kafayı yemek üzereyim. Hak ettim biliyorum..

yoo öyle demedim. Öyle mi yazmısım. Bitirmeseydim gercek yüzünü göremezdim

geri dönmem imkansız. Bu güne kadar yaptıklarını göz ardı ettim. Sevgili yapıp üstüne bana dönmeyi düsünemez bile.
Eee tamam o zaman neden hala uzuluyorsun bırak kimle olursa olsun tekrar yazarsa layigini bulmuşsun de engeli bas.

Böyle birinden kurtulduğunuz için yatın kalkın şükredin. Layığını kendi bulmuş zaten, aynı anda iki kişiyi idare eden bir kadını kendine denk görmüş demek ki.

yoo öyle demedim. Öyle mi yazmısım. Bitirmeseydim gercek yüzünü göremezdim
Heee yanlış anlamışım o zaman beni unuttu diye üzgünsünüz siz. Unutamayıp peşinizde kul köle olmalıydı ama işte insanlar nankör, unutuveriyorlar çabucak.
Ay ben dert edilecek şey bulamadım.
Peşimden koşsun istediğim yönde değişsin diye oynamışsınız o da gidip başkasını bulmuş.
Teselli cümlem şu olabilir: Üzülmeyin, onun yeni kız arkadaşı da belki başkasını bulunca onun canı yanar.

Önünüze bakıp hayatınıza devam edeceksiniz böyle gereksiz birinden kurtulduğunuz için şükredeceksiniz. Yeni bir ilişki düşünmeyin ne kendinize ne de başkasına bu kötülüğü yapmayın. Bu yaşadıklarınızdan da ders çıkaracaksınız şuan her şey yeni olduğu için mantıklı düşünemiyor yada düşündüklerinizi uygulamak zor geliyor olabilir zamanla her şey yerine oturacak.

insallah sağolun

Ne yap ne et öz saygını yeniden kazan. Bu kafayla seni daha çok yıpratırlar. Mutlu gibi göründüm diyorsun ya bu gereksizden kurtulduğun için sevinmen lazım.
Hakkında kötü konuştuğu kişiye göz koyacak kadar da kalleş. Derdi başka çünkü.

yani tüm bu durumlar / ortam biraz ne bileyim varoş değil mi?
2 kişi idare eden kız, üste yürümeler, kızı korumalar
kızla çıktıktan sonra konuşmaları size atan bir adet sevgilimsi yaratık
yani tipler bile gözümün önüne geldi.
Bırak allah aşkına böyle insanlarla gerçekten seviyeni aşağı çekmeye değmez.

Ayrılmanın da seyini cıkarmazsın ya.
Bu kadar lackalasmaya ne gerek var,eski sevgiliyle yenisinin msjlarını konusmak nedir.
Öhh yani.

Hatadır olur önemli olan önüne bakman. İlişkiye 3. kişi girmiş o ilişki artık bitmek zorunda zaten. Canın yanar 3-5 ay en fazla sonra soğur için. Başka biriyle görüşme hatasına düşme başkasını yara bandı yapmış olursun.

Gerçekten özel konuşmaları paylaşacak kadar alçalmış bir adam için ne üzülüyorsunuz? Buna mı layıksınız siz? Böyle ayak altı insanlar tutmayın hayatınızda lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…