Kafam karışık, nasıl davranayım?

Zor bir durum.

Ama onu komple kaybetmek istemiyorsan sakın üzerine düşme.Türkiye'deki tek gecelik ilişkilerin hemen hemen hepsinde kadınlar pişman olur bu pişmanlıktan da erkeklerin üzerine düşerler.Bu durumda erkek bu ilgiden sıkılır,kadından komple soğur yeni ufuklara yelken açar.

Umursamıyormuş gibi davran.Ondan bir adım bekle.Hatta gerçekten umursamamaya da çalış.Çünkü büyük ihtimalle bu kişiyle bir geleceğiniz olmaz.

Bu tip erkek profili genelde,tek gecelik ilişki severim deyip aslında zor,nazlı,el değmemiş kadın arayışında olan kişilerdir.

aynen her cümleye katılıyorum ve aynen yaptıgım ve yapmaya devam edecegim davranısta bu olacak. teşekkürler

pişman olmadığınızı söylüyorsunuz,sizin için de sakıncası yoksa böyle bir ilişkinin, oluruna bırakın bence.hiç kafanızı da takmayın boşuna çünkü anlattığınız adam pek aşık olup istediğiniz tür bir ilişki yaşayacak birine benzemiyor.ya onun gibi düşündüğünüz yalanına devam edip,bir ilişki yaşayıp ama istediğiniz bu olmadığı için üzüleceksiniz ya da uzaktan uzağa aşk acısı çekip üzüleceksiniz.her iki durumda da size aşık olma olasılığı pek yüksek görünmüyor.

yapacak bir şey yok,
bu adam aşık olmaz,düzenli bir ilişkiye gelemez.
seninle kendi istediği ve istediğini alabildiği sürece görüşür ama bu seni yıpratır.
yapılacak en iyi şey bir daha asla o adamla birlikte olmamak ,hatta muhatap bile olmamak gerekmedikçe,bu biraz şaşırmasını sağlayabilir ama yine de huyunu ve karakterini değiştirmez tabii ki.
sen de bu arada aşkını unutmaya bak,zaten seninki de aşk değil muhtemelen adamın sana ilginç ,çekici,değişik vs gelmesi,aşk böyle bir şey değil çünkü....
bu adamdan ve ilişkiden bir sey olmaz.

pişman olmadığınızı söylüyorsunuz,sizin için de sakıncası yoksa böyle bir ilişkinin, oluruna bırakın bence.hiç kafanızı da takmayın boşuna çünkü anlattığınız adam pek aşık olup istediğiniz tür bir ilişki yaşayacak birine benzemiyor.ya onun gibi düşündüğünüz yalanına devam edip,bir ilişki yaşayıp ama istediğiniz bu olmadığı için üzüleceksiniz ya da uzaktan uzağa aşk acısı çekip üzüleceksiniz.her iki durumda da size aşık olma olasılığı pek yüksek görünmüyor.

teşekkürler.

sizin cevabınız alıntısında herkese teşekkürler vaktinizi çaldım okudunuz yorum yaptınız ve ben rahatladım çünkü insan eleştiri duymayı bile anlatamamaya tercih ediyor. iyi geceler umarım hiç buraya yazacak sıkıntılarınız olmaz. bi gelişme olursa yine yazarım.

valla aynen öyle işte ama dönüpte bana sor rahat mısın? başkası olsa ne derdin? bi arkadasın yapsa napardın? inan şurdaki cevaplardan 1000 kat agır bi cevap verirdim haklısınız bisey diyemiyorum kimseye anlatamadıgım için açıldım buraya. bi daha kesinlikle yapmam ama yaptıgımdan da asla pişmanlık duymucam. yanlış yaptım ama kendi yanlışımı. kendi yanlışım > başkalarının doğrusu.

Yazdıklarından yapacaksın gibi hissettim ama işte yanlış yapmışsın evet ki hayat senin sorgulayamız da istediğin gibi yaşa ama pişman olmayıp ben buyum diyebilecek güçteysen yaşa senin de canın istemiş olan olsun demişsin ilk ilişkin ise erkek daha çok dikkat eder ama ben tamda kavrayamadım durumunuzu. Pişmansan yaşama onla bir daha ağırdan sat umursamaz ol canı çektiğinde sana gelecektir yine tavrın ile iyice kendini belli edersin karakter olarak ama yaşandı bitti maalesef çok kafa yorma artık o senle konuşur irtibatını koparmaz elin altında dursun diye

bu tarz adamlar hastalıkta taşıyor olabıllır

böyle herkesle rahat rahat nebilim hiç hoş bi durum değil

tek eşli değilim derken hiç eşli olamıycak durumada gelebılır

su senle sadece 1 sefer olup sabaha kadar konusmanızdan da anlam cıkarmaya calısma, enerjisi yetmemiştir,canı istememiştir vs vs.ayrıca ne bılıyorsun gercekten bır gecede pek cok kez baskalarıyla oldugunu? yanında olmadıgına göre? erkekler bu konularda abartmaya bayılır.bu cocuk da öyle yapmıs işte.
hastalık konusunu da yabana atmamak lazım,bin tane mikrop ,hastalık tasıyordur o adam hiç farketmeyebilirsin bile ,vücudunun zayıf bır anında cıkar ortaya,saglık sakaya gelmez.

