Kafamda gezen Tilkiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki adam size yeşil ışık yaksa ne yapacaksınız?
Bence o zaman kurduğunuz hayaller gerçek olma ihtimaliyle karşılaşacak ve siz iffetsiz kadın olacaksınız (!)
Eğer hislerinizin karşılığını alırsanız işler çığırından çıkar.

Aslında size en temizinden güzel bir tavsiye vereyim.
Hayalleriniz gerçek olabilir.
Nasıl mı?
Kocanızı boşayarak 😄
Amaaa hayalde ufak bir değişiklik yapıp o adamla değil de bekar başka bir adamla mutlu olabilirsiniz.

Lütfen evli olan insanlardan uzak durun. Zihnen de bedenen de.
Lütfen yaa, yeterince dejenere bir toplum olduk zaten. Azıcık saygınlığı kaldı evlilik kurumunun. Onu da bitirmeyin.

Sevmek ve sevilmek istiyorsanız önce eşinizle deneyin terapistlere gidin. Düzelmesinin imkanı yok diyorsanız da, biz ev arkadaşıyız, çocuklarım için aynı evde kalıyoruz saçmalığını bir kenara bırakın. Siz o evde iki yabancı gibi yaşayınca çocuklarınız mutlu mu olacak ? Aranızdaki soğukluk, gerginlik onlara daha çok yansıyacak. Herşey çocuklarım için demeyi bırakın o yüzden.

Düşüncelerinizde hiç masum değil, farkında mısınız yavaştan fiile dönüşmeye başlamış, adam için süslenmeye başlamışsınız. Adamın hareketlerinden de anlamlar üretiyorsunuz. Hele birde adamla daha fazla görüşseniz duygusal yakınlaşma olsa, bu işin sonunun ne olacağını hepimiz biliyoruz.
Şimdi iffetliyim fiziksel yakınlaşma olmaz derseniz de duygusal yakınlaşma da bir aldatmadır.

Sizinle empati yapamicam, benim komşum sırf eşim selam veriyor diye böyle hallere girecek, bende olur ya duygusal boşlukta dicem.

Artık kimseye de güleryüz göstermeye gelmiyor yazık.

Lütfen mutsuzluğunuzu başka kadına yüklemeyin.
O adamla kurduğunuz hayaller el ele piknik hayalleri mi? Yoksa cinsel içerikli hayaller mi?
Çok yanlış yoldasınız. Burada normalleştirenlerden cesaret almayın. Ne zamandan beri başkasının kocasını hayal etmek normal oldu? Cidden şoklar içinde okuyorum.
Daha neler okuyacaksın şok olma şimdiden.

Valla ben de anlamadim zaten bunu anlayamadim 3.yu istesem de anlayabilecegimi sanmiyorum :) beynim yaniyor benim bu bosanmak tukaka, ayip ama evlilik kutsal her sey mubah anlayisina :)
Nesini anlamadınız kızlar. Şimdi niyetlendiği adamı kafesleyip kızına baba yaparsa 3. kocişi olacak. Sonra bir gonşu daha bulup 4. ye evlendimi al sana okey masası :)

Boşa cevap beklemeyin artık. Özelden Mune ye yazmıştır. "Muneee gonumu gapat. Türkiye çoh eyi Alamanyada biz ekmek alamıyoz" diye :)

O adamın karısına yazık değil mi sizce?
Siz mutsuzsunuz diye onlar da mı mutsuz olsun?
Çok yanlış bir yoldasınız ve derhal o yolu bırakmanız gerekiyor.
Bu kadar mutsuz bir evliliğiniz varsa sürdürmenin anlamı yok.

Valla ben de anlamadim zaten bunu anlayamadim 3.yu istesem de anlayabilecegimi sanmiyorum :) beynim yaniyor benim bu bosanmak tukaka, ayip ama evlilik kutsal her sey mubah anlayisina :)

Evliyim çocukta doğururum hatta 2 3
Kocam da var ilgisiz ama var
Ne yapayım evli evsiz bekar adamlara bakar onlar için süslenirim
Hayal dünyam da olanları hiç sormayın orda neler dönüyor neler:KK8:

Ama ben evliyim kocam var :KK53:

Nesini anlamadınız kızlar. Şimdi niyetlendiği adamı kafesleyip kızına baba yaparsa 3. kocişi olacak. Sonra bir gonşu daha bulup 4. ye evlendimi al sana okey masası :)

Boşa cevap beklemeyin artık. Özelden Mune ye yazmıştır. "Muneee gonumu gapat. Türkiye çoh eyi Alamanyada biz ekmek alamıyoz" diye :)
Hala anlamadım. 2.evliliği mi bu konu sahibinin?

