• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAFASI KARIŞIK GELİN ADAYI :(

merhaba bu benim ilk forum konum o yüzden derdimi anlatmakta biraz zorlanabilirim cümlelerimi elimden geldiğinde doğru bir şekilde toparlamaya çalışıcağım ama beceremezsem şimdiden affola sözlülük dönemimizide sayarsak yaklaşık 1 yıldır nişanlıyım nişanlım benim çoçukluk aşkım kahramanım senelerce bu günün hayalini kurduk ikimizde çok farklı kültürlere sahip aillerde yetişmiş nerdeyse evlenmesi imkansız olacak bir çifttik ama oldu başardık mutluluktan ucmam gereken bir dönemde o kadar çok mutsuzum ki başlarda herşey çok iyiydi yani elbette sorunlar vardı ama olan sorunlar bizim düşündüklerimizin yanında devede kullak misali sonra nişanlımın abisinin gizli sevgilisi girdi hayatımıza en başlarda ufak tefek kıskanlıklar senin boyun şumu benim boyum bu kilom şu çok üstüne durmadım zaten ailede istemiyordu onu abisi tüm aileden soyutlanmıştı ve nişanlım bu duruma çok üzülüyordu bide ben böyle ufak tefek bunları sorun etmemeliydim sonra kadın hamile kaldığından ailede evlenmelerini kabul etti hiçbirşey yapılmadı 2 ay içinde evlendiler bu süreçte saçma sapan sebeblerden bir sürü abuk sabuk tartışmalar yaşadık aile kendini geri çekti hiçbirşeyle ilgilenmiyorlar en son onlara yemeğe gittiğimizde kadın ablamlara surat yapıp tavır yapıyor tabi eve gelince olaylar biz sana olmaz dedik sen ısrar ettin davet ettikleri evde bize surat yapıyorlar diye 1 hafta söylendiler bende bu durumu nişanlımın ablasına aktardım bakın ben sorun yaşıyorum beni sevmek zorunda değil ama aileme neden tavır alıyor zaten zar zor ikna ettim onları diye ve gelen cevap sende bende benim için eşitsiniz ben aranıza giremem bu arada nişanlımlada çok kötüyüz her buluşma kavgayla bitiyor bu esnada sözlüyüz ve nişan hazırlıkları yapıyoruz kimse hiçbirşeyle ilgilenmiyor bizimkiler sürekli söyleniyor nişan yerini bile görmeye gelmediler nişan günüde nişan kuaföründe nişanlımın ablasıyla kavga ettik ben hiç mütevazi değilmişim iki kardeşin arasını bozuyormuşum nişanın ortasında salonda bide nişanlımın yengesi ile abisi kavga ettiler yani anlıyacağınız gün bana zehir oldu bu arada maddi sıkıntılarda hat safada aile biz evlenme kararı aldığımızda bize destek olucağını söylemişti ama şimdi hiçbir destekleri yok işte nişanlımda düğünde yardım edicekler fallan diyor ben susuyorum nişandan sonra ortaya çıktı aile hiçbir destek vermeyecekmiş çünkü abisi hiçbirşey istememiş haksızlık olurmuş eee tabi ben bunu bilmiyorum düğünümüze aylar var nişanlımda kara kara düşünüyor nasıl yapıcam diye sonra strase girip birbirimize patlıyoruz en son nişanı atma seviyesine geldik olmadı birbirimizden kopamadık bende olaylara tepkisiz kalıp araya mesafe koymaya başladım bir nebze çözüm oldu düğünü de ileri tarihe aldık nişanlımda bende 4 elden hazırlıklarımızı yapıyoruz başka kimse yok gece gündüz ek işlerdi mesailerdi çalışıyoruz şimdi bizim aramız çok şükür iyi hatta eskisi gibiyiz ama ben çok hevezsiz ve mutsuzum ailesini sevemiyorum yanlarında olmak istemiyorum hatta konuşmak bile istemiyorum sürekli kafamda kuruyorum hiçbirşeyden keyif alamıyorum ve ne yapıcağımı hiç bilmiyorum çok uzun oldu ama inşallah sıkılmadan okursunuz
Benimde eşimin ailesi çöp bile almadı yanından geçerken yabancının yanından geçer gibi davrandılar sonuç eşimle herşeyimizi kendimiz yaptık hiç birine minnetimiz olmadı ama ona göre bizde davranıyoruz bence sizde sevginize inanıyorsanız elele verip yapın ama onlarida insan yerine koymayın zaten nisanlinizda zamanla onlardan soğuyacaktır

