- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.329
- 298
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
benim yatak örtüm bile yok çok şükür üç sene oldu evleneli hiç yatağımı toplamadım. ne de olsa benden başka giren yok. niye toplayayım ki akşam yine bozulcak
hem kapalı yataklarda bakteri olur havalandırmak lazım
Allahtan benim kv çok kafa dengi ne bohça yaptık ne bir şey. en sinir olduğu şeydir gelenek görenek. bir şeye ihtiyacın varsa söyle der hep geçer. bugün bile kitap fuarındaydık ordan avm gezdik yedik içtik döndük
bir cenazede kadının biri niye gelinini getirmiyorsun hiç görmedik kendisini demiş o da ne işi var senin gibi yaşlılarla demiş
dedim ki anne keşke seninle evlenseydim
Mesaj mesaj incelemek gerekiyor uzun işProfilini gizlese de bütün konuları görebilirsiniz hanımlar
Yok yaa direk çıkıyor bakMesaj mesaj incelemek gerekiyor uzun iş
Nasıl çıkıyor böyle ne diye aratiyorsun
5Nasıl çıkıyor böyle ne diye aratiyorsun
Tabi ki değil ama çok alakası oluyor siz de biliyorsunuz ben adamı gömdüm bu konuda ama eski konularını bilmiyordum bi okudum adam haklı herkesin bir sınırı var. O zaman bu mantikla herkes yeni üyelikler alıp konular açsın pek farkı olmuyorÜyelerin eski konularını topiğe taşıyıp konu dışına çıkmaya gerek var mı hanımlar? Mevzu eski konuları mı?
hala şu çocugu yumusatıp durma bence.. kuzenim evlenip ayrıldı bir çocukla.. dedim nişanlıyken fln hiç mi sinyal vermedi sana ? verdi dedi nişan atmayı düşündüm dedi ama sonra nişan atttı derler diye düşündüm dedi.. E dedim şimdi evlenip ayrıldı demeleri daha mı iyi ? o yüzden iyi düşün at gözlüğüyle bakma lütfen olaylara.. ama bana para gönderirdi fln deme sonuçta fırsatını bulunca yüzünü göstermişya zaten parayı ailesi veriyor ailesi über cimri dedim onların yanında belki almak istemedi daha bir şey almadım dedim diye öyle dedi
Hayat büyütüyor be güzelim, evlilik zor ama zorlaştıran genelde çiftler oluyor, bu süreçte saygısızlık yapmamaya çalış zamanla oturur bazı şeyler. Şımarıklık yapmamaya çalış ama nişanlın da ılımlı davranırsa sorunlar çözülürsiz nasıl özgüven kazandınız nasıl güçlü oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?