KAFASI KARIŞIK GELİN ADAYI :(

Benimde eşimin ailesi çöp bile almadı yanından geçerken yabancının yanından geçer gibi davrandılar sonuç eşimle herşeyimizi kendimiz yaptık hiç birine minnetimiz olmadı ama ona göre bizde davranıyoruz bence sizde sevginize inanıyorsanız elele verip yapın ama onlarida insan yerine koymayın zaten nisanlinizda zamanla onlardan soğuyacaktır

Ileriki hayatınızda nişanlınızı hayatınızdan çıkarıp onun yerine noktalama işaretlerini hayatınıza dahil etmenizi öneririm.

Bu evlilikten pişman olacaksınız. Buraya yazıyorum.

Siz de o gün beni hatırlarsınız inşallah.

Bakın tecrübe sahibi her 10 kadından 8i bir şeye "ak" diyorsa o büyük olasılıkla beyazdır. Ki aileniz de bu 8 kadından biri... Renk körü olan sizsinizdir .

Allah şimdiden sabırlar versin.

okuyamadım. kusura bakma bir tane nokta bi paragraf yapar insan yahu

Ya Allah aşkına noktalama işareti, satır başı, büyük-küçük harf kullanın. Okunacak gibi değil paragraf.

Bahsedilen çiçek kimin çiçeği peki? Sizin mi eltinin mi? Ona göre yorum yapacağım. Bir de kimin evindeki yemekte kim surat yaptı?

şuan böyl
teşekkür ederim iyi dileklerin için

Dugun saplantisindan gercekleri goremeyecek boyuttasiniz maalesef. Nisanlinizin abisinin nisani sozu dugunu olmamis diye sanirim bu saplantiniz,onun olmadi ama benim olacak minvalinde. Bu yuzden ne sekilde evlendiklerine varana kadar kafayi takmissiniz cok ayip.

Konu içeriği değiştirmek yasaktır! üyeleler alakalı kişisel yazmak zaten yasaktır. Yorumları beğenmediyseniz cevap yazmazsınız olur biter yani bu kadar kişiselleştirmeye gerek yok

Bahsedilen çiçek kimin çiçeği peki? Sizin mi eltinin mi? Ona göre yorum yapacağım. Bir de kimin evindeki yemekte kim surat yaptı?
yani kimsenin çiceği değil genelde konuşursunuz ya

Bende yeni evliyim. 2 ay oldu henüz. İnan aile o kadar önemli ki. Bunu gerçekten evlendiğinde anlayacaksın. Benim eşimin anne babası ayrı. Biz de herşeyi kendi emeğimize yaptık şuan 40 bin lira borcu ödemeye çalışıyoruz. İkimiz de çalışan insanlarız. Eşimin annesi beni hiç istemedi. Oğlunu çok kıskanan biri. Nikahımın olduğu gün annesi oğlunun elini tutup önden yürüdü ve arkada kaldım bu kadar iğrenç bir durum ki sonra eşimle o nikah salonunun önünde hınca hınç kavga ettik ve annesi ağzını bile açmadı. Neyse ki eşim o günden sonra öyle bir hata yapmadı. Düğünümde ilk dans olurken ortasında birden pistte annesi belirdi şuan güldüğüme bakma düğünümğ de rezil etti bana. Kız istemese hediyeler bohçalar gelir bizde onlar parmağına burnuna sokup geldi ya daha neler neler arkamdan konuşmalar bana iftiralar atmalar. Vs. Bende eşimi çok seviyorum bilakis o da beni çok seviyor. Ama anne baba Bi şekilde senin kavgana huzurunu bozana sebep oluyor. 2 aylık bir gelin kaç kez kavga edebilir. Ben sayamadım bile. Ama artık anne baba teyze farketmez ben hiç biriyle görüşmeme kararı aldım eşim saygı duydu o günden beri kavgamız yok bizim. Senin de yapacağın tek şey bu olur. Ya hiç görüşmeye eksin yada huzursuz bir evliliğe merhaba diyeceksin. Eçyada en basiti yolun başındayken nokta koymak. İnsan hayatta 1 kez aşık olmuyor emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…