Kafamı nereye vursamm ?

Canım ben herkese yazıyorum, 5 yıl sonra böyle bir hödükten boşaniyorum. Ve de küçük bir evladında vebaliyle. Bırak şunu, valla sonra çok geç oluyor, adam olmuyor, daha beter oluyorlar

Hadi ya ne yapmam lazım bu durumu düzeltmek için bunu ben ilk defa duydum
Google’a “kader motifi” yazarsan birkaç video ve yazı çıkıyor. Bir göz at istersen. O psikiyatrist, danışanlarının farkındalık kazanıp, kader motifine çekilmemesini sağlamaya çalışıyordu. Yani günümüzde tekrar tekrar yaptıkları hataları çocukluklarında takıldıkları bir noktaya bağlıyordu. Bu sayede de danışanlar kendi kendilerine zarar veren davranıştan uzaklaşmayı öğreniyorlardı.

Belki kendine dışarıdan bir göz olarak bakıp kendi kendini eleştirebilirsin ya da bir psikolog/psikiyatrist desteği daha yardımcı olabilir.

Hanimlar gercekden biraz yavas ya. Bi durun ya. Surda dügüe sayili gün kala bi ayrilik yasaniyo. Belki bu ayrilik dogru yada degil belki hayirli yada degil belki iyi yada degil ama sonucta bi ayrilik sonucta hayal edilen özlemi duyulan biseyler bir anda bitiveriyor. Bu kadar kötü olmayin ya.

Konu sahibi sana gelince. Hakkinda hayirlisi....

Kesinlikle katiliyorum. Düğününden bir ay once iliskisi boyle cikmaza giren birinin konusunda sayfalarca kendi ceyiz alisverisi,kendi evlilik süreci, kendi neseli anilariyla ilgili sohbet edildi.
Usuyenprenses haddinden fazla kaprisli ve maddiyatci olabilir,ayriligin dogru karar oldugunu da dusunebilirsiniz.
ama cok merak ediyorum fazla sigara ictigi icin akciger kanseri olmus insanın yaninda da "amaaaan kendi etmis kendi bulmus. Saglik dedin de gecen bir kostum, bir spor yaptim,hic tikanmadim. Doktorum bile beni gomersin masallah dedi,hahahaha" falan mi diyorsunuz???
Dugunu iptal edilmek uzere olan kadının konusunda kendi tatli düğün surecinizden nasil bahsedebiliyorsunuz?
Uyuz oluyorum bazen KKya

Çok haklısın ya benim burda canım yanıyor canım hayallerim bitmiş aileler birbirinden nefret etmiş ben herkesten nefret etmişim yorumlara bak

Çok haklısın ya benim burda canım yanıyor canım hayallerim bitmiş aileler birbirinden nefret etmiş ben herkesten nefret etmişim yorumlara bak
Bence nefret edilecek bir durum yok. Ne krizler atlatılır. Bir sakin kalsanız. Defalarca yazıldı tekrar edeyim. Barışa bilirsiniz çokta iyi olur ama böyle davranmaya devam etmeyecekseniz. Size ve ailenize saygıyı kaybediyor adam. Sonra vay efendim niye böyle dedi. Dedirtme. Yok ben değişmem diyorsanız barışmayın.

yok ben değişicem üzerime bi dinginlik geldi zaten ondan hiçbir beklentim kalmadı sorumluluğun hepsini üstüme alıyorum

canım ne ince düşünceli bir insansın seni tebrik ederim gerçekten
basit bir nevresim nerelere geldi millet hala dalga peşinde yazık topluma çok yazık

Aileleriniz bir araya geldi mi bir uzlasma yolu icin ?
Bu krizi bir sekilde asarsiniz ve o dugun bir sekilde olur da ilerisi icin bilmiyorum usuyen ya..

Aileleriniz bir araya geldi mi bir uzlasma yolu icin ?
Bu krizi bir sekilde asarsiniz ve o dugun bir sekilde olur da ilerisi icin bilmiyorum usuyen ya..
canım ailesi aradı beni ters ters konuştular kendini düzelt bilmem ne aileme laf ettiler ben de biraz ters çıktım onlara babası da ben böyle ters ve sert konuşunca olmaz bu iş dedi kapattılar
ben gururumu hiçe saydım konuşmaya gittim babam istemiyor istemiyorum falan dedi
ben de babama anlattım babam bana patladı
aradı onu babamla konuştular falan babama düzeltiriz demiş bana olmaz bitti istemiyorum uzatma diyor
olaylar çok ortam gergin
annem kardeşim zaten hiç ama hiç istemiyor

Bu ne bicim bir aile? Hic mi yol yordam bilmiyorlar ? Su gerginlikte yapilacak en son sey sana karsi bu tavir.Daha su asamada boyleler.
Bu isi nisanlinla hala istiyorsaniz is ikinize dusuyor.Ortami yumusatmak ,toparlamak ama inan bilemedim hangisi hayirli.Her şerde hayir var dedikleri belki de bu.
Karar ,son soz en nihayetinde sizin.Bu raddeye gelinmesi uzucu ama sonradan uzulecegini simdi uzulmek belki daha iyi.

canim benim o nisanlin olcak denyo bastan böyleyse evlilikte seni yipratir mahveder bazen hayat sana mesajlar verir bu alisweriste olanlar gibi allahin sevgili kulusunki farkina varmissin sana tekmeyi yemene az kalmis diyen bir kroyla evlenip birde cocuk yapacaksan yazik sana simdiden seviyorum diyip örtme bir kadin ilgi ister sevgi ister deger görmek ister saglam düsün tekmeyi vur onaki neymis tekme vurmak anlasin gencsin daha böyle bir karaktersizle hayatini mahvetme

Biliyorum canım Allah bana mesajları veriyor zaten
bu olayı bir başkası yaşasa
ya bas tekmeyi ne bekliyorsun sen salak mısın derim
ama insanın başına gelince öyle olmuyormuş

Siz neden gittiniz ki. Çok kararlıydıniz ayrılma konusunda.
bir sürü laf söyledi bana servis değiştirmiştim kızdı galiba
ben de sinirle gittim yanına ama görünce dayanamadım gene
ailem seni istemiyor dedikçe daha da sinirlendim
seni istemiyorum diye hırs yapıyorsun diyor
bilemiyorum

kesinlikle çok kötü bir aile ya ayrılmışız hala bana telefon açıp kendini düzelt diyorlar
oğlunuz şöyle böyle konuşuyor diyorum
sinirden söylemiş olabilir diyorlar
aa yangın var diye bağıracaktım
ben kızıp sert konuşunca olmaz bu iş diyorlar
ne ablası ne abisi aramadı bile
bunlar yapıcı değil yıkıcılar terbiyesizler
ama benim babam ona ben kızıma da çekişirim böyle yapmayın düzeltin demişş

Kaç dicem ama eminim kaçmicaksın.Şimdiden bunu yapan nikahını ele geçirince neler diyecek bilmiyorum. Toplum baskısı ve ele ne deriz düşüncesi ile hayatını karartanlara 1 kişi daha eklenmese keşke. Bu adam düzelmez hatta daha da kudurur

toplum baskısı çook büyük etki haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…