- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
- Konu Sahibi DenizDeniz25
-
Çok tatlı söyledin valla :) geçer umarım gerçekten rahatsız edici bir şeyBende de oluyor bazen. (Stresli dönemlerde)
"Az ötede bağrışın, uyuyacağım!" diyorum. (Diyemiyor, tırsıyor bazen)
Allah korusun ben de ondan aşırı derecede korkuyorum açıkcasıBende de cok oluyor, baska bir nedenle gittigim psikiatristim normal oldugunu soyleyip aciklama yapmisti, hatta bir ara surekli piyano sesi duyuyordum uyanikken bile, esime duymuyor musun diyordum neyi diyordu, iyice cildiriyordum, sizofren oldum herhalde modundaydim, gecti sonra.
Teşekkür ederim canım. Varsa peki ne demek oluyor peki?Geçmiş olsun cnm .size tek bir tavsiye de bulunacağım .inançlı mısınız değil misiniz bilmiyorum ama yine de söyleyeyim yapıp yapmamak size kalmış bir durum .birgün telefonunuzdan veya televizyonunuzdan artık ne şekilde olursa baştan sonuna kadar bakara suresini bir dinleyin .uzun bir suredir ama mesela iş yaparken yanınıza koyun telefonu duyabileceğiniz birazda hafif yüksek bir ses ile dinleyebilirsiniz .İçinizde sıkılma daralma kapatma isteği vs olacak mı bir bakın inş
Canım benim korkun diye anlatmadım. Yaşarken bile korkmadım. Sadece yaşayan birileri varsa ya da bilgisi olan yardımcı olsun istedimOff korktum gece gece
Canım benim gerçekten çok rahatsız edici bi durum seninki çok daha farklıymış. Allah şifasını versin çabucak inşallah." aha yine geldiler' diyosundur ve tamda o an dusundugun icin geliyordur o dusundugun seyler.
Bazen kendimle savastigmi bilirim " uf cok zormus ya bu sinav/ tabi zor olur kizim, ogrenmeyip ne bekliyon?/ aslinda varya guzel dedin, keske ogrenmeden alabilsem bi sinavi haha/ he he konus sen, zaman geciyor cbuk"
Canım benim gerçekten çok rahatsız edici bi durum seninki çok daha farklıymış. Allah şifasını versin çabucak inşallah.
Konu sahibinin yazdiklarini okurken korkmaya baslamistim , taaki sizin yazinizi okuyana kadar. Süper cevap yaaa , kendi kendime güldümBeynin sana oyun oynamış .
Olur bazen .
Benim kafamda da ne adamlar , ne kadınlar konuşur zaman zaman :)
Sen kimi kimin kafasından kovuyorsun , sen çııık deseydin
Maalesef karabasan dediğiniz şey bu değil .bu açıklama sadece bilimin dini kullanamadan insan başına gelenleri açıklama çabası .hiç başınıza geldi bilmiyorum .çok ilginçtir ki ayetel kürsi okuduğunuzda karabasan falan kalmaz .ama ayetel kürsiyi son kelşmesine kadar tam okumanız lazım .bilşm bunu Nasıl açıklayacak acaba ?İşte bun rem geçişi diyoruz. Tam uykuya dalma ve dalmama anı arasındaki ince zaman diliminde beyinde aşırı yorgunsa bir an önce reme dalmak istiyor ama bünyeninde belli bir uykuya dalma zamanı var ikisi çakışınca ortaya halüsilasyonlar gaipten sesler falan çıkıyor. Karabasan dediğimiz olayda bu zaten. Beyin uykuya geçmek istiyor hormonu salgılıyor vücut kilitleniyor ama beyin yorgunluktan dalamıyor uykuya öncesinde bişeyleri toparlıyor içinde onesnada hareket edemeyince de karabasan geldi diyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?