Kafamda gezen Tilkiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayir belli ettigimi sanmiyorum. Özel bir konusmaya filan girmedim hic. Gülümser selam veririm sadece. O arada bir kizimi lafa tutar okadar.

Dedigim gibi burada söylendigi gibi kimsenin kocasini bastan cikarmaya calismiyorum. Kendi hayal dünyamda hersey.
Senin hayal dünyana tükürüm kendi içinde adam çocuk seviyor çocuğu yok a kadar yorumlamışsın ha yani kendini avutma şeklin şu ben doğurabiliyorum adamın karısı doğuramıyor

Eşi aynısını yapsa ne düşünürdünüz? Pozitif ayrımcılık yapılacak bir konu değil bu. Aldatmanın boyutu olmaz aldatma aldatmadır.
Katılıyorum. Erkeği kadını yok bu durumun. Ama bahsettiğin bu ayrımcılığı erkeklerden yana kullanan hemcinslerim o kadar çok ki! Burada bir üye konu açmıştı. Eşi yabancı kadınlarla yazışmış, aldatmış ya da aldatmaya teşebbüs etmiş hatırlamıyorum. kadının lohusalık sürecinde. Lohusayken başka yatakta yatıyor diye adamı haklı bulan o kadar çok üye vardı ki ağzım açık kaldı. Adamın cinsel ihtiyaçları varmış, nasıl yatak ayırırsın, aldatmasına sen zemin hazırlamışsın vs vs. Günün sonunda üye haklısınız demişti bu yorumları tek tek beğenip. O konudaki durum farklıydı yani cinsellik mevzusu, zaruri bir sebep vardı üstelik. Ama adı “aldatmasına zemin hazırlamak” oldu sırf adamı aklamak için.
Ay yine hatırladım yine sinirlendim.

Böyle konular yazıp ne bekliyorlar ki, ay canım evet adamı hayal et kocanı aldatmış olmazsın dememizi mi ?
Ben anlamıyorum.
Evlilik, sadakat niye var ya?
O zaman hepimiz kocalarımızdan sıkılınca başkasıyla hayaller kuralım.
bunun için mi iyi günde kötü günde evet diyoruz?
Konu sahibi çok yanlış yoldasın çoook.
Sen evim dağılmasın adım kötü olmasın ama adamla da ilişki yaşayayım istiyorsun.

Ayrılınca ne yaparsan yap da ayrılmadan kendine hakim ol!

bu 2. evliliği 2 çocuğu var biri kız biri erkek. İlk evliliği kumar yüzünden bitmiş. 2. evlilik olunca boşanmak daha da ağır geliyor konu sahibine
Okudum iste sordum konu sahibine neden evlilik düşünüyor sürekli evlilik 1.olmadı 2.
Oda.olmadi 3.

Neden kendi hayatını kurmuyor
Kafayı bir dinlesin nedir bu evlilik meraki

Isin kötüsü bu Psikolik baskiyi daha 3 yasindaki Kizimada yapiyor artik. Sürekli kizima Stres yapiyoruz elestiriyor azarliyor tipki bana yaptigi gibi. Sanirsin kendisinin cok bir islevi var. Tek islevi etrafa negativ enerji yaymak.

Cocuklarimizin yaninda cok kavgalarimiz oldu. Cok ayrilmak istemem ama hep vazgectim. Annemler 500km uzakta ayrilirsam oraya giderim ama cocuklarimi babasiz birakmaya kiyamiyorum. Bosver diyorum kendi kendime cocuklarin icin katlan onlar üzülecegine sen üzül. Ama bu Adam bütün enerjimi tüketiyor. Cocuklarima harciyacak ne enerji kaliyor ne sabir.

Obür yandan diyorum bu kavgalara sürekli sahit oluyorlar sanki böylesi cok mu daha iyi.

3 yaşında çocuk psikolojik şiddet görsün, ama babasız(!) kalmasın.
Sürekli kavga ortamında büyüsün, ama çocuklar babasız(!) kalmasın.
Çocuklarınıza harcayacak ne enerji kalsın ne bir şey, ama çocuklar babasız(!) kalmasın.

Hı hı, bu sulh ortamından ayrılmak çok zor.

Arkadaşlar düşünsenize adamın karısıyla samimi oluyor yarın öbür gün evlerine de girer çıkar bu.

Kafada neler dönüyor adam için süslenmeye başlamışmış bak sen bak hele. Başka neler geçiyor kafasından kim bilir ?

Aşırı hümanistliği bırakın kenara erkek olsa burda neler neler yazardık hepimiz biliyoruz.
Karşıdaki kadının kanında delilik akiyorsa cevabını alır. Adamına catmamis bence. Kadınlar da hisseder zaten. Bir hissederse belki de rezil olacak haberi yok hayalperest konu sahibinin.

3 yaşında çocuk psikolojik şiddet görsün, ama babasız(!) kalmasın.
Sürekli kavga ortamında büyüsün, ama çocuklar babasız(!) kalmasın.
Çocuklarınıza harcayacak ne enerji kalsın ne bir şey, ama çocuklar babasız(!) kalmasın.

Hı hı, bu sulh ortamından ayrılmak çok zor.
Anne enerji harcayacak baska bir yerde bulmuş bu arada ayrıca.

Ama herşey çocuklar için.

Okudum iste sordum konu sahibine neden evlilik düşünüyor sürekli evlilik 1.olmadı 2.
Oda.olmadi 3.

Neden kendi hayatını kurmuyor
Kafayı bir dinlesin nedir bu evlilik meraki
Bazıları evlilikle kendini garantiye alıyor. Yani 2 çocukla nasıl geçinirim tek başıma uğraşamam gibi düşünceleri oluyor. Bol bahaneleri var yani

Ben orayı atlamışım. Evet bakın oraya kayıyorsa sıkıntı tabi ki. Ama onun dışında sırf düşüncelerden ötürü yargılanmayı hak etmiyor bence. Kendisi de rahatsız ki böyle bir konu açmış.
Bir süre sonra saplantı olacak eyleme de geçecek. Hayal hayal nereye kadar diyecek.

Bir kadin baska bir kadinin kocasina nasil bakar bide iffetliyim diye vurgulamissiniz. Sizin mutsuzlugunuzu neden baskasinin kocasina calim atarak yasatmaya sebep oluyorsunuz. Gerceklestirmem aklimdakini diyosunuz ama karsinizdan bi isik gorseniz eminim aklinizdakini gerceklestirirsiniz cunku nefsine hakim olanayan birisiniz.

Bazi erkeklerde suc var evet ama bazi kadinlarda az fena degil cidden. Sahsen burdaki hickimse kocasinin baska kadinlarin hayallerini suslemesini aklindan gitmemesini onun icin suslenmesini konusmak icin can atmasini istemez.

Size her naif davrananada goz koymazsiniz ya. Duygusal acliginizi once bosanarak sonra "bekar" erkeklere goz koyarak ne yapacaksaniz oyle yaparak giderin.

Kizmayin ama sacinizi basinizi yolasim geldi.

Karşıdaki kadının kanında delilik akiyorsa cevabını alır. Adamına catmamis bence. Kadınlar da hisseder zaten. Bir hissederse belki de rezil olacak haberi yok hayalperest konu sahibinin.
Ya zaten uydurduğu o kadar belli ki. En çok kadının çocuğu yok benim var adam ilgileniyor fikirleri iğrenç geldi bana.

Hanım ablanın alıntıladığı konuya baksana 3. Adamı zaten düşünüyor. Evli komşuya da göz dikmiş.

Ben orayı atlamışım. Evet bakın oraya kayıyorsa sıkıntı tabi ki. Ama onun dışında sırf düşüncelerden ötürü yargılanmayı hak etmiyor bence. Kendisi de rahatsız ki böyle bir konu açmış.
Bence hak ediyor kendisi rahatsız falan değil iki laf duyup rahatlama peşinde rahatsız insan karşıdakinin eşi varken konuşmamasına kadar mana aramaz

Anne zihnen enerji harcayacak baska bir yol da bulmuş bu arada ayrıca.

Ama herşey çocuklar için.

Aynen öyle, bir önceki yorumda onu da dedim "Çocuklarım için derken derdiniz artık komşu bey olmuş" diye. Bunu merak ediyorum gerçekten, farkındalar mı şu rezil halin de aptala yatıyorlar, yoksa farkında olamayacak türden bir cahilliğin elindeler mi?

Ya zaten uydurduğu o kadar belli ki. En çok kadının çocuğu yok benim var adam ilgileniyor fikirleri iğrenç geldi bana.

Hanım ablanın alıntıladığı konuya baksana 3. Adamı zaten düşünüyor. Evli komşuya da göz dikmiş.
Kabuk edilir bir sey değil. Allah ıslah etsin. Hepsi iğrenç de o doguramiyor ne demek ya... Belki de hepsinden igrenci bu.

Hayretler icerisindeyim Konu nereye gelmis. Bazi arkadaskarinda hayal dünyasi hic fena degilmis hani.. karisiyla samimi etmisler beni, evlerine sokup cikarmislar, adami kafesleyip cocuklarima baba bile yapmisim :) alemsiniz valla. 2. Evliligim oldugunuda dolamissiniz dilinize. 2. Evliligimde kötü gidiyor madem, bana hersey mustahak. Hatta ilk evliligimin bitisinide dökmüssünüz senaryoya. Birisini bulmadan öbürünü bosamiyormusum..ne güzel iftiralar atiyorsunuz.

Herseyin üzerinde durmussunuzda bir tek asla fiile cevirmeyi düsünmedigim detayini atlamissiniz. Öyle bir niyetim olsa coktan onunla sohbete girebilirdim. Mesela kendisi yanindan gecerken bana ufaklik gittimi krese diye sordugunda konu acabilirdim, evet gitti deyip arkami dönmek yerine. Firsatlar yaratabilirdim mesela.

Ama tekrar ediyorum, kendimi hayal dünyama kapattim ben. Dogru oldugunu kendimde iddia etmiyorum. Kendimde endiseliyim duygularimdan rahatsizim. O yüzden yapici elestiriye acigim.

Tek dogru buldugum sey, bunuda bazilari diline dolamis, oda kendime bakmaya baslamam. En basindan kendime bakmayi birakmamam gerekiyordu. Iyi geliyor bana kendime tekrar güvenmek. Kim ne derse desin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X