Ileriki hayatınızda nişanlınızı hayatınızdan çıkarıp onun yerine noktalama işaretlerini hayatınıza dahil etmenizi öneririm.

Bu evlilikten pişman olacaksınız. Buraya yazıyorum.

Siz de o gün beni hatırlarsınız inşallah.

Bakın tecrübe sahibi her 10 kadından 8i bir şeye "ak" diyorsa o büyük olasılıkla beyazdır. Ki aileniz de bu 8 kadından biri... Renk körü olan sizsinizdir .

Allah şimdiden sabırlar versin.

Ya Allah aşkına noktalama işareti, satır başı, büyük-küçük harf kullanın. Okunacak gibi değil paragraf.

:)) bende okurken bayağı utandım işteyken yazıyorum malesef abi aileden dışlanınca nişanlım sürekli yanında olmak istedi 4 lü gibi tabi bende bu sırada onun yanında sürekli gereksiz kıyaslamalar ve tiripler çekiyorum küçük bir örnek gelin çiçeği canlı olmalı bence değil aaa sen beni aptal görüyorsun hiçbirşey bilmiyormuşum gibi davranıyorsun tamam sen canlı çiçek al ben olmaz demedim ki sadece kendi fikrimi bellirtim küsmeceler odalara kapanmacalar sonra bana söylenen canlı çiçek olsun de ne olucak ki düşün her buluşmada böylesin bide hamilelik olunca apar topar evlendiler düğün dernek hiçbirşey olmadı zaten beraber yaşıyorlardı ev eşyasıda almadılar eee durum bu olunca ben çok müsrif çok istekli oldum düğün şartmıymış mesela neden nişan söz ayrıymış fallan filan
Bahsedilen çiçek kimin çiçeği peki? Sizin mi eltinin mi? Ona göre yorum yapacağım. Bir de kimin evindeki yemekte kim surat yaptı?

Ailesiyle evlenmiyorsunuz, abisiyle de bi işiniz yok. Neden bu kadar samimilik o zaman? Neden türkiyede bu evlilik zamanındaki ilişkiler böyle çok mıçmıç seviyesinde cidden çok kötü. Nişan yerinizi mesela başkasının görmesine gerek var mı? Evlenecek olan sizsiniz, başkalarının sizin nişan yerinizi beğenmesinden size ne. İsterse anneniz olsun, siz bi birey oldunuz artık, kendiniz aile kurmaya niyetlenmişsiniz, neden hep birilerinden fikir veya yardım bekliyorsunuz? İşte bu yüzden hiçbir işiniz doğru düzgün gitmiyor.
Nişanlınız abisiyle resmi olsun. Siz de ailesiyle resmi olun, yengesiymiş abisiymiş fazla muhattap olmayın. Kendiniz çalışın, kendi paralarınızla yapın. Kimsenin ağız kokusunu çekmezsiniz işte fena mı? Annesi düğün istemiyorsa, “he tamam” deyin geçin. parasını siz vereceksiniz nişanlınızla çalışıp, kimseye laf söyletmeyin. Böyle içiçe girmiş ilişkilerle hiçbir yere varamazsınız bence. Kendi ailenizi de karıştırmayın. Her şeyi ailenize anlatmayın. Her konuda ailenizin fikrini de almayın. Nişanlınızla ikiniz halledin, onlar da misafir konumunda kalsın. bakın nasıl herkesin sesi kesiliyor görürsünüz.
şuan böyl
Vuuuvvvvv neler yaşamışsınız kız :) Bu kadar sorun yaşanan yerde ben mutlu bir yuvanın kurulacağına inanamıyorum açıkçası. Her taraf sorunlu.. Ve evlenince çok daha fazla sorun çıkacak....

