- 22 Ekim 2019
- 23
- -1
- 1
- Konu Sahibi karsiyaka35
merhaba bu benim ilk forum konum o yüzden derdimi anlatmakta biraz zorlanabilirim cümlelerimi elimden geldiğinde doğru bir şekilde toparlamaya çalışıcağım ama beceremezsem şimdiden affola sözlülük dönemimizide sayarsak yaklaşık 1 yıldır nişanlıyım nişanlım benim çoçukluk aşkım kahramanım senelerce bu günün hayalini kurduk ikimizde çok farklı kültürlere sahip aillerde yetişmiş nerdeyse evlenmesi imkansız olacak bir çifttik ama oldu başardık mutluluktan ucmam gereken bir dönemde o kadar çok mutsuzum ki başlarda herşey çok iyiydi yani elbette sorunlar vardı ama olan sorunlar bizim düşündüklerimizin yanında devede kullak misali sonra nişanlımın abisinin gizli sevgilisi girdi hayatımıza en başlarda ufak tefek kıskanlıklar senin boyun şumu benim boyum bu kilom şu çok üstüne durmadım zaten ailede istemiyordu onu abisi tüm aileden soyutlanmıştı ve nişanlım bu duruma çok üzülüyordu bide ben böyle ufak tefek bunları sorun etmemeliydim sonra kadın hamile kaldığından ailede evlenmelerini kabul etti hiçbirşey yapılmadı 2 ay içinde evlendiler bu süreçte saçma sapan sebeblerden bir sürü abuk sabuk tartışmalar yaşadık aile kendini geri çekti hiçbirşeyle ilgilenmiyorlar en son onlara yemeğe gittiğimizde kadın ablamlara surak yapıp tavır yapıyor tabi eve gelince olaylar biz sana olmaz dedik sen ısrar ettin davet ettikleri evde bize surat yapıyorlar diye 1 hafta söylendiler bende bu durumu nişanlımın ablasına aktardım bakın ben sorun yaşıyorum beni sevmek zorunda değil ama aileme neden tavır alıyor zaten zar zor ikna ettim onları diye ve gelen cevap sende bende benim için eşitsiniz ben aranıza giremem bu arada nişanlımlada çok kötüyüz her buluşma kavgayla bitiyor bu esnada sözlüyüz ve nişan hazırlıkları yapıyoruz kimse hiçbirşeyle ilgilenmiyor bizimkiler sürekli söyleniyor nişan yerini bile görmeye gelmediler nişan günüde nişan kuaföründe nişanlımın ablasıyla kavga ettik ben hiç mütevazi değilmişim iki kardeşin arasını bozuyormuşum nişanın ortasında salonda bide nişanlımın yengesi ile abisi kavga ettiler yani anlıyacağınız gün bana zehir oldu bu arada maddi sıkıntılarda hat safada aile biz evlenme kararı aldığımızda bize destek olucağını söylemişti ama şimdi hiçbir destekleri yok işte nişanlımda düğünde yardım edicekler fallan diyor ben susuyorum nişandan sonra ortaya çıktı aile hiçbir destek vermeyecekmiş çünkü abisi hiçbirşey istememiş haksızlık olurmuş eee tabi ben bunu bilmiyorum düğünümüze aylar var nişanlımda kara kara düşünüyor nasıl yapıcam diye sonra strase girip birbirimize patlıyoruz en son nişanı atma seviyesine geldik olmadı birbirimizden kopamadık bende olaylara tepkisiz kalıp araya mesafe koymaya başladım bir nebze çözüm oldu düğünüde ileri tarihe aldık nişanlımda bende 4 elden hazırlıklarımızı yapıyoruz başka kimse yok gece gündüz ek işlerdi mesailerdi çalışıyoruz şimdi bizim aramız çok şükür iyi hatta eskisi gibiyiz ama ben çok hevezsiz ve mutsuzum ailesini sevemiyorum yanlarında olmak istemiyorum hatta konuşmak bile istemiyorum sürekli kafamda kuruyorum hiçbirşeyden keyif alamıyorum ve ne yapıcağımı hiç bilmiyorum çok uzun oldu ama inşallah sıkılmadan okursunuz