• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafaya fazla takmak

Düşündüm ama inanın kafamda kuruyorum cümlelerimi ama anlayacaksını zannetmiyorum. Belki de ne yazıkki diyeceğim herkesi olduğu gibi kabul etmek. Bunu bir yapabilsem tabi
Anlamaz boşa deneme bunu zaten bilse suçunu hatasını zaten ozurlenir gönlünüzü almaya çalışir.ama o kendini büyük ihtimal doğru sanıyor.ne yanlış yaptığını bile bilmiyor belkide ona normal geliyor

Prenses gibi değil de hani bir arkadaşın bile nasılsın nasıl gidiyor bişeyler yaonam gerekiyorsa yapayım demesini bile bekliyorken o dönem. Öylece kaldım. Aranmadım sorulmadım. 1 kez bile. Diyorlar konuşmadın mı söylemedin mi istemedin mi? O kadar yapayalnız bıraktılar ki. Ben arayıp şunu istiyorum yada şunu yapmalısınız mı diyecektim. Takı konusuna takılmış bazı arkadaşlar. Evet tabiki bana bişey alınmazken yanımda başkalarına alıp takmaları üzdü. Ben o kadar duygusuz olamadım. Diyorum ya içimde kaldı
İçinde kalır kalmaz mi insana diyorum ya zamanla hazmediceksin

Anlamaz boşa deneme bunu zaten bilse suçunu hatasını zaten ozurlenir gönlünüzü almaya çalışir.ama o kendini büyük ihtimal doğru sanıyor.ne yanlış yaptığını bile bilmiyor belkide ona normal geliyor
Evet kesinlikle bu işte. Eşime dedim bir kez deSelerdİ yaptık bi hatà. Yada evet arkasında durup sana yapmak gelmedi içimizden şimdi yapıyoruz. Ama onlar bana da bu şekilde davrandıkların düşünüyorlar

Bende eşimin ailesinden hiçbir şey görmedim
Umrumda da değil.
Mutlu olmak istiyorsan kimseden beklenti içine grme.
Eş ailesi ile de arana mesafe koy.
Her zaman bir adım geride ol kafan rahat eder söyleyeyim.
Özel zamanlar bayramlar vs yeterli görülmek için
mesafeliyim şuan bundan sonra da öyle olacak. Gerek yoktu kalp kırmaya

Evet kesinlikle bu işte. Eşime dedim bir kez deSelerdİ yaptık bi hatà. Yada evet arkasında durup sana yapmak gelmedi içimizden şimdi yapıyoruz. Ama onlar bana da bu şekilde davrandıkların düşünüyorlar
Dedim ya anlamazlar
Bunalri 12 yıl evlilikle tecrübe ettik😉
Senin yapacağın şu hiçbir şekilde yaptıklarını düşünme kendini yıpratma.
Ve he hee de geç başkada bisey anlamazlar

Ayrıca şu tavır sizi çok önemsiyorum, yeni geline yaptıklarınızı dehşet kıskanıyorum, görmek duymak bile sinirlerimi bozmaya yetiyor mesajından başka bir şey vermez karşı tarafa.
Hayır özünde öyle düşünmüyorum ama görülen yada görülmek istenen o tabi. Hiç bişey yapılmayan komşu gelini gibİ davranılan ben. Kıskanç konumunda olan ben. Anne baba olan buna mahal vermezdi. Eşit adaletli olurdu her konuda. Ha onu Sever beni sevmez ayrı ama eşit olmalıydı

Dedim ya anlamazlar
Bunalri 12 yıl evlilikle tecrübe ettik😉
Senin yapacağın şu hiçbir şekilde yaptıklarını düşünme kendini yıpratma.
Ve he hee de geç başkada bisey anlamazlar
İnan o kadar istiyorum kİ düşünmemeyi:) anlamıyor ne yazıkki insanlar gönül kırdıklarını

Bir de mesafeli olunca aa neden ne oldu ki tavırları. Gitmeyince gelmedi oluyorum da sık sık gidince pek bi kıymet bilindi sanki.

Bak canim sen bastan hata yapmissin ne diye soz bilezigini ortak aliyorsun ki resmen bastan beri hatalarini eksiklerini ortup durmussun. Onlarda rahata alismis. Bak isteyince yapabildiklerini gordun eltine yapmislar. Ben olsam esime sarmaktan vazgecerim onlarla da asla gorusmem cunku gorduk ce aklina gelecek. Eltine de bir igne alip takma anlasinlar.

Bak canim sen bastan hata yapmissin ne diye soz bilezigini ortak aliyorsun ki resmen bastan beri hatalarini eksiklerini ortup durmussun. Onlarda rahata alismis. Bak isteyince yapabildiklerini gordun eltine yapmislar. Ben olsam esime sarmaktan vazgecerim onlarla da asla gorusmem cunku gorduk ce aklina gelecek. Eltine de bir igne alip takma anlasinlar.
Evet belki de kızgınlığım kendime. Ama gerçekten kimse olmayınca karşıda öyle yapmak zorunda gibİ hissediyorsunuz. Tabi onların işine geliyor. İsteyince herşey adet oluyormuş. Yüzler gülüyormuş

Hayır özünde öyle düşünmüyorum ama görülen yada görülmek istenen o tabi. Hiç bişey yapılmayan komşu gelini gibİ davranılan ben. Kıskanç konumunda olan ben. Anne baba olan buna mahal vermezdi. Eşit adaletli olurdu her konuda. Ha onu Sever beni sevmez ayrı ama eşit olmalıydı

Olmamış işte, yapacak bir şey var mı bu konuda. Şimdi gidip eşit olun deseniz ne değişecek?
Dediğim gibi zararı siz göreceksiniz, evliliğinizde problemler çıkacak. Anladığım kadarıyla yeni evlisiniz, hiç bir erkek demiyorum hiç kimse ailesinden şikayet edilmesine çok uzun süre sessiz kalmaz.

Olmamış işte, yapacak bir şey var mı bu konuda. Şimdi gidip eşit olun deseniz ne değişecek?
Dediğim gibi zararı siz göreceksiniz, evliliğinizde problemler çıkacak. Anladığım kadarıyla yeni evlisiniz, hiç bir erkek demiyorum hiç kimse ailesinden şikayet edilmesine çok uzun süre sessiz kalmaz.
Bundan korkuyorum ben de. Tüm bunların üzerine ben hiç bişey olmamış söylenmemiş yapılmamış gibi davranmak zorundayım.

Emin olun bu tarz durumları yaşayan insanlar çok . Size benzerini bende yaşadım tek yapmanız gereken araya mesafe koymak o zaman herkes duracağı yeri biliyo emin olun canınızı da sıkmayın hicbisey için hicbisey sizden önemli değil

Emin olun bu tarz durumları yaşayan insanlar çok . Size benzerini bende yaşadım tek yapmanız gereken araya mesafe koymak o zaman herkes duracağı yeri biliyo emin olun canınızı da sıkmayın hicbisey için hicbisey sizden önemli değil
:) doğru herkes hayatını yaşıyor. Kötülük etmemiş hiç bişey yapmamış gibi. Ben kendimi üzüyorum. Tabi benim gibİ durumaları yaşayan bazıları gibi

Konuyu tam okuyamadım yalnız eşinizin ailesi önemli değil eşiniz size takı takmış eşinizin eli açıksa gerekeni elinden geldiğince yaptıysa sorun yok

Back