Kafamı nereye vursamm ?

Adam terbiyesiz tamam da annenle sen de damızlık inek mi alıyorsunuz? Sen de çalışıyorsun destek olsana. Bohça dediğin nedir bilmem ama iki kişi evleniyorsunuz siz, nevresim takımını da kendin al mesela. Zaten alışverişe kabile olarak çıkmışsınız insanları darlamayıp biraz da sen sorumluluk alsaydın. Mesela aileme yemek yedirmedi demek yerine sen yemeğe götürseydin.

Bu adamla evlenirsen mutlu olmayı bekleme..
Yok yakınken dön..

Sinirle söylemiştir. Düğün stresi. Yapmayın bu çocuk gayet saygılıydı.
Tanıyor musunuz kendisini?
Yarın başka olayda yine sinirle Babasının evine defolmasını da çok rahat söyler bu kişi. Ama normalde saygılı, yazık mı diyelim? Öfke kontrolü yok belli ki. Savunulacak bir tarafı da..

Gelmesin kimse dedim o kadar alışverişe tek çıktık tek kavga çıkmadı beyefendi çağırmış
Nişanlına şunları şunları alacağız şu kadar tutar sana uygun mu diye sormadın mı?

Ben aile baskısı ile yaptım ama kendim yalnız boynere girdim (hatta önceden online dan baktım) normal pamuklu iç çamaşırı bir pamuklu pijama bir saten gecelik bir elbise bir de cilt temizleme seti hep aldığım parfüm bir de çanta aldım çıktım. Eşimin bohçasını da ben aldım. Fotoğraf çektim. Cüzdan kemer gömlek iç çamaşırı bir bir hırka bir pijama bir de kullandığı parfümü. Hepsi şu kadar tuttu dedim ikiye böldük:)

Çok güzel kutulattım aileler mutlu. Dert yok tasa yok koca koca kutular boş ama olsun :)

Ödediğimi de seninki benimki demeden ikiye böldüm geçtim.

Gitmeden konuşmalıydınız.

Ainen öyle katılıyorum. Şimdiden ayrilmakla tehdit eden insan bunu evlendikten sonra da söyler sık sık. Kimse de düğün stresini öne sürmesin. Hepimiz evlendik, ev kurduk. Bazı çizgileri korumalı her zaman.

Bu zamanlarda belli ederler kendilerini. Saygısız bir adam size de saygısızlık yapar, ailenize de. Bile bile, göre göre yakmayın kendinizi. Ailesinden saygıyı öğrenmiş, aile terbiyesi almış, insan olan birini bulursunuz elbet.

Sırf bu konuyu okumuş olsam kaç kurtar kendini bu adamdan derdim. Ama nick’ini çok iyi hatırlıyorum. İlişkinizi bu hale getiren sensin. Kaprislerinle, olmadık beklentilerinle ilişkiyi yıprattın. Adam da artık en ufak şeyde patlıyor. Bence her şeye rağmen evleneceksiniz ve böyle hır gür bir evliliğiniz olacak.

Insanlarin goz gore gore kollarini acarak, kosar adimlarla mutsuzluga gitme nedenlerini hic anlamadim, anlayamiyorum, anlamayacagim.

Persembenin gelisi Carsambadan belli olur. Bu adamla devam edersen seni cok kotu gunler bekliyor. Allah yardimcin olsun..

Nişanlıniza ne oldu da birden böyle değişti?eski konularınızi biliyorum.bu konuda hakli
değil kesinlikle..

Ben sizin önce onu tükettiğinizi ve bu raddeye getirdiğinizi düşünüyorum.ayrilmaya fırsat kolluyor.. ayrılın artık.bu ilişkiden ne köy olur ne kasaba

sana hem kızar hemde severim prenses
önceki konularının bir çoğunda da genelde sana kızdım ama
bu apayrı bir konu resmen cimriliğe vurmuş seninki
ne demek annen tutturdu
dikkatli ol derim hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…