Kafaya darbe (resimli)

4 gün önce olmuş olay için bugün acile mi gidilmeli

4 gün önce olduğunu bilmiyordum, okurken dikkat etmedim sanırım.

Bir de ben olay gününden bahsediyorum zaten. Neden o gün gidip gitmediğini sordum.
Dr olduğunuzu bildiğim için özellikle sordum size. Maalesef acil kavramı bizim ülkede oturmadığı için her halta acile giden büyük bir kesim var.

Dr olduğunuzu bildiğim için özellikle sordum size. Maalesef acil kavramı bizim ülkede oturmadığı için her halta acile giden büyük bir kesim var.
Bu konuda çok haklısınız. Ben de sizin diş hekimi olduğunuzu biliyorum, yani öyle kalmış aklımda en azından. Hassasiyetiniz için teşekkür ederim

Dediğim gibi ben olayın üzerinden 4 gün geçtiği kısmını atlamışım, hala olayla aynı gündeyiz sanıyordum. Biraz dalgınım bu sıralar kusura bakmayın

Yoksa evet, 4 gün geçmiş. Artık iş polikliniklere kalmış ki konu sahibi de nörolojiden randevu almıştı sanırım

O durumun aynisini bende cok yasadim burnuma kafama ceneme hangisine denk gelirse artik

Benimkide alnimda telefon deger değmez şisti bildircin yumurtasi kadar oldu morardi sabaha sislik inmisti cok az kalmisti hafif morarti vardi.kusma olmayinca bende gitmedim.3.4 gun oldu zaten agrim devam edince bi sorunmu var acaba diye düşündüm 7 marta aldim randevuyu

Bilmemki hicbir fikrim yok agrinin basincin devam etmesi normal surecmi diye. Oyuzden size sordum

Bir kaç gün önce olmuş bir kazaya yapılacak bir şey yok. Zaten kafa travmaları 24 saat içinde olur genelde. Basınç diye adlandırdığınız şey nedir bilemedim ama morarma ve hassasiyet 8-9 gün içinde 0 a yakın kaybolur. Müdahalelik bir durum varmış gibi gelmedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…