Kafamın içinden gelen ses..

Dini içerik yasak. Konu sahibesi durum devam ederse bir psikologtan randevu alın. Bana da oluyor uykuya dalarken bu arada. Yukarıda da açıklamışlar uykuya dalış esnasında olması doğal.

Ayetel kürsiyi ezbere biliyorum zaten lütfen iyi yorumlayın sırf iyi yorumlanmadğı için zaten dini ayaklar altına seriyorlar. Karabasan dediğiniz şey maalesef bu amlattığım şey:) sizin dediğiniz şey karabasan sandığınızbaşka birşey herşey yanlış bliniyor halk arasında

Bende ilk evlendğim zamanlar sürekli telefon çalması gibi zil sesi duyardım, gündüz gece uyur uyanık toplu ortamlarda hiç farketmeden. Eşime derdimki sen duymuyor musun o duymazdı.
Zamanla geçti 1 aylık bir süreçti sanırım düğün yorgunluğu falan sebep oldu.

Zaten dikkat ettiniz mi bilmem hep regl öncesi falan olur. Tanıdığım çoğu kadında da böyle. Yani çok açık bedensel yorgunluk ve stresten olduğu.

Karabasanın belirtileri nelerdir ?

Karabasanın belirtileri nelerdir ?

Bu tip şeyler konuşmak yasak diye biliyoruö lakim mağdem sordunuz söyleyeyim
karabasan bir varlık değildir. Nefes alamamak çarpıntı hissetmek gibi belirtileri vardır. sataşmalar ise 3harflilerin işidir.Karabasan dediğiniz olay uyku felcidir. Halk arasında Al Karısı da diyorlar ama bu tamamiyle fizyolojik sebepleri bilmemekten kaynaklı bir durum. Ayrıca gerçekten bir 3harfli sataştığında da siz birden huzursuz olabilir ani bi uyanma çabasıyla uyku felcinde kalabilirsiniz buna da karabasan diyorlar ancak uyku felci içerdiği için.
Yani birçok sebebi olabilir karabasanın
Yorgunluk stress üzüntü hastalık öncesi mekan değişikliği sırtüstü yatmaktan kaynaklı ağır nefes almak vs vs.

Bu esnada biyandan rüyada biyandan uyanık olduğumuz için ikisi birbirine karışır ve ancak rüyamızda görebileceğimiz şeyi karşımızda görürüz sonra bu durumdan uyandığınızda aynı şekilde yatıyor olduğunuzu aynı yerde olduğunuzu görüp gerçek zannedersiniz halbuki ıyanmak için gözlerinizi açmışsınızdır farkında değilsiniz. En fazla 7 snlik bir olaydır. Ama rüya ve uyanıklık arasında kaldığımız için yarım dakika kadar hissedilebilir.

Ancak bir gecede 3-4 kez yaşanıyorsa her gece her gece oluyorsa doktora gitmekte fayda var çünkü melatonin hormonunun salgılanmasında bir bozukluk olabilir. tedavisi esnasında da kabuslarla başa çıkmak gerekiyor çünkü bu hormon az ya da fazla salgılandığında karmaşa yorgunluk hissi yarattığından kabus görmemize sebep oluyor.

Zira 3harflilerle insanların arasında bir perde vardır siz o perdeyi aralamadıkça hiçbiri size yaklaşamaz dokunamaz seslerini duyuramaz görünemez zarar veremez. Yalnızva vesvese vardır onuda ses gibi değil ancak his olarak algılarsınız. Allah bunu yasaklamıştır çünkü

M Misafir1427 bir de şunu belirtmek isterim. Müslümanım inancım itikatım tam. Öyle bir sıkıntı içindeyken korkmuşken dua edip yardım dilediğimde Rabbim bana neden yardım etmesin ki? Yardım etmesi için illa işin içinde başka bir varlığın olması şart değilki. Uyku felci geçiriyorum korkuyorum dua okuyorum Rabbimde beni görüp yardım ediyor çok şükür hepsi bu.

