- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.574
- 598
- Konu Sahibi DenizDeniz25
Dini içerik yasak. Konu sahibesi durum devam ederse bir psikologtan randevu alın. Bana da oluyor uykuya dalarken bu arada. Yukarıda da açıklamışlar uykuya dalış esnasında olması doğal.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayetel kürsiyi ezbere biliyorum zaten lütfen iyi yorumlayın sırf iyi yorumlanmadğı için zaten dini ayaklar altına seriyorlar. Karabasan dediğiniz şey maalesef bu amlattığım şey:) sizin dediğiniz şey karabasan sandığınızbaşka birşeyMaalesef karabasan dediğiniz şey bu değil .bu açıklama sadece bilimin dini kullanamadan insan başına gelenleri açıklama çabası .hiç başınıza geldi bilmiyorum .çok ilginçtir ki ayetel kürsi okuduğunuzda karabasan falan kalmaz .ama ayetel kürsiyi son kelşmesine kadar tam okumanız lazım .bilşm bunu Nasıl açıklayacak acaba ?
Bende ilk evlendğim zamanlar sürekli telefon çalması gibi zil sesi duyardım, gündüz gece uyur uyanık toplu ortamlarda hiç farketmeden. Eşime derdimki sen duymuyor musun o duymazdı.
Zamanla geçti 1 aylık bir süreçti sanırım düğün yorgunluğu falan sebep oldu.
Karabasanın belirtileri nelerdir ?Ayetel kürsiyi ezbere biliyorum zaten lütfen iyi yorumlayın sırf iyi yorumlanmadğı için zaten dini ayaklar altına seriyorlar. Karabasan dediğiniz şey maalesef bu amlattığım şey:) sizin dediğiniz şey karabasan sandığınızbaşka birşeyherşey yanlış bliniyor halk arasında
Karabasanın belirtileri nelerdir ?
Şu cevabınıza bakarak yine söylüyorum ki ; bu açıklamaya çalıştığınız şeyler tamamıyla benim söylediğim şeydir halk arasında bilinen şey bundan farklı değil siz sadece bilim tarafından bakıyorsunuz ve bilim de bunu Bi şekilde açıklamak zorunda fakat yöntemleri tabiki dini karıştırmadan olduğu için ortaya böyle birşey çıkıyor.onun dışında Allah Azze ve celle nin yardımı tabiki gelir zaten o varlıkların belirli surelerden korktuğunu da bize bildirmesi başlı başına yardımdır .halk arasında yanlış bilinmiyor yani .halk tam olarak biliyor fakat bilşm de ne yapsın bir açıklama getirmek zorunda kalıyor ...M Misafir1427 bir de şunu belirtmek isterim. Müslümanım inancım itikatım tam. Öyle bir sıkıntı içindeyken korkmuşken dua edip yardım dilediğimde Rabbim bana neden yardım etmesin ki? Yardım etmesi için illa işin içinde başka bir varlığın olması şart değilki. Uyku felci geçiriyorum korkuyorum dua okuyorum Rabbimde beni görüp yardım ediyor çok şükür hepsi bu.
Yaşayanın rahatsız olduğu bi durum gerçekten geçmesine sevindim :)Bende ilk evlendğim zamanlar sürekli telefon çalması gibi zil sesi duyardım, gündüz gece uyur uyanık toplu ortamlarda hiç farketmeden. Eşime derdimki sen duymuyor musun o duymazdı.
Zamanla geçti 1 aylık bir süreçti sanırım düğün yorgunluğu falan sebep oldu.
Şimdi sessiz bi ortamdayım Canm uygun zamanımda izlerimBunu izlemeni tavsiye ederim...
belki sesler konusunda fikir verir sana.
https://www.ted.com/talks/eleanor_longden_the_voices_in_my_head?language=tr
Uyurken mi sakız patlamıştı? Bi de aaa sesini kulağında mı hissettin beyninde miBen yorgunken oluyordu ama artık olmuyor
bi sefer gözüme gözüme kocamsn bir sakız patlatmıştı sesi de çabası
bi kerede aaa diye bağırmıştı nasıl sıçradım densiz
ama bunlar yorgun ve stresli günlrrimde oluyordu
eğer hayatında hrrşey normsl ise ve tekrarlanan bişey ise doktora koş
dğn gerçekten baya dua edip yattım ve çok güzel bir şekilde uyudum. Gerçekten manevi açıdan çok rahat hissettim. Benim gibi bu tarz şeyden rahatsız olanlar var ise kesinlikle öneririmbeyinin oyunu çok yorgunsan o yüzden olabilir. ama çok rahatsız oluyorsan dua et rahatlatır
çok fazla fal baktığım zaman düğün oluyor sanki kafamın içinde ve o gece sesler geldikçe beynimden dua ediyorumUyurken mi sakız patlamıştı? Bi de aaa sesini kulağında mı hissettin beyninde mi
dğn gerçekten baya dua edip yattım ve çok güzel bir şekilde uyudum. Gerçekten manevi açıdan çok rahat hissettim. Benim gibi bu tarz şeyden rahatsız olanlar var ise kesinlikle öneririm
Fal bakan çoğu arkadasım aynı seyden bahsediyor. Bence sen de daha az bakmaya çalış canımçok fazla fal baktığım zaman düğün oluyor sanki kafamın içinde ve o gece sesler geldikçe beynimden dua ediyorum
genelde öyle yapıyorum artık cnmFal bakan çoğu arkadasım aynı seyden bahsediyor. Bence sen de daha az bakmaya çalış canım
Şu cevabınıza bakarak yine söylüyorum ki ; bu açıklamaya çalıştığınız şeyler tamamıyla benim söylediğim şeydir halk arasında bilinen şey bundan farklı değil siz sadece bilim tarafından bakıyorsunuz ve bilim de bunu Bi şekilde açıklamak zorunda fakat yöntemleri tabiki dini karıştırmadan olduğu için ortaya böyle birşey çıkıyor.onun dışında Allah Azze ve celle nin yardımı tabiki gelir zaten o varlıkların belirli surelerden korktuğunu da bize bildirmesi başlı başına yardımdır .halk arasında yanlış bilinmiyor yani .halk tam olarak biliyor fakat bilşm de ne yapsın bir açıklama getirmek zorunda kalıyor ...