Kafamı nereye vursamm ?

Polemik icin sormuyorum ama merak ettim
Bohça
Nişan alışverişi
Güzel adetler göz açmak , akıllı davranmak olarak nitelendirmişsiniz bunları yapmayanı sebep ?

Adetlerimizden uzaklaşmak neden kötü bir durum mu?

usuyenprenses eski konularının linkini verdiğim için kızdın bana biliyorum ama yine de yardım etmek istiyorum.

Ankara ve İstanbul’da psikiyatri klinikleri olan bir doktor var, Gülseren Budayıcıoğlu. Onun bir kitabında kader motifinden bahsediyor. Yaşamımızın ilk 7 yılında yaşadığımız evde hissettiğimiz duyguları yaşamımızın ilerisinde de yaşamaya çalışırmışız. İhmal edildiysek, sözlerimize değer verilmediyse vs kendimizi yine aşağı çeker tanıdık, kötü hislere kayacak kararlar verirmişiz.

Nişanlın gerçekten sabırlı biriydi, onu adım adım çıldırttın. Sanki bu sonu ister gibi ilmek ilmek işledin. Bu konuda bir düşün istersen. Belki senin de kendi kendine zarar verdiren bir kader motifin vardır.

Eski konularını hatırlıyorum. Bence bohça için nişan bozma herkes seni çekmez böyle. Gerçi bu adamda evlenince patlayacak gibi duruyor zaten bakalım.

Evlenin. Tekmeleri gerçekten yiyince boşanma cesaretini bulursunuz. Boşanmak kolay ne de olsa

'Bitsin uzatmayalim, defol' demis bu sozlerden sonra baristiysan diyecek soz yok.
Esya icin kavga etmek te ayri bir olay...

Hadi ya ne yapmam lazım bu durumu düzeltmek için bunu ben ilk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…