Öncelikle lütfen cevap yazmadan önce kirici yorumlar yapmamanizi rica edecegim. Icinde bulundugum durum yeterince kötü.

Iffetsiz bir Kadin da degilim, Kafamdakileri gerceklestirme niyetinde degilim lakin onlari cikarip atamiyorumda kafamdan.

Mutsuz bir evliligin icindeyim. Sirf cocuklarim icin yürütüyorum bu evliligi. Aslinda evlilkten cok ev arkadasligi veya görev dagilimi diyebiliriz. En son nezaman iliskiye girdik hatirlamiyorum bile hatta zannedersem ogluma hamile kaldigimda. Oda benim zorlamalarimla cocuk isteyimden dolayi. Zamaninda duygusal ve cinsel olarak daha fazla ilgi görmeyi arzu ettigimi bircok kez söyledim ama hicbirsey degismedi.

Esim hep stressli ve elestiren bir tutuma sahip. Aramizda siddet icerikli hic hos olmayan seylerde yasandi. Ona karsi sevgimde kalmadi. Öyle ki simdi gelip dokunsa ben istemem artik. Ailemden uzakta yasiyorum bir iki dost edinsemde kendimi cok yalniz hissediyorum.

Bu icine düstügüm bosluk icerisinde gözüm git gide komsumuza kaydi. Sürekli onu hayal ediyorum, sirf onun icin yine kendime bakmaya basladim mesela. Onu görünce mutlu oluyorum gözlerimin ici gülüyor. Zannedersem Adamin kibarligina nazikligine centilmenligine bircok defa sahit oldugum icin. Adamda evli zaten olacagindan degil ama bir Hayal dünyasinin icinde buldum kendimi cikamiyorum.

Hayalle gercek birbirine karisiyor gibi bazen davranislarindan anlam cikarmaya calisiyorum. Onlar cocuksuz bir cift ve belliki Adam cocuklari cok seviyor. Kizimi krese birakirken iki cift laf ediyoruz, daha dogrusu kizimla konusuyor.

Mesela gecen esim balkondayken ben kizimla arabayi park ettik, oda ayni anda gelmis. Esime görüyorken hic konusmadi bizle, ileride durdu telefonuna bakti sonra bizimle konustu ve öyle devam gitti. Benim kafamda tilkiler yine dolasmaya basladi acaba odami ayni duygulari besliyor. Bilerekmi bekledi, o yüzdenmi esimin gördügü yerde konusmayi cesaret edemedi vesayri. Mantikli düsününce tabii kendime salak diyorum kendi kendine gelin güvey oluyorsun.

Dedigim gibi iffetsiz bir Kadin degilim, bu hayalleri gercege cevirme niyetindede degilim ama davranislarimda birtakimda degisiklik olmuyor degil ona karsi. Beni yargilamanizi degil anlamanizi dertlesmenizi istiyorum.
İnsan en çok neyden bahsederse eksiği odur hesabı iffet iffet öldürmüşsünüz kendinizi ama baya iffetsizsiniz sadece hayalde kalmamış ki adam için kendine bakım yapmak her hareketine mana yüklemek net iffetsizsiniz boşanın eşinizden madem bu kadar aranızda bir şey yok elalemin kocasına göz dikmek nedir ya bir de onun da duyguları var diye şüpheye düşmüşsünüz Allah o kocanızı da komşularınızı da sizden kurtarsın

51

Kizlar cok bunaldim artik yanardag gibi herseye patliyorum. Uzun zamandir mutlu degilim. Esim tarafindan elestirilmekten azarlanmaktan usandim. Tamam calisiyor eve para getiriyor ama bundan baska hicbir yarari yok bana. Evde zinhar birseyi alip yerine kaldirmiyor. Iki cocukla büztün gün ugrasiyorum yinede bir yüküde kadinin elinden alayim demiyor. Cocuklarim cok bana bagimli gece gündüz etegime yapisirlar. Hicbirseye yetisemiyorum. Sabah topladigim ev aksama bomba patlamie hale geliyor. Bunlar benim icin dert degil ama bütün gün ugrasip didinmeme ragmen esimin yerinden kimildamadan sürekli beni elestirmesi.

