- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Seninki yine arkadaşlarını istememiş ya ailelerini istemeyenler, ya da o dengeyi kuramayan dengesizler.!!!
Konu sahibi arkadaşımız eğitimli meslek sahibi birisi sanırım, kendisi ve kendi ailesi için en doğru kararı verir inşallah.
haklısın canım aileme 1 saygısızlığı olmadı. ama eğer olsaydı bende de tepkiyi görürdü. bu kadar terbiyesizliğe de dur derdim. babam için parayı ne kadar seviyor dedi 1 keresinde. benim babam ben laf söylerim ama kocamda olsa asla kimseye laf söyletmem açtım ağzımı yumdum gözümü. ne kadar ayıp böyle bişey söylemen saygı duymalısın şeklinde ağzının cevabını verdim. snin ailende 4*4 lük değil ama ben sana şöyle diye benzetme yapıyormuyum da bilmem nede duruma görede onun cevaplarına görede haddini bildirdim. bugün aileme saygı duymayan yarın bana hiç duymaz diye düşünüyorum ben. ailemi sevmeyebilir ama saygıda kusurunu görmeyeceğim. ailemin aklında soru işaretleri kalacak şekilde, kızımızı kime emanet ettik diye üzülecekleri şekilde hiçe sayamam. ben sayfaların hepsini okuyamadım daha şimdi bakacağım canım.
Arkadaşlar sağolun. Burası çok iyi bir fikir alışveriş ortamı. İnsanlara dışarıdan basit gelebilir ama ben çok yıprandım. Benimki başta arkadaşlarımla da görüşmemi istemiyordu ama sonra sonra baktı ki olmuyor kabul etti. Ama insanın ailesiSırf saçma sapan gerizekalı düşünceleri yüzünden bu hallere geldik. Ama hala ortamı yumuşatmaya çalışmak yerine germeye devam ediyor. Beni evimden kovduğu tehdit ettiği yetmezmiş gibi bazen sanki barışmamızı kendi lütfu gibi gösteriyor ve bu durum da beni daha da kötü hallere sokuyor. Yani sanki hiç bir suçu yok hiç bir şey yapmamış. Hala dayatmalarına devam ediyor. Bu yüzden boşanmak sanırım en iyi çıkış yolu olacak
kimse kimseyi sevmek zorunda değil zaten o ailenin içine giiryorsan saygı duyacaksın hak etmeseler bile.
kesinlikle be hayatım. ben onun ailesini, amcalarını zerre sevmedim, sevemedim, çocuklarının rızkını başka kadınlarla yemiş, sürekli haksızlıklar yapmış akrabaları öğrndikten sonra nasıl seveyimki. ama 1 kere saygıda kusur etmemişimdir. bir akrabası var wc ye gider elini yıkamazdı ben yinede el sıkışırdım eşim tutma elini iğrenç dese bile el sıkışır banyoya koşardım ama saygımda zerre eksiklik olmadı. sonuç: ayrıyız. boşuna yani el ayak öpmeler. arkadaşım kimse için fedakarlık yapmayacakmışsın bunu anladım ben. saygı ok duyacaksın ama fedakarlığa gelince 2 değil 3 kere düşünecekmişsin. boşuna yıpratmışım kendimi yaranıcam diye...
sende yine cocuk yok. ben dört aylık hamileyim. seninle evlendigm gune lanet olsunlar, davranısların bana batıyorlar... neler duydum neler... cok pişmanım evlendiğme cok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?