- 21 Temmuz 2012
- 895
- 243
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
Merhaba arkadaslar, eski konularimi bilenler bilir ama bilmeyenler icin bastan bir ozet geceyim. Esimle evlenmemi basta ailem istememisti (ailesinden dolayi) neyse ikna ettik nisanlandik ve ailem esimi benimsedi kabul etti esim de aileme karsi cok iyi idi. Taki ailesi devreye girene kadar. Dugunumu her hayalimi mahvetti ailesi. Bense okumus iyi bir isi iyi bir ailesi olan tek kizim. Neyse dugunumde yasadigim travmalar beni o kadar sorfulattiki ben hata mi yaotim diye. Sonra esimin daha 15 gunluk evliyken yasadiimiz bir tartisma sonucu ki o da ailesi yuzunden, ve annemin hastayim diye gonderdigi bir tas corba yuzunden cik git bu evden bosanicam demesiyle bu sorgulamalarim daha da artti. Ben de o zaman evi terkettim. Neyse geldi ozur diledi falan baristik. sonra ayni seyi 3 aylik evliyken yapti ve ben gittim ve 1,5 ay donmedim. Bosan dedim ac davayi ama yapmadi. Sonra buyuklerin ailemin kizim bir sans daha ver falan filanla tekrar baristik. Simdilik iyi amaaaa...Su an ben onun ailesiyle gorusmuyorum o da benim ailemle. Fakat bu durum benim canimi fena halde acitiyor. Benim ailem bunlarin hic birini hak etmemisti ben de Ne esimle beraber bir yere gidiyoruz ne de ailelerin lafi aciliyor. Zaten yasadigim onca olay beni 40 yillik evli gibi yapti. Bazen burada kinular aciyor kadinlar esimle cinselnhayatimiz bitti diye. Eminim ayni seyleri esim de benim icin dusunuyordur. Ona yaklasamiyorum. Sadece problem cikmasin diye cogu kez ayri yatiyorum Ama ben biyle bir evlilik hayal etmemistim ki Surekli kafamda bosanma planlari var anlayacaginiz kafayi bozdum Ama inanin cok zor seyler yasadim. Allah'a havale ediyorum ailesini. Benim en guzel hayallerimi yiktilar. Allah onlara oyle bir dert versinki kendi dertlerinden baska bir sey dusunemez olsunlar. Kimseye de bunlari anlatamiyorum. Disardan gorenler bir elim yagda bir elim balda saniyor ama mutsuzum Sizce be yapmaliyim esimin ailemle gorusmesini bosuna mi kafaya takiyorum