Neredeyse yolunca giden hiç bir şey yok ilişkinizde... Yani elle tutulur bir yanı yok yok yaşadıklarınızın... Bunları göze alarak evlen. Sakın evlenince her şey daha güzel olacak diye düşünme yalnız.. Yani bu sorunlar yok olmayacak, sadece halen orada olacaklar ve belki daha da büyüyecekler...

İnşallah yanılırım da çok mutlu olursun...
teşekkür ederim iyi dileklerin için

Dugun saplantisindan gercekleri goremeyecek boyuttasiniz maalesef. Nisanlinizin abisinin nisani sozu dugunu olmamis diye sanirim bu saplantiniz,onun olmadi ama benim olacak minvalinde. Bu yuzden ne sekilde evlendiklerine varana kadar kafayi takmissiniz cok ayip.

Konu içeriği değiştirmek yasaktır! üyeleler alakalı kişisel yazmak zaten yasaktır. Yorumları beğenmediyseniz cevap yazmazsınız olur biter yani bu kadar kişiselleştirmeye gerek yok

Dugun saplantisindan gercekleri goremeyecek boyuttasiniz maalesef. Nisanlinizin abisinin nisani sozu dugunu olmamis diye sanirim bu saplantiniz,onun olmadi ama benim olacak minvalinde. Bu yuzden ne sekilde evlendiklerine varana kadar kafayi takmissiniz cok ayip.
Bahsedilen çiçek kimin çiçeği peki? Sizin mi eltinin mi? Ona göre yorum yapacağım. Bir de kimin evindeki yemekte kim surat yaptı?
yani kimsenin çiceği değil genelde konuşursunuz ya

Bende yeni evliyim. 2 ay oldu henüz. İnan aile o kadar önemli ki. Bunu gerçekten evlendiğinde anlayacaksın. Benim eşimin anne babası ayrı. Biz de herşeyi kendi emeğimize yaptık şuan 40 bin lira borcu ödemeye çalışıyoruz. İkimiz de çalışan insanlarız. Eşimin annesi beni hiç istemedi. Oğlunu çok kıskanan biri. Nikahımın olduğu gün annesi oğlunun elini tutup önden yürüdü ve arkada kaldım bu kadar iğrenç bir durum ki sonra eşimle o nikah salonunun önünde hınca hınç kavga ettik ve annesi ağzını bile açmadı. Neyse ki eşim o günden sonra öyle bir hata yapmadı. Düğünümde ilk dans olurken ortasında birden pistte annesi belirdi 😁 şuan güldüğüme bakma düğünümğ de rezil etti bana. Kız istemese hediyeler bohçalar gelir bizde onlar parmağına burnuna sokup geldi 😁 ya daha neler neler arkamdan konuşmalar bana iftiralar atmalar. Vs. Bende eşimi çok seviyorum bilakis o da beni çok seviyor. Ama anne baba Bi şekilde senin kavgana huzurunu bozana sebep oluyor. 2 aylık bir gelin kaç kez kavga edebilir. Ben sayamadım bile. Ama artık anne baba teyze farketmez ben hiç biriyle görüşmeme kararı aldım eşim saygı duydu o günden beri kavgamız yok bizim. Senin de yapacağın tek şey bu olur. Ya hiç görüşmeye eksin yada huzursuz bir evliliğe merhaba diyeceksin. Eçyada en basiti yolun başındayken nokta koymak. İnsan hayatta 1 kez aşık olmuyor emin ol.

Back