Misal dün alisveris yapiyoruz, et reyonunda durmus sohbet ediyor havadan sudan. Cocuklar da yaramaz oglum bir yasinda oglum ne bulsa aliyor reyondan. Durdugu yere bana ogluna baksana esyalari aliyor, kizina bak disari kaciyor. Cocuklar nerde nasil bakiyorsun diye elestiri yapiyor. Elestirisinide tatli dille yapmiyor. Ne yapsam yetersizim hep elestirecek birsey buluyor. Ailece bir evin etrafinda bile yürüyemiyoruz kavga cikmadan. Kendisinede diyorum bana durdugum yerde elestiri yapacagina kendin yapsana diye ama insan gibi tartismakta mümkün degil. Kes sesini kapa ceneni gibi seyler söylüyor. Ben yillardir bu davranislara maruz kaliyorum. Ne Hamileyken alttan aldi beni be lohusayken. Hep beni bastirmaya calisti. Sen böyle böyle yapiyorsun diye konusmaya calisinca inkar ediyor kesinlikle. Öte yandan arada bir güzel sey söyleyen sacimi oksayan biri olsa neyse diyecegim. Oda yok. Sakinlesince zorla baristirmaya calisiyor. Ne bileyim zorla sariliyor zorla elimi tutuyor. Hayir diyorum ya barismak istemiyorum cünki gecesine barisiyorum sabahina ayni davranislari sergiliyor. Problemi cözmeden barismanin hicbir manasi yok ama Problemi kabul etmedigi icin cözümede gidemiyoruz. O Problemin tamamen benim söz dinlememde oldugunu iddia ediyor. Zerre kadar sevgim saygim kalmadi artik bu adama

Isin kötüsü bu Psikolik baskiyi daha 3 yasindaki Kizimada yapiyor artik. Sürekli kizima Stres yapiyoruz elestiriyor azarliyor tipki bana yaptigi gibi. Sanirsin kendisinin cok bir islevi var. Tek islevi etrafa negativ enerji yaymak.

Cocuklarimizin yaninda cok kavgalarimiz oldu. Cok ayrilmak istemem ama hep vazgectim. Annemler 500km uzakta ayrilirsam oraya giderim ama cocuklarimi babasiz birakmaya kiyamiyorum. Bosver diyorum kendi kendime cocuklarin icin katlan onlar üzülecegine sen üzül. Ama bu Adam bütün enerjimi tüketiyor. Cocuklarima harciyacak ne enerji kaliyor ne sabir.

Obür yandan diyorum bu kavgalara sürekli sahit oluyorlar sanki böylesi cok mu daha iyi. Geri de diyorum zaten bu 2. Evliligin ilkinden kumardan dolayi ayrilmistim. Sanki 3. Sü daha mi iyi olacak. Cocuklarina üvey Anne üvey babami getireceksin.

Duygularim darmadagin nolur hicdegilse sizinle dertleseyim.

Konu sahibinin mesajı..

bu hayalleri gercege cevirme niyetindede degilim
evliliğinizdeki mutsuzluğunuz ve tatminsizliğiniz bir şekilde sizi bir şeyler yapmaya itecektir. bence olay komşunuz değil yerinde başka birisi de olsa belki aynı şeyler olacaktı. bir gizem unsuru sizin için karşı taraf o yüzden onu kendi mutsuzluğunuzla harmanlayarak idealize ediyorsunuz. kendiniz için bir iyilik yapmak istiyorsanız bence boşanın. yaşınızın genç olduğunu tahmin ediyorum ömür boyu bu şekilde tatminsizlikle yaşayamazsınız. siz de bir insansınız. evlilik diğer pek çok şeyin yanında cinselliğin de olduğu hatta başrol oynadığı bir yapı. cinselliğin olmaması bir boşanma sebebidir. içinizdeki boşluğu başka insanların hayalleriyle doldurmak yerine kendi statünüzü değiştirmek için bir şey yapmalısınız. bir de komşusunuz kaçabileceğiniz yer de yok.

Hayallerinize karsidan bir umut ısıgı gorseniz yürürlüge sokup eşi gectim coluk cocuk düsünmeden koşarsiniz
Katılıyorum. Bu hayaller birleşip harekete geçecek bir süre sonra. Adamdan ışık aldığını sanmıyorum. Adam selam verse beni seviyor diyecek bir kıvama gelmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X