Şu cevabınıza bakarak yine söylüyorum ki ; bu açıklamaya çalıştığınız şeyler tamamıyla benim söylediğim şeydir halk arasında bilinen şey bundan farklı değil siz sadece bilim tarafından bakıyorsunuz ve bilim de bunu Bi şekilde açıklamak zorunda fakat yöntemleri tabiki dini karıştırmadan olduğu için ortaya böyle birşey çıkıyor.onun dışında Allah Azze ve celle nin yardımı tabiki gelir zaten o varlıkların belirli surelerden korktuğunu da bize bildirmesi başlı başına yardımdır .halk arasında yanlış bilinmiyor yani .halk tam olarak biliyor fakat bilşm de ne yapsın bir açıklama getirmek zorunda kalıyor ...

Ben yorgunken oluyordu ama artık olmuyor
bi sefer gözüme gözüme kocamsn bir sakız patlatmıştı sesi de çabası
bi kerede aaa diye bağırmıştı nasıl sıçradım densiz
ama bunlar yorgun ve stresli günlrrimde oluyordu
eğer hayatında hrrşey normsl ise ve tekrarlanan bişey ise doktora koş

Yaşayanın rahatsız olduğu bi durum gerçekten geçmesine sevindim :)

Uyurken mi sakız patlamıştı? Bi de aaa sesini kulağında mı hissettin beyninde mi
beyinin oyunu çok yorgunsan o yüzden olabilir. ama çok rahatsız oluyorsan dua et rahatlatır
dğn gerçekten baya dua edip yattım ve çok güzel bir şekilde uyudum. Gerçekten manevi açıdan çok rahat hissettim. Benim gibi bu tarz şeyden rahatsız olanlar var ise kesinlikle öneririm

çok fazla fal baktığım zaman düğün oluyor sanki kafamın içinde ve o gece sesler geldikçe beynimden dua ediyorum

Neyse siz anlamayacaksınız...ben yeterince açıklama yaptım zaten yani tabiki dediklerinize katılıyorum ancak karabasan diye bişey yok o bir varlık değil karabasan o olayın ismidir varlık ismi değildir uyku felcine karabasan denir. Beni tanımıyorsunuz lakin bunu benden daha iyi bilme olasılığınız çok düşük 7-8 yaşımdan beri gördüğü her rüya birebir çıkan doğumdan ölüme herşeyin haberini rüyasında alan manevi gücü yüksek biriyim. Dedem "Dede" idi. Asası hala memleketimizde müzede sergilenmekte emin olun neyin ne olduğunu iyi biliyourum son mesajımda belirttiğim şey 3harflilerle ilgili değilki sıkıntı için dua ediyroum Rabbim yardım ediyor. Lütfen safsatalardan uzak tutun kendinizi. Kendinize siz Allah ve diğeer varlıklar olarak bir üçgen oluşturmayın. Biz peygambermiyiz 3hsrfliler bize gelsinde rahatsız etsin? Nazardan büyüden koruyan ayetledir onlar yine insan işinden kaynaklıdır bunlar. Bilimin kılıf uydurması değil bunlar. Bu mantığa göre baş ağrısı kalp ağrısı streste hatta şizofreni hatta ve hatta parkinson bile şeytan işi öyle mi ozaman hiç doktra gitmeyelim. Rabbim akıl vermiş herşeye bir sebep vermiş doktor vermiş öyle bir bilim kullanarak yaratmışki bizi insanoğlu hergün yeni bişey öğreniyor. Bilimi dinden ayıramazsınız bilim adamlarının araştırmalarına ışık tutan Kurandır zaten.
Dua da vermiş ama demişki önce elinden geleni yap çaresiz kaldığın yerde Rabbin sana yeter demiş.

Babam yıllarca rahatsız ediliyor zannetti doktora gitmedi kasılmalar gece zıplamalar sayıklamalar uyku felci falan... En son bi gitti parkinsonmuş meğer.

Son düzenleme:
Olayi dogaüstü varliklara getirmeyin arkadaslar bence. Zira yasak konu kapanir. Konu sahibi yorgunluktan o bende de oluyordu. Yeterki gündüz olduk olmak yerde olmasin. O kötü iste. O zaman dr basvurmak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…