- 8 Nisan 2013
- 28
- 0
-
- Konu Sahibi sarkisinibulamayan
Ooo defter kabarık desene
Issız adam melek kalır bunun yanında
Buarada bu adam senin ilkin miydi ?:26: Cevaplamak zorunda değilsin ...
o günden sonra bu gece hariç her öğlen bazen akşam her gün konustuk ama işte naber nasıl gidiyor falan ben hiç yazmadım o sordu. pişman mısın? dedi. hayır dedim. başka bişey yazmasına fırsat vermeden toplantıya giriyorum dedim ve kapadım konuyu bi daha açılmadı.
aslında buraya yazdıktan sonra biraz düşününce bana kendini abartarak anlattıgnı bi arkadasında dedigi gibi bi nevi ıssız adam ı oynadıgını düşünmeye başladım ve evet bencillik böyle durumlarda en iyisi.
şöyle cevremdeki her bayanla muhatap ve ben bi kaç kez hiç onlardan biriyle oldun mu diye sordugumda böyle bişey söylemek bana yakısır mı sence? asla isim vermem hepsi bende saklı demişti.
şu saatte bile yanımda oldugunuz için teşekkür ederim.
hayır ilk 4 senelik beraberliğimdi bu adam ondan sonra istediğim hayatıma soktugum tek kişi.
keske evet pismanım deseydin.. ama oyle sanıorumkı oda bır arayısta sana bu soruyu sorduguna gore.. ve sen bu sekılde yaparak onda hıc farklılık yaratmamıssın.. ama arayısta olması boyle sacmalasını gerektırmezmıs.. kadınları zan altında bırakmıs resmen..bır halta yaramaz bu sır babası arkadsım.. acaba konunu ılk okudugumda olurmukı dedım ama yorar senı butun yakınllıgı olan kadın ıle bır sey oldugunu dusunebılırsın cunku senınle bu sekılde tanıstı.. sakın yalnıs anlama benı arkadsım kınamıorum uzulmuorumda, sadece boyle hatalar olabılır ama devam edersen koskocamn bır hata olur.. bunu neden soyluorum cumku arıcak senı, hemde bırkackere bak goruceksın, cunku pısman degılım dedın ve ona bunlar benım ıcın normal seyler ızlenımı yarattın.. boslukta oldugun bır donemde aramasını yalnıs anlama ve durust ol, eger cok ısrar ederse
Nişanlından ayrılma nedenin bu değildi değil mi ? :26:
Kaç yaşındasın ?
en başta yazdıgım üzere 26. ve hayır o konu cok baska bi konu zoraki bir ilişki zorlama nişan ve sonunda kurtuluş. burayla hiç alakası yok .
İlkim deseydin senin adına üzülecektim ne yalan söyleyeyim...
bence aramayacak. çünkü aslında o rahat bi adam değil numara yapıyor ben suan buna inandım öyle bi adam olsa ne bileyim yasadıgımız geceyi biliyorum da koltukta oturup üstelikte içki varken sabahı o saatine kadar oturup sonra hadi uyuyalım diyip hemen uyumazdım yada kalkınca bişey olurdu.. buralar çizdiği imajla öyle ters kii. o benim rahatlıgımdan korktu bence. ki bende aslında rahat olacak son insanım o kokusunu duymak nasıl uyuyor görmek uyurken ne giyiyor bilmek... vs anlıyor musunuz bunları bilmek hayatımda bi kere olsun istedigim adamla olmak için yapmıstım ama ben onu öyle sanıp rahat gibi davranınca sanırım işler karıştı. dediğim gibi olan oldu artık bi dahası işin rengini değiştirir. asla yapmam. sizede çok teşekkür ederim uykunuzdan olup buralarda beni dinlediniz.
ne demek cnm benım.. bende enbastan berı boyle dusunuorum ztn bu adam boyle olmaya calısan bır adam.. belkıde boyle gostermek ıstıo kendını kımbılır.. sebebı onda.. bırazda arayısta belkı bır soz yada sevkat arıo kımbılır.. ama tabı bu farklı bırı olmasını bu cızdıgı profılı degıstırmıo..
ztn tek gecelık ılıskılere alısık bır adam olsaydı ertesı gun pısmanmısın dıe sormazdıumarım hakkında hayırlısı olur cnm.. allah hepmıze gonlune gore versın hayırlı ıslerı hayırlı kısılerı..