bundan sonra üstüne düşüp ona aşık olan kadın profili çizme, ona sohbetinle içtenliğinle cazip gelmeye çalış

merhaba arkadaşlar. ben çok uzun yıllardır KK takipçisiyim ama üye olmamayı tercih etmiştim. ama öyle bişey geldi ki şu akılsız başıma yazarak, anlatarak , akıl alarak yeri geldi mi eleştirilerek anca kendime gelirim dedim. silkelenmeye ihtiyacım var.
aslında hayatım gayet monoton İDİ. 26 yaşında genç güzel 2 ay öncesine kadar nişanlı olan biriydim açıkcası çok sevmediğim bir şeydi ancak bazı sebeğlerden dolayı 4 yılımı vermiştim, geldi geçtii. konu o değil. çalışıyorum mezun olduktan sonra hemen iş buldum 2,5 senedir çalışma hayatındayım, sorumluluklarımı bilen biriyim ama şu son olanlar beni aynaya baktıgımda bile şaşıracagım biri yaptı. neyse konuya gireyim;
biri var benim gibi genç çok çekici başarılı aynı sektör fakat başka bir şirkette. ancak sektör aynı oldugundan daha önce birçok toplantıda sektör yemeklerinde bir araya geldigim ayaküstü konustugum biri kendisi. fakat su son 2 aydır gözüm onu bir başka görmeye basladı ve hayatımda ilk defa 26 senede ilk kez düşünmeden birşey yapıp onunla konusmaya basladım. bana asla tek eşli olamayacagını , hayatında çok kadın oldugunu vs anlattı ve bende sanki bu çok normalmiş bende öyle düşünüyormusum gibi davrandım ve sonuc olarak olanlar oldu bir iş çıkısı cuma gecesi bulustuk ve beraber olduk. bu olaydan sonra hala konusuyoruz hala espriler vs havada ucusuyor çok iyi aramız ama...
biliyorum eleştireceksiniz ama ben pişman bile degilim hatta bi daha olsa yine yaparım diyorum kendime fakat böyle degilde baska türlü bir ilişki istiyorum deli gibi aşığım aslına bakarsanız ama ona ters oldugundan ona dokunmanın yakın olmanın tek yolunun bu oldugunu sandım ve yaptım, benim tercihimdi.
bu arada konusmalarımızda özellikle asla gecede tek bi ilişki yaşamadıgını (anlarsınız) belirten o adam çok kısa bir süre ve sadece 1 sefer benimle oldu daha sonra sabah 7ye kadar sohbet ettik içtik ve beraber uyuduk. cumartesi sabahı kahvaltımızı ettik. evime bıraktı ... o günden sonra yine sanki o olmamış gibi arkadaş modundayız. hayatımda böyle bir adam ne gördüm ne duydum böyle bi olay ne yaşadım ne yaşarım sanıyordum ama başıma gelen bu. ben aşkımdan geberiyorum hala tabii.
anlatmak istedim ne arkadas ne aile nede iş çevreme asla anlatamam oda öyle. insan patlıyor bi yerde. şimdi kızlar ben bundan sonra ne yapayım ? nasıl davranayım ? inanın çok garip çok.

sana birsey soyleyımmı tatlım : bu adam atıo bıraz bence.. bırkere bukadar mustehcen konularını ıs arkadsına bukadar rahat anlatabılmesı.. garip.. sacma yanı, erkekliğini kanıtlamak ıstıo İŞ ARKADSINA... boyle seyler soyleyerek :KK14: bıraksın bu ayakları..

hadi diyelim boyle bir adam ve cok akıllı, senın ona duydugun hıssıyatı hıssettı, boyle seylerı acıklamak zorunda kaldı,uzgunum ama bu sekılde kalıcak.. 2.cı aramasındada bu durum ıcın arıcak.. oda muhtemelen senı gordugu ılk ıs toplantısında yada davetınde.. yoksa aklına gelıcegını sanmıorum..

bence arkadsım tamamen onurlu davran muhakkakki karsılasacaksınız, slmını al dıkkat cekmemen ıcın, ve onun bulundugu ortamda bulunmamaya calıs.. bosluktasın tatlım sabret gecıcek bu donem.. :KK54: bıraz sınır bozucu ama gecıcek :nazar::nazar: ınsanlar hataları bu donemde yaparlar.. ve bu tamamen ıcgudusel sekılde olur.. tutundugun seye ınanmak