- 3 Şubat 2018
- 6.253
- 24.371
- 348
- 28
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Tekrar doktora gidin mutlaka, çok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok teşekkürlerÇok geçmiş olsun Karpuzlu araba
Teşekkür ederim gidicemTekrar doktora gidin mutlaka, çok geçmiş olsun
Ne bekliyorsunuz hemen acile gidin orada hallederler, düşüp bayilmayi mi bekliyorsunuzTeşekkür ederim. Acilde tomografi cekerlermi acaba emin degilim ama
Tabikide hayir geçer diye dusunduydumNe bekliyorsunuz hemen acile gidin orada hallederler, düşüp bayilmayi mi bekliyorsunuz
Ama basınç var diyorsunuz.bugun mu oldu? Birkac yazmışsınız anlamadım, birkaç gün mu birkaç saat mi ?Tabikide hayir geçer diye dusunduydum
Birkac gün oldu.eksik yazmisimAma basınç var diyorsunuz.bugun mu oldu? Birkac yazmışsınız anlamadım, birkaç gün mu birkaç saat mi ?
Allah şifa versinBirkac gün oldu.eksik yazmisim
Bilmiyorum farkında mısınız ama endişe ettiğimiz alnınızın morarması ..morarmanın onradan geçmemesi değil...eğer kafatasınızda çatlak/kırık oluştuysaTabikide hayir geçer diye dusunduydum
Bugun evde esim.sizde diyorsunuz iste gunler oncesinden olduğu icin polikliniğe gönderirler diye.ee ozmaan benim acile gitmemin bi anlami kalmadı bu durumda.ben zaten yazmıştım yarin çocuğumun randevusu var annemle gidicem o cocuga bakerken bende acile giris yaparım diye..kusma falan olmadigi için cok endiselenmedim gecer diye dusundum.evet sislik indi morarma cok az kaldi.ama basinc ve agri devam ediyor..bunu yaşadığımda aksam saat 23. civariydi. Kusma olsa zaten giderdim.olmadigi icin gitmedim.agri devam edince endiselenmeue basladim ve size sordumBilmiyorum farkında mısınız ama endişe ettiğimiz alnınızın morarması ..morarmanın onradan geçmemesi değil...eğer kafatasınızda çatlak/kırık oluştuysa
birden bilincinizi yitirebilirsiniz .Öyle bir durumda çocuğunuzun size yardımı olamayacağı gibi çocuğunuzun başına da tehlikeli bir şey gelebilir.Bu gün eşiniz yanınızda yok mu onunla çıkın gidin.Ayrıca bu gün mecbur acilden giriş yapacaksınız ..Yarın günlerce önce olan bir olay olduğu için poliklinik e gitmeniz istenebilir.
Yok tabikide değil.oglum otizmli atma davranisi var koltukta telefon gördü.esimde aticagini bildigi icin.aticak diyince elinden telefonu almaya kalmadan rastgele attigi telefon kafama geldiGecmis olsun.
Simdi acile gitmemenin nedeni umarim bunu esinin yapmis olmasi degildir.
Hani boyle de demek istemiyorum ama her gun defalarca isitiyoruz bunun turevinde haberler.
Yada ben paranoyaklasiyorum.Artik nerede yaralanmis bir kadin gorsem aklima ilk gelen bu oluyor nedense..
Adi uzerinde acil zaten,elinde kucuk bir cizek olan bile solugu orada aliyor.Elbette basa alinmis bir darbeye de kayitsiz kalamazlar.
Geçmiş olsun.randevuda cok gec veriliyor ama arayim bi bakalim ne diyicekler.yoksa ki buyuk ihtimal yoktur sansimi acilde denerimAcildeki doktor ne kadar ilgilenir bilmiyorum, bence normal randevu alın gidin. 2,5 aydır yanlış bir teşhis yüzünden sıkıntı çekiyoruz, sonunda profesöre gittik adam gibi muayene etti hastaneye yatacağız yarın.
Evet şu dönemde öyle, bizde mecbur özele gittik ona rağmen randevu istedi yalvar yakar girdik muayeneye. Çok geçmiş olsun size deGeçmiş olsun.randevuda cok gec veriliyor ama arayim bi bakalim ne diyicekler.yoksa ki buyuk ihtimal yoktur sansimi acilde denerim
Yarin hastaneye gidiyoruz oğlanın randevusu var annemle gidicez cocuga bakarken acile girerim.182 aracam birazdan randevusu bulursam direk nörolojiye gitmem daha iyi olur.duruma göre bakicamDurmayın acile gidin
Sagol cemoosum 3.4 gun once oldu.gitmek farz oldu agri bitmeyinceCanım çok geçmiş olsun
Bı acile gitmekte fayda var tabii çok üzüldüm ya.