Evde ambiyans yaptım mum vesaire alkol aldım hani herşey denedim ama yok yani ıslanamıyorum.Sonra başarısız olunca oturup ağlıyorum bunu aşmam gerekiyor ama nasıl bilmiyorumBence kafanızın dolu olmasıyla alakası yok. Korkuyorsunuz gibime geliyor. Geriliyorsunuz. Psikolojik destek almanız şart gibi ya da ne biliyim istek artırıcı bişeyler arayın bulun kullanın ama sağlıklı mı değil mi onu bilemem. Eşinizde 1 senedir hiç bişey demediyse helal olsun tedavi ol bile demedi mi
Eşim çabamı görüyor.gerçrkten yemem mum ortam herşey yapıyorum.Ama yok ıslanamıyorum kafamı rahatlatamıyorumYatağa eşinizle giriyorsunuz, sülalecek değil. Bu konuları, bir senedir her sevişememenize neden olarak sunuyorsanız ve eşiniz de daha "Yeter artık!" demiyorsa, kendiniz için değilse bari, eşiniz için kalkın gidin bir psikiyatra, jinekoloğa filan.
Eşim çabamı görüyor.gerçrkten yemem mum ortam herşey yapıyorum.Ama yok ıslanamıyorum kafamı rahatlatamıyorum
Ben de istenmeyen gelinim maalesef. Eşimin ailesi kötü insanlar. Böyle oldukları için de etraflarında bir tane insan yok, akrabalarının hepsiyle küsler kimse kapılarını çalmıyor. Sen istenmeyen gelin olma konusunu kafanda bitir. Umursama boşver istemezlerse kendileri bilir. Sen de akrabalarınla bir süre görüşme ki konu sürekli açılmasın, biraz uzak dur, bir araya geldiğinizde de artık bu konunun konuşulmasına izin verme, ben etkileniyorum konuşmayın de. Kimseyi de evliliğinize karıştırmayın, teyze meyze neymiş arayıp laf söylüyor açmasın telefonu eşin. Bir de doktora gitmeyi ihmal etme, bu tarz olaylar sağlık nedeni de olabilir, normal değil çünkü 1 yıldır olmaması. Doktordan sonra sen kocanı al bir tatile çıkın, gezin tozun. Ailelerden söz etmeyin. Stres atın. O zaman belki olur
Balayındada yapamadık balayında kayınvalidem aradı telefon da ağladı.Evlendin gittin bizi dinlemedin sür sefasını şu bu 1 haftalık tatilin içine etmişti.yani desem ki deniyoruz acıyor olmuyor ama ıslanamıyorum bile moralim bozuluyorBen de istenmeyen gelinim maalesef. Eşimin ailesi kötü insanlar. Böyle oldukları için de etraflarında bir tane insan yok, akrabalarının hepsiyle küsler kimse kapılarını çalmıyor. Sen istenmeyen gelin olma konusunu kafanda bitir. Umursama boşver istemezlerse kendileri bilir. Sen de akrabalarınla bir süre görüşme ki konu sürekli açılmasın, biraz uzak dur, bir araya geldiğinizde de artık bu konunun konuşulmasına izin verme, ben etkileniyorum konuşmayın de. Kimseyi de evliliğinize karıştırmayın, teyze meyze neymiş arayıp laf söylüyor açmasın telefonu eşin. Bir de doktora gitmeyi ihmal etme, bu tarz olaylar sağlık nedeni de olabilir, normal değil çünkü 1 yıldır olmaması. Doktordan sonra sen kocanı al bir tatile çıkın, gezin tozun. Ailelerden söz etmeyin. Stres atın. O zaman belki olur.
Bende artık bunu düşünüyorum.çünkü istek artırıcı aldım, alkol aldım ama yok ıslanamıyorum.eşimi beğenmeme gibi bir durum da yok sevgiliyken afedersiniz öpüşürken bile etkilenirdim şimdi tık yok.Gerçekten anlamaya çalıştım ama anlayamıyorum.Kendinize boş yere kötülük ediyorsunuz beni sevmiyorlar diyerek.Sevmesinler onlar sevmeyince ne oluyor ki? Akrabalarınızın dediğini neden bu kadar umursuyorsunuz?
Doktor yardımı alın belli ki tek başınıza bu süreci kontrol edemiyorsunuz.
Dr.a gitmeden 1 sene nasıl geçirdiniz? Veya nekadar daha beklemeyi planliyorsunuz? Kv de sizi bağırına basana kadar falanmı?Doktora gitmedim.Gerçekten kafam çok dolu ıslanamıyorum bile o moda giremiyorum başarısız olunca moralim bozuluyor ağlıyorum iyi hissetmiyorum
Kendi kendime arada tabi bir his oluyor ama o zaman eşim evde olmuyor mesela.hani eşime karşı böyle desem.sevgili iken öpüşünce bile etkilenirdim şimdi tık yokBana kalırsa kopmle yanlış bir evlilik olmuş. 10 yaş çok çok fazla bence. Ailesi istemeyen insanla da evlenmek için uğraşmazdım, bana kurban olsunlar. Ama bence asıl problem aseksuellik olabilir. Sadece eşinize karşı mı böylesiniz mesela kendi kendinize tatmin olmuyor musunuz?
Böyle giderse eşin bir yerde pes eder,ailede muradına ererEşim çabamı görüyor.gerçrkten yemem mum ortam herşey yapıyorum.Ama yok ıslanamıyorum kafamı rahatlatamıyorum
İşte bu cümle beni çok üzüyor yalvarırım böyle konuşmayın onu gerçekten çok seviyorum.fikir verin napicam şaşırdımBöyle giderse eşin bir yerde pes eder,ailede muradına erer
ilk kez evleniyorum ne demek? herkesin evliliği ilk oluyor, millet çerez yer gibi sık sık nişanlanıp sözlenip ayrılıyor mu?, ilk kez evleniyorum,insanlık hali ama başımdan nişan sözde geçmedi öncesinde( insanlık hali diye belirttim zaten. Hani desem ki istememe sebebi daha önce başından bu tarz şeyler geçti kızı istemiyorum dese anlarım ama öyle bir şey de yok demeye çalıştım aslında ifadem doğru olmadı sanırım)
Lütfen böyle söylemeyin gerçekten ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çok istiyorum ama yapamıyorum bunu ailemle konuşamıyorum.ıslanamıyorum niye bilmiyorum eşimi çok seviyorumBiraz sert olacak ama adam sizin için ailesini karşısına almış hala yok istenmedim yok kafadan atamıyorum bla bla bla bilerek ve isteyerek evlenmissiniz. Kafadan atmak için 1 sene beklemeye ne hacet? Psikologa gittiniz mi öncelikle . Ardından cinsel terapiste ? Erkeklere tırnak kadar acımam lakin adam sizin ardinizda durmuş siz onu kuruntularinizla ve de sekssizlikle cezalandiriyorsunuz . Elinizde inanılmaz bir koz var adamın tüm ailesi varı yoğu herşeyi siz olabilecekken düştüğünüz durum üzücü .
Çözüm aradınız mi birileri ile konuşmak yerine . Bilimsel bir çözümden bahsediyorum . Bakın bunu yapamamak ayıp veya suç . değil ama çözüm aramamak kötü birşey sağa sola anlatarak çözüm bulamazsınız .Lütfen böyle söylemeyin gerçekten ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çok istiyorum ama yapamıyorum bunu ailemle konuşamıyorum.ıslanamıyorum niye bilmiyorum eşimi çok seviyorum