Kafamın içinden gelen ses..

DenizDeniz25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2013
68
9
86
Ankara
merhaba herkese

Dün aksam tam kafamı yastığa koydum gözümü kapadım var bir erkek bana aşırı derecede sinirli ve sesli bir şekilde :
' Çık çık kafamdan çıııık ' diye bağırdı. Hemen gözümü açtım ve kesinlikle uyumuyordum. 2 dk sonra gözümü kapadım tekrardan ve bu sefer bikaç kişi sanki beynimin içinde konuşuyor bir şeyler diyordu. Ne dediklerini hatırlamıyorum bile. Tekrar gözlerimi açtım ve olabildiğince uyanık kalmaya çalıştım. Sonradan kendiliğimden uyumuşum.

Bu arada ses kulağımdan değilde sanki beynimin içinden duydum. Yani aşırı eminim..

Bu psikolojiksel bir şey mi yoksa daha farklı bir boyut mu ben bu işin içinden çıkamadım ...

Tam uykuya geçememe durumunda bazen sesler duymak çok anormal birşey değil sanırım. Bende tam uykuya dalmak üzereyken yabancı bir sesin ismimi seslendiğini duymuştum birkaç defa. Kullandığınız bir ilaç varsa prospektüsüne bakın uyku bozukluğu filan var mı yan etkilerinin arasında. Sesler gündüzde tekrar etmeye başlarsa ya da bu geceleri ses duyma durumu rutine binerse bir doktora görünün.

Son bi aydır diyalog duyuyorum kafamın içinde. Ama daha kafamı yastığa koyar koymaz. Yani uyku ile uyanıklık arasında değil, bilincim açıkken oluyor yani. Kullandığım bir ilaç yok bu arada

Uzun sure uykusuz mu kaldın? Çok mu yorgundun? Bence her ihtimale karşı bir psikologa görün canım.

Ha diğer ihtimali sakin ha düşünüp de -sozde- hocaya filan gitmeye kalkma! İnançlı misin bilmiyorum, öyleysen güzel güzel bildiğin duaları oku, Rabbine sığın. Böyle bir korkuya karşı Alahtan başkasından medet umma...

Ben de cok duyarim konusan insanlar.bazen tanidik biri olur bazen tanimadigim.ama benimki uyku ile uyaniklik arasinda olur.seninkini bilemedim.oku bol bol..

Bu herkeste zaman zaman olan bir durum galiba.özellikle çok karışık bir ruh hali icindeyseniz ve kafanıza taktığınız sorunlarınız varsa olabilir. Ama gündüz herhangi bir saatte oluyorsa ve sık sık karşılaştığınız bir durumda mutlaka bir psikiyatrist ile görüşün bence.

Beni bi de azarlar gibi dedi şok oldum :))

Münasebetsiz ses :)))

Ya şaka bir yana kafan çok yorgun olabilir bu aralar .

Fazla düşünmemeye çalış .

Çünkü sen bu ses ne diye düşündükçe , beynin sana oyun oynamaya devam eder .

Öyle de bizden bağımsız , halden anlamaz bir beynimiz var işte

Son düzenleme:
Yok gündüz olmuyor sadece kafamı yastığa koyduğumda oluyor

Kesinlikle. Beynimiz çok tuhaf bir organımız keşfedilmemiş çok şeyi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…