- 7 Ağustos 2017
- 9.922
- 36.829
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Teşekkür ederim. Acilde tomografi cekerlermi acaba emin degilim amaAcile gidin mutlaka. Gerekli tetkikleri yaparlar. Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Acilde tomografi cekerlermi acaba emin degilim ama
Gitmedim buz tuttum.cocukla.hastaneye gitmekte çok malesef hircinlasiyor orda. Ama geçmiyor agrisi.bir kac gune gecer diye düşündüm ama hala ayni gozume kadar vuruyor agrisiTabi bakarlar. Keşke sıcağı sıcağına gitseydiniz.
Çekerler tabii kiTeşekkür ederim. Acilde tomografi cekerlermi acaba emin degilim ama
Evet sertti ve ucu değdiİçinizi huzur eden bir şey varsa gidin. Keşke en baştan gitseymişsiniz.
Aldığınız darbe çok mu sertti?
Kötü ve yorgun bir gün geçirmekte sıçramaya kabusa sebep olabilir.
Evet sertti ve ucu değdi
Çekilir tabii ki.
Yarin hastaneye oglani goturucem randevusu var annemle gideriz o cocuga bakarken bende acile giderim olmazsaÇekerler tabii ki
Geçmiş olsun
İhmal etmeyin,en azından içiniz rahat olsun.Çok geçmiş olsun.Gitmedim buz tuttum.cocukla.hastaneye gitmekte çok malesef hircinlasiyor orda. Ama geçmiyor agrisi.bir kac gune gecer diye düşündüm ama hala ayni gozume kadar vuruyor agrisi
Teşekkürlerİhmal etmeyin,en azından içiniz rahat olsun.Çok geçmiş olsun.
Sizede geçmiş olsunAcile gidin, geçen bende sandalyeden düştüm, üstümü bile giyip cikaramamistim birkaç gunama kafam iyiydi. Çok zor oluyor ya, insan korkuyor bişey olacağım diye.
Cok teşekkürler gidicem yarinAcilde tomografi isteyebiliyorlar cok gecmis olsun
Kötü birsey yoktur muhtemelen kendinizi korkutmayin yinede bir baksinlar sevgilerCok teşekkürler gidicem yarincocugun randevusu var annemide gotururum o cocuga bakarken ben cekilirim tomografiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?