çıktıktan sonra konuşmaları size atan bir adet sevgilimsi yaratık
yani tipler bile gözümün önüne geldi.
Bırak allah aşkına böyle insanlarla gerçekten seviyeni aşağı çekmeye değmez.
Kızdan öyle kötü bahsetti ki anlatamam. Simdi de kızı koruyor bana karsı. Benden iyi olduğunu söylüyor. Amacı ortada zaten. Senden sonra biriyle cıkmak icin illa sevmem gerekmiyor da demisti. Yani konusmaları da gayet seviyor gibiydi. Bilmiyorum değisik.

suan kımseyle konusmayın yenı ılıskıye baslamak hata olur bır hata baska bır hatayla duzelmez bunu sızde bılıyorsunuz zaten

o aptal adamıda lutfen engelleyıp sılermısınız rıca etsem ? bır kadının kendısıne bunu yapmasına tahammul edemıyorum da içim ürperiyor

suan kımseyle konusmayın yenı ılıskıye baslamak hata olur bır hata baska bır hatayla duzelmez bunu sızde bılıyorsunuz zaten

o aptal adamıda lutfen engelleyıp sılermısınız rıca etsem ? bır kadının kendısıne bunu yapmasına tahammul edemıyorum da içim ürperiyor
Kendisi beni engellemis :D Ama uzaktan uzağa beni takip ettiğine eminim. Benim gezip tozmam bile kendisine batıyor cünkü. Sildim her yerden görmüyorum da. Ben bu olayı duymadan önce arkadasım görüs bir demisti. BirAZ düsüneyim dedim ama görüsmemek daha iyi. Zamana ihtiyacım var

Kendisi beni engellemis :KK70: Ama uzaktan uzağa beni takip ettiğine eminim. Benim gezip tozmam bile kendisine batıyor cünkü. Sildim her yerden görmüyorum da. Ben bu olayı duymadan önce arkadasım görüs bir demisti. BirAZ düsüneyim dedim ama görüsmemek daha iyi. Zamana ihtiyacım var
o engeller acar sonra gerı engeller bu tarz erkekler bunu hep yapar
o engelı actıgında sızın engelledıgınızı gorurse daha guzel olur engellemezsenız gelmesını bekler gıbı gorunursunuz bır ınsanı goz ardı etmek engellemek en guzel tepkı sen yoksun artık benım ıcın demek en guzelı

o engeller acar sonra gerı engeller bu tarz erkekler bunu hep yapar
o engelı actıgında sızın engelledıgınızı gorurse daha guzel olur engellemezsenız gelmesını bekler gıbı gorunursunuz bır ınsanı goz ardı etmek engellemek en guzel tepkı sen yoksun artık benım ıcın demek en guzelı
Engelledim ben de onu zaten. İnstagramdan görmediğim icin engelleyemedim. Keske biraz karakteri olsaydı. Üzüldüm acıkcası ama yerime koymaya calıstığı kızın nasıl biri olduğunu bilmek üzdü. Layık olduğu yerde diyorum sadece

Engelledim ben de onu zaten. İnstagramdan görmediğim icin engelleyemedim. Keske biraz karakteri olsaydı. Üzüldüm acıkcası ama yerime koymaya calıstığı kızın nasıl biri olduğunu bilmek üzdü. Layık olduğu yerde diyorum sadece
sızın yerınıze kızı koymamıs kı
dırekt o kızla kendısını uygun gormus
daha ıyı ya boyle damarlarından gereksızlık akan adamdan doğal seçilimle kurtulmussunuz sanslısınız kı bıtmıs ya boyle bır adamla devam etseydınız ne berbat olurdu

sızın yerınıze kızı koymamıs kı
dırekt o kızla kendısını uygun gormus
daha ıyı ya boyle damarlarından gereksızlık akan adamdan doğal seçilimle kurtulmussunuz sanslısınız kı bıtmıs ya boyle bır adamla devam etseydınız ne berbat olurdu
o yapmasaydı ben yapamazdım. iyi ki yaptı.

