Sorun küçük olması değil küçüklükten beri yabancı birinin yanında hiç durmaması 4 aylık bıraksam belki alıştı derdim bilmiyorum tecrübesizlik işte keşke baştan bir bakiciyla başlasaydımniye olmasın ki? daha iyi hem çocuk ele gelmiş dillenmiş. ben 4 aylık bıraktım kızımı bakıcıya, ağlayarak giderdim işe hergün
Okumazsa okumasın , bu devirde üniversite mezununa bile iş zor bulunuyor, ne yapacakmış okumayıp. Ben çok üzüldüm ailenize ya bir çocuğun peşinde oradan oraya gezmek zorEvet ailem getirdi özellikle de babam maalesef bilmiyor gelmezseniz ben de okumam diyor umarım anlar kıymetlerini
tatlım kreşe gidince de sen olmiycaksın yaninda,önemli olan güvende olmasıSorun küçük olması değil küçüklükten beri yabancı birinin yanında hiç durmaması 4 aylık bıraksam belki alıştı derdim bilmiyorum tecrübesizlik işte keşke baştan bir bakiciyla başlasaydım
Puanla geçiş yapılıyor puanı da tutuyor.Kardeşiniz annenizin çocuğu ondan sorumlu. Sizin çocuğunuz ise sizin çocuğunuz ondan sorumlu sizsiniz. Tabii ki öncelik kendi çocuğu. Onun dışında ha diyince yatay geçiş yapılabiliyor mu ki kardeşiniz sizin şehrimizdeki üniversiteye şak diye geçebilsin.
Ne yapacak bilmiyorum çalışırım diyor hayatında odadan mutfağa yürümeye üsenen biriOkumazsa okumasın , bu devirde üniversite mezununa bile iş zor bulunuyor, ne yapacakmış okumayıp. Ben çok üzüldüm ailenize ya bir çocuğun peşinde oradan oraya gezmek zor
Haklisiniz bende bir tedirginlik var kreş için herkes erken diyor sıkılır diyor bakıcı icin de geç diyor bilemedim iştetatlım kreşe gidince de sen olmiycaksın yaninda,önemli olan güvende olması
Büyük ihtimalle kreş olmadı bakıcı olacak zatenallah allah bakıcı için niye geç olsun ki?16 yaşında filan mı çocuğunuz? ne mutlu bu zamana kadar mecbur kalmamışsınız ama asıl bundan sonra güvenli bakıcı...ben 3 bakıcı değiştirdim, 3 ünde de alıştı çocuk, asil ben sikintı çikardim...dediğim gibi önemli olan güvende olması, alısip alışmaması da tamamen sizin yaklaşımınıza bağlı
Altı aylık bebek kreste elbette bir şekilde büyür. Her çocuk bir şekilde büyüyor nihayetinde. Ama ebeveynine güvenli bağlanmış mıdır sizce? Üstelik egitimcisiniz bunun savunulacak yani yok.Yalnız kardesiniz bu zihniyetle bu bağımlılıkla oxford u da bitirse malesef olmaz olamaz yani.
Bir kere hic saglikli bi durum degil bu resmen hala ayrışmamış anne babadan.
Ben sizinde çocuğunuza ayni seyi yaptığınızı düşündüm.
Okul öncesi öğretmeniyim ve çocuğunuz 3 yasina gelmiş hala küçük diyorsunuz.
1 yasinda 2 yasinda hatta 6 aylıkken bile krese baslayan cocuklar gördüm ben.(dogru demiyorum fakat sartlar öyle gelismis ve bu çocuklar da büyüdü bi sekilde)
3 yasinda cocuk artik kreşe hazirdir zaten yapmayın allah askina.
Ilerde kardesiniz gibi mi olsun çocuğunuz?
Yoksa bagimsiz özgür bir birey mi olsun istersiniz ?
Anne babayı çocuğuma baksin diye darlamak çok ama cok yanlış yazik keske insek artik sırtlarından da bu insanlarin da kendilerine ait bi hayatı olsa.
Parantez icinde ozellikle belirttim zaten.Altı aylık bebek kreste elbette bir şekilde büyür. Her çocuk bir şekilde büyüyor nihayetinde. Ama ebeveynine güvenli bağlanmış mıdır sizce? Üstelik egitimcisiniz bunun savunulacak yani yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?