Kafamı nereye vursamm ?

Senin kv kutsal kaynana değerini bilmek lazım
Bizimkinin hakkını yiyemem kendi kızlarını bildiği için bana çok bulaşmıyor

Profilini gizlese de bütün konuları görebilirsiniz hanımlar

Senin yerinde olsam tekmeyi yemene az kaldı dediği anda tlfdan engellerdim gider kapısına eşyalarını bırakırdım ne sevmesinden bahsediyorsun böyle adam sevilir mi çifter çifter almış istersen 3er 3er alırsın terbiyesiz cimri bu cimri evlenince gıdım gıdım harcatır görürsün gelirsin buraya sonra boşanmalı mıyım diye biraz buradaki konuları oku da neler var şükret evlenmeden yüzünü görmüşsün

Üyelerin eski konularını topiğe taşıyıp konu dışına çıkmaya gerek var mı hanımlar? Mevzu eski konuları mı?
Tabi ki değil ama çok alakası oluyor siz de biliyorsunuz ben adamı gömdüm bu konuda ama eski konularını bilmiyordum bi okudum adam haklı herkesin bir sınırı var. O zaman bu mantikla herkes yeni üyelikler alıp konular açsın pek farkı olmuyor

600 TL de çok komik bir rakam 9 sene önce ben 5bin harcadım çarşıda erkek tarafı daha fazla harcadı kıymetinizi bilecek kişiler çıkmadan da evlenmeyin vakitlice yüzünü görmüşsün ne güzel

Sana üzülüyorum. Çünkü insanın kendini değiştirmesi en zor şeydir. Ve sen kendini değiştirmeyi başaramadığın müddetçe aynı şeyleri yaşamaya mecbursun, farkında değilsin.

Şuan çok önemli bir imtihandan geçiyorsun. İlk nişanlınla ilgili konuların da saçmasapan, bu nişanlında ilgili olanlarda. Aradan 4 sene geçmiş ve sen hala aynısın, hiç ders almamışsın. Bu kafayla bir 4 yıl sonra da aynı şeyleri yaşaman çok olası.

Hala ne olursa olsun böyle davranmamalıydı diyorsun. Neden bu duruma geldik? demiyorsun. Yani yine BENCİLSİN. Hayatta NE OLURSA OLSUN diye bir şey yoktur. Herkesin kırmızı çizgileri vardır ve geçmemek gerekir. Bunu idrak etmek zorundasın. Şimdi hiç yapmadığın birşey yap ve özeleştiri yap. Ben neden 2 nişan attım de kendine. Burada sana 2 nişan mı attın diye soran üyelere ne yani olamaz mı diyorsun ya hani? Olamaz mı? diye sorma. Neden oldu? Benim başıma neden geldi? diye bir düşün içinde. Ancak o zaman gerçek mutluluğa birgün ulaşırsın.

Ayrıca burada çocuğu haklı görüp destek çıkanlara da şaşırmamak elde değil. Bir insan sizi bıktırmışsa, illallah ettirmişse çözüm basittir; yorulduğunu hissettiğin an ayrılmak... her ne kadar kötü yanları da olsa prensesin aile ve yaşam kültürünü bilmiyoruz. Farzedinki, ailesi nişanı atmaya razı olmasa ve insanlara rezil oluruz ikinci kez dese? Zorla bir araya getirilip evlendirilseler? Anlaşamayıp boşanmak isteseler ve babası yanıma alamam dese ne olacak bu kıza?Günahına girmeye değer mi? Erkek arkadaşı sıkıldığı ve yorulduğu ilişkide intikam duygusuyla bu şekilde davranarak herşey hazırken kızı zor duruma sokması benim gözümde şeref yoksunluğudur. Madem memnun değil neden beklemiş bugüne kadar?

ya zaten parayı ailesi veriyor ailesi über cimri dedim onların yanında belki almak istemedi daha bir şey almadım dedim diye öyle dedi
hala şu çocugu yumusatıp durma bence.. kuzenim evlenip ayrıldı bir çocukla.. dedim nişanlıyken fln hiç mi sinyal vermedi sana ? verdi dedi nişan atmayı düşündüm dedi ama sonra nişan atttı derler diye düşündüm dedi.. E dedim şimdi evlenip ayrıldı demeleri daha mı iyi ? o yüzden iyi düşün at gözlüğüyle bakma lütfen olaylara.. ama bana para gönderirdi fln deme sonuçta fırsatını bulunca yüzünü göstermiş

Gururnun sevginden once gelmesi gerekiyor cesaretinizin olmamasida hersey hazir olmasindan kaynakli olabilir ama suan o cesaret gelmezse ilerde cok basin agrir adam bildigin saygisiz ve cimri suan en iyi zamanlarinizin olmasi gerekiyor simdi bile boyle yapiyorsa sonrasini dusunemiyorum bile bu adamdan bi halt olmaz bitir bence yakma basini

siz nasıl özgüven kazandınız nasıl güçlü oldunuz
Hayat büyütüyor be güzelim, evlilik zor ama zorlaştıran genelde çiftler oluyor, bu süreçte saygısızlık yapmamaya çalış zamanla oturur bazı şeyler. Şımarıklık yapmamaya çalış ama nişanlın da ılımlı davranırsa sorunlar çözülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…