• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafaya darbe (resimli)

Bir kaç gün önce olmuş bir kazaya yapılacak bir şey yok. Zaten kafa travmaları 24 saat içinde olur genelde. Basınç diye adlandırdığınız şey nedir bilemedim ama morarma ve hassasiyet 8-9 gün içinde 0 a yakın kaybolur. Müdahalelik bir durum varmış gibi gelmedi bana.
Umarım 🙏😅

Otrera Otrera ben acile gittim bugun tomografi cekti doktor.suan acil bisi yok norolojiye git dedi. Tomografi 6 saatten sonra cekilmez diyodun.acaba ondanmi nörolojiye git dedi.

Kızlar bi kaç gun önce kaza sonucu kafama darbe aldim. Aninda şisti ve morardi. Kafamda o şislik çevresi ve etrafinda basinc var. O gun hastaneye gitmedim buz tuttum sabaha indi sislik biraz.kusma falan olmadi
Ama butun gece kabus gördüm ve biara sıçrayarak uykudan uyandım. Randevu bulmak nörolojiye cok zor.acilde bakarlarmi emin değilim.
Onemli birseymidir sizce. Yada bir kac sonra geçermi bu basinc

Guncelleme resim ilk darbeyi aldığım gün.şislik cok hafif kaldı hafifte morarti. Asil sorunum ağrımin ve basinc olmasi
Geçmiş olsun 🙏acile gitseydiniz keşke bir

Back