öncelikle merhaba. Beni kınamayacağınızı düsünerek yazıyorum. Ki kızsanız da hak ettim her seyi. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Bitti dediysem yine arada yazıyordu. Ben de cok seviyordum o yüzden 2 gün barıssak da yine bitiyordu. Bu bir kac aydır böyle. Cünkü bana yanlıs gelen davranıslarını bırakmasını istedim. O da bu konuda diretti. On gün önce yine yazdı. Bu süre zarfında hep mutlu görünmeye calıstım cok üzülsem de. O da mutlu göründü ama bana sürekli ulasıp mutsuz olduğunu beni sevdiğini baskasıyla olamayacağını söylerdi. 2 ay önce calıstığı is yerinde bir kızla ilgili bir durumdan bahsetti. Kız iki kisiyi idare ediyormus adamlar da evli bu arada. Tutanak tutulmustu kendisi de orda güvenlik isinde calısıyorduç Tutanağı da attı. Kızın üstüne falan yürümüsler ki o da kızı korumus. Kızdan iyi bahsetmedi. Neyse on gün önce bu kızı eklediğini gördüm. Bana yazınca hakkında kötü konustuğun kzıı eklemissin dedim. Aralarında gecen konusmayı attı. İsi bırakmadan önce kızı korumus yine bir olayda. Kız da durumu anlatmıs iste. Ben cok sinirlendim kötü tartıstık. Ve bu sefer kesin bittiğini o kızla da görüseceğini bunu da bebim göreceğimi belirtti. Ben ihtimal vermedim. Sonra bir kac gün önce paylastığım bir duurmu bahane etti bana yazdı. O kızla olan askımlı canımlı cicimli konusmalarını attı. Artık benim icin bittin bu kızla da 2 hafta sonra bulusacaz dedi ki kıza da o an sormus kız da gelecem demis. Canım o kadar yandı ki. Hak ettim biliyorum. Keske irtibatı kesmis olsaydım. Ama cok seviyordum düzelir diye umuyordum. İki kisiyi idare eden kızla mı birliktesin dediğimde de bunlar bildiklerin bilmediklerin var dedi. Seni de ilgilendirmez dedi. Numaramı da silmemis duurmlarıma bakıp duruyordu. Ben arkadasımla bir geziye katılmstım. Bu geziyi gördüm ve mutlu olduğunu anlayınca onunla sevgili oldum dedi. Onu cok seviyormus. whatsappta saatlerce acıktı. Canım o kadar yandı ki iki gündür uyuyamıyorum. Önüme bakıp, arkadasımın tavsiye ettiği kisiyle konusmak istiyorum ama bu duurmda yanlıs olur diye ona da haksızlık etmek istemedim. Dün de beni engelledi sağolsun. Unutulmak belki de canımı yakan. Ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:
Böyle biri icin mi üzülüyorsunuz ?

Kadınlar, kızlar kendi kıymetini öğrenemediği sürece biz daha çok böyle konular okuyacağız anlaşılan.

Kızdan öyle kötü bahsetti ki anlatamam. Simdi de kızı koruyor bana karsı. Benden iyi olduğunu söylüyor. Amacı ortada zaten. Senden sonra biriyle cıkmak icin illa sevmem gerekmiyor da demisti. Yani konusmaları da gayet seviyor gibiydi. Bilmiyorum değisik.

of tipik kıskandırayım çatlatayım tripleri
dönüş yapacak zaten ipe ipe dönecek sana ama kabul etmeyeceksin elbette çünkü çok leş bir insan

of tipik kıskandırayım çatlatayım tripleri
dönüş yapacak zaten ipe ipe dönecek sana ama kabul etmeyeceksin elbette çünkü çok leş bir insan
Benimki de böyle oyunlar yapardı. Ama hiç sevgili yapmazdı. Bu sevgili yapmış dönüş yapmaya yüzü olmaz bence. Kendi yoluna bakmalı konu sahibi

Back