Kafamı nereye vursamm ?

Herseyi geçtim sana soyledikleri ayrilmak için buyuk sebep. Ben esim nisanliyken yuzugu çıkarıp bana verdiginde goturup geri verdim. Simdilerde onun pismanligini yasiyorum..
Doğruu ben de ilk ayrıldığımızda barıştığuma bin pişmanım

Bana dedi acil önemli bir şeu var konuşmamız lazım konuştuk neymiş hocaya gitmiş ona büyü yapmışlar bilmem ne benim o gün ailemden iğrelti duymuş terbiyesiz ahlaksız maddi konuda tutarlı olursam evlenecekmiş

Ona söyle bir nevresim takımı alacak kadar parası yoksa bekar dursun.
Sen de hemen yumuşadın anlaşılan.
Yut yut, alıştır kendini. İlerde daha fazlasını yutacaksın.
Bunun ağzı bozuk belli oldu.
Bana dedi düşün öyle karar ver yumuşamadım özür diledi benden söyledikleri için ama aileme o lafı demese yumuşucaktım

Bence nasip olmayacak isin arasina nifak girermis hayirlisi neyse o olsun ama daha hayati birlestirmeden maddi seylere takiliniyorsa evlenince vay halinize

Yaaaav he hee hep öyle olur zaten ya
Sen akrep burcu musun acaba. Bak ben yerimde duramadim suan sinir oldum. Maddi konuda ne tutari olcakmis gorende zanneder ki önüne altından apartman yapsinlar istedin. Pis.

500 liralık gecelik ne ya kendiğinden gerdeğe giren gecelik falan mı, hayır ben eve bir süpürge atmasını da beklerim 500 liralık gecelikten nasıl hayatlar yaşıyorsunuz siz.

Bence en büyük cahillik insanları sınıflara ayırmak.

Cidden siz biraz zorluyorsunuz gibime geldi adamın maddi durumu yok anlaşılan ev eşyası borcu da yapmış düğün falan derken fazla gelmiş herşeyin uygunu diyip çok mu aldırdınız ne yaptınız orta yolu bulmanız lazım, diğer taraftan adamın Şirazesi kaymış ağzını bozmuş bir de aranıza soğukluk girmiş siz hala seviyorsunuz ama adam uzak duruyor artık bitsin demiş sizin işiniz zor

Anlamıyorum bu bohça olaylarını bi çamaşır alacan bütün aile görüyor ne gerek var ya böyle muhabbetler çok can sıkıcı ve ben hiç birini kesinlikle yapmadım gittim annemle eksiklerimi aldım ne milletle orayı burayı gezicem saçma bence

Ne büyüsü ya kendini aklamak için iyice saçmalamiş .

Adamın kuralları bana mantıklı geldi.

O kadar sömürüldü belli ki gözü açılmış, annenle sen kontör için de adama saydırmıştınız zamanında onu maddi şeyler için böyle boğmasaydınız bence nevresimi sen söylemeden bile alırdı. Ama artık adam bıktı yani.

Ayrılmazsın bence kendini kandırma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…