Hayretler icerisindeyim Konu nereye gelmis. Bazi arkadaskarinda hayal dünyasi hic fena degilmis hani.. karisiyla samimi etmisler beni, evlerine sokup cikarmislar, adami kafesleyip cocuklarima baba bile yapmisim :) alemsiniz valla. 2. Evliligim oldugunuda dolamissiniz dilinize. 2. Evliligimde kötü gidiyor madem, bana hersey mustahak. Hatta ilk evliligimin bitisinide dökmüssünüz senaryoya. Birisini bulmadan öbürünü bosamiyormusum..ne güzel iftiralar atiyorsunuz.
Herseyin üzerinde durmussunuzda bir tek asla fiile cevirmeyi düsünmedigim detayini atlamissiniz. Öyle bir niyetim olsa coktan onunla sohbete girebilirdim. Mesela kendisi yanindan gecerken bana ufaklik gittimi krese diye sordugunda konu acabilirdim, evet gitti deyip arkami dönmek yerine. Firsatlar yaratabilirdim mesela.
Ama tekrar ediyorum, kendimi hayal dünyama kapattim ben. Dogru oldugunu kendimde iddia etmiyorum. Kendimde endiseliyim duygularimdan rahatsizim. O yüzden yapici elestiriye acigim.
Tek dogru buldugum sey, bunuda bazilari diline dolamis, oda kendime bakmaya baslamam. En basindan kendime bakmayi birakmamam gerekiyordu. Iyi geliyor bana kendime tekrar güvenmek. Kim ne derse desin.