yıne ıyı tepkı almadan kurtuldun burası bazen cok yalnıs okunan, kınayan bır olup cıkıverıyorhayatında basarılar dılerım cnm..
ben kendimi öyle çok yiyip bitiriyor öyle cok eleştiriyorum ki duymak üzer ki fakat yıkmazdı ama gercekten sen ve senin gibi bikaç kişi daha içimi rahatlattı. hersey gönlünüzce olur dilerim.
tamamen duygularla hareket etmek insanı istemedği sonuçlara götürebiliyor mantıkta lazım bıraz
konunun başındaki düşüncelerin değişmeye başladı sanırım
ben kendimi öyle çok yiyip bitiriyor öyle cok eleştiriyorum ki duymak üzer ki fakat yıkmazdı ama gercekten sen ve senin gibi bikaç kişi daha içimi rahatlattı. hersey gönlünüzce olur dilerim.
öyle degil işte. ilkim olsun çok isterdim. çünkü bende istiyordum ilk defa benim istediğğim bi ilişkiydi olayı burda yazmam ama nişanlandıgım şahıs ı hiç sevmeyerek tehditle zoraki ve sonrasında bircok olay atlatarak geldim bu güne. belkide ilk kez kalbimin deli gibi çarptıgı biriyle nasıl oluyor acaba? diyerek beraber olmam bu yüzdendir. neyse bu konu dışı.
merhaba arkadaşlar. ben çok uzun yıllardır KK takipçisiyim ama üye olmamayı tercih etmiştim. ama öyle bişey geldi ki şu akılsız başıma yazarak, anlatarak , akıl alarak yeri geldi mi eleştirilerek anca kendime gelirim dedim. silkelenmeye ihtiyacım var.
aslında hayatım gayet monoton İDİ. 26 yaşında genç güzel 2 ay öncesine kadar nişanlı olan biriydim açıkcası çok sevmediğim bir şeydi ancak bazı sebeğlerden dolayı 4 yılımı vermiştim, geldi geçtii. konu o değil. çalışıyorum mezun olduktan sonra hemen iş buldum 2,5 senedir çalışma hayatındayım, sorumluluklarımı bilen biriyim ama şu son olanlar beni aynaya baktıgımda bile şaşıracagım biri yaptı. neyse konuya gireyim;
biri var benim gibi genç çok çekici başarılı aynı sektör fakat başka bir şirkette. ancak sektör aynı oldugundan daha önce birçok toplantıda sektör yemeklerinde bir araya geldigim ayaküstü konustugum biri kendisi. fakat su son 2 aydır gözüm onu bir başka görmeye basladı ve hayatımda ilk defa 26 senede ilk kez düşünmeden birşey yapıp onunla konusmaya basladım. bana asla tek eşli olamayacagını , hayatında çok kadın oldugunu vs anlattı ve bende sanki bu çok normalmiş bende öyle düşünüyormusum gibi davrandım ve sonuc olarak olanlar oldu bir iş çıkısı cuma gecesi bulustuk ve beraber olduk. bu olaydan sonra hala konusuyoruz hala espriler vs havada ucusuyor çok iyi aramız ama...
biliyorum eleştireceksiniz ama ben pişman bile degilim hatta bi daha olsa yine yaparım diyorum kendime fakat böyle degilde baska türlü bir ilişki istiyorum deli gibi aşığım aslına bakarsanız ama ona ters oldugundan ona dokunmanın yakın olmanın tek yolunun bu oldugunu sandım ve yaptım, benim tercihimdi.
bu arada konusmalarımızda özellikle asla gecede tek bi ilişki yaşamadıgını (anlarsınız) belirten o adam çok kısa bir süre ve sadece 1 sefer benimle oldu daha sonra sabah 7ye kadar sohbet ettik içtik ve beraber uyuduk. cumartesi sabahı kahvaltımızı ettik. evime bıraktı ... o günden sonra yine sanki o olmamış gibi arkadaş modundayız. hayatımda böyle bir adam ne gördüm ne duydum böyle bi olay ne yaşadım ne yaşarım sanıyordum ama başıma gelen bu. ben aşkımdan geberiyorum hala tabii.
anlatmak istedim ne arkadas ne aile nede iş çevreme asla anlatamam oda öyle. insan patlıyor bi yerde. şimdi kızlar ben bundan sonra ne yapayım ? nasıl davranayım ? inanın çok garip çok.