- 20 Şubat 2017
- 1.654
- 6.579
- 158
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Aa oylemi kalamazdim zaten hastanede durmaz bensiz oglum kendini parcalardi.sislik indi zaten hafif bi morarti kaldi.bu resim ilk darbeyi aldigim gun cekmistimBen doktorluk bir durum olduğunu düşünmüyorum. Anında gitseydiniz sizi zaten 24 saat gözetim altına alırlardı. Kusma gibi beyin kanaması belirtilerine karşı sizi uyarırlardı Ama zaten şuan üstünden 3-4 gün geçmiş. Alnınızda şişlik var, ağrıyor ve bu çok normal. O şişlik yavaş yavaş geçecek ve moraracak. Morarma sonra yavaş yavaş göze bile inebilir. Normal süreçler bunlar.
Çok geçmiş olsunGitmedim buz tuttum.cocukla.hastaneye gitmekte çok malesef hircinlasiyor orda. Ama geçmiyor agrisi.bir kac gune gecer diye düşündüm ama hala ayni gozume kadar vuruyor agrisi
Bu durum haricinde dahi oğlunun sensizliğe iki üç saat alışması gerekiyor.Aa oylemi kalamazdim zaten hastanede durmaz bensiz oglum kendini parcalardi.sislik indi zaten hafif bi morarti kaldi.bu resim ilk darbeyi aldigim gun cekmistim
Offf ya kafaya darbe almakta zor daha 1 ay once bende mutfak dolabinin sivri ucuna carptim alnimda izi kaldi malesefÇok geçmiş olsun
Bence bir an önce gidin hastaneye ben pencere silerken sivri kısmı başıma geldi morluğu gözüme kadar indi 3 ay geçmedi.
Bir merhem bile yazılsa faydası olur
İki uc saat sorun degil oglum anaokuluna gidiyor 5 saat kalıyor 24 saat cok uzun sure ondan dedimBu durum haricinde dahi oğlunun sensizliğe iki üç saat alışması gerekiyor.
Allah korusun başka bir şey olur hastanede kalman gerekir.
Çocuk başka kimsede duruyorsa kötü
Gidin bir an önceOfff ya kafaya darbe almakta zor daha 1 ay once bende mutfak dolabinin sivri ucuna carptim alnimda izi kaldi malesefsonra bu oldu.gidicem yarin
Acile neden gitmedin karpuz? Kusmanın olması şart değil ki. Mutlaka git, kaç saat olduğunu söyle, en başında tomografi çekilmesi gerekiyordu. Ama ilk 6 saatten sonra doğruluğu düşüyor, o yüzden MR çekerler sana.Kızlar bi kaç gun önce kaza sonucu kafama darbe aldim. Aninda şisti ve morardi. Kafamda o şislik çevresi ve etrafinda basinc var. O gun hastaneye gitmedim buz tuttum sabaha indi sislik biraz.kusma falan olmadi
Ama butun gece kabus gördüm ve biara sıçrayarak uykudan uyandım. Randevu bulmak nörolojiye cok zor.acilde bakarlarmi emin değilim.
Onemli birseymidir sizce. Yada bir kac sonra geçermi bu basinc
Guncelleme resim ilk darbeyi aldığım gün.şislik cok hafif kaldı hafifte morarti. Asil sorunum ağrımin ve basinc olmasi
Çok geçmiş olsun ihmal etmemek lazım.Kızlar bi kaç gun önce kaza sonucu kafama darbe aldim. Aninda şisti ve morardi. Kafamda o şislik çevresi ve etrafinda basinc var. O gun hastaneye gitmedim buz tuttum sabaha indi sislik biraz.kusma falan olmadi
Ama butun gece kabus gördüm ve biara sıçrayarak uykudan uyandım. Randevu bulmak nörolojiye cok zor.acilde bakarlarmi emin değilim.
Guncelleme resim ilk darbeyi aldığım gün.şislik cok hafif kaldı hafifte morarti. Asil sorunum ağrımin ve basinc olmasi
Sagol kuzum inslah cikmaz teşekkür ederimGecmis olsun canim insallah bir sey cikmaz yur3gini ferah tut ihmal etme.Yavruna lazimsin..❤
Oylemi yaparlar o mr isleride cok uzun 1 ay falan sonra sonuclari cikiyordu yanlis hatirlamiyorsam.migren için gittigimde..bilmemki kusma olmayinca sorun olmaz sandimAcile neden gitmedin karpuz? Kusmanın olması şart değil ki. Mutlaka git, kaç saat olduğunu söyle, en başında tomografi çekilmesi gerekiyordu. Ama ilk 6 saatten sonra doğruluğu düşüyor, o yüzden MR çekerler sana.
Böyle şeylerde acile gidilir işte asıl. Geciktirmeden git
Teşekkür ederim gidicem mutlakaÇok geçmiş olsun ihmal etmemek lazım.
Hafta sonu acilden giriş yapmanız kadar doğal birşey yok..acil açık zaten sadece..ama hafta içi acil bölümün önündeki personel durumu soruyor ve bazen hiç acile giriş yaptırmadan polikliniğe yönlendiriyor..randevu da bulamazsın diye düşündüm ..diğer yorumları ve yanıtlarını da okudum ben resmin şu ana ait olduğunu sanmıştım ama ilk ana aitse şu an sızlaması çok doğal.Geçmiş olsunBugun evde esim.sizde diyorsunuz iste gunler oncesinden olduğu icin polikliniğe gönderirler diye.ee ozmaan benim acile gitmemin bi anlami kalmadı bu durumda.ben zaten yazmıştım yarin çocuğumun randevusu var annemle gidicem o cocuga bakerken bende acile giris yaparım diye..kusma falan olmadigi için cok endiselenmedim gecer diye dusundum.evet sislik indi morarma cok az kaldi.ama basinc ve agri devam ediyor..bunu yaşadığımda aksam saat 23. civariydi. Kusma olsa zaten giderdim.olmadigi icin gitmedim.agri devam edince endiselenmeue basladim ve size sordum
Sağolun randevu aldim ben 7 Marta nörolojiden sasirtici bi sekidle bulabildim. Nörolojiye gitmem daha iyi olur bence.tesekkurlerHafta sonu acilden giriş yapmanız kadar doğal birşey yok..acil açık zaten sadece..ama hafta içi acil bölümün önündeki personel durumu soruyor ve bazen hiç acile giriş yaptırmadan polikliniğe yönlendiriyor..randevu da bulamazsın diye düşündüm ..diğer yorumları ve yanıtlarını da okudum ben resmin şu ana ait olduğunu sanmıştım ama ilk ana aitse şu an sızlaması çok doğal.Geçmiş olsun
Acil serviste çekilen MR ile poliklinikte çekilen MR farklı. Acilde çekilirse adı üstünde acil olarak çıkıyor. Sonuç çıkmadan taburcu etmiyoruz zaten. Her şey normalse, emin olduktan sonra ediyoruzOylemi yaparlar o mr isleride cok uzun 1 ay falan sonra sonuclari cikiyordu yanlis hatirlamiyorsam.migren için gittigimde..bilmemki kusma olmayinca sorun olmaz sandim
Benimde oglum kucağımda hoplarken kafasını birden geriye atınca tam kaşıma denk geldi bi an afalladım sisti günlerce agrisi geçmedi dokunamıyorum mimik yaparkende zorlandımKızlar bi kaç gun önce kaza sonucu kafama darbe aldim. Aninda şisti ve morardi. Kafamda o şislik çevresi ve etrafinda basinc var. O gun hastaneye gitmedim buz tuttum sabaha indi sislik biraz.kusma falan olmadi
Yorumlara baktım ben mi anormalim acaba hastanelik olduğunu düşünmedim ben hareketli bi çocuktum surekli ni yere çarpar darbe alırdımKızlar bi kaç gun önce kaza sonucu kafama darbe aldim. Aninda şisti ve morardi. Kafamda o şislik çevresi ve etrafinda basinc var. O gun hastaneye gitmedim buz tuttum sabaha indi sislik biraz.kusma falan olmadi
evet çekerlerTeşekkür ederim. Acilde tomografi cekerlermi acaba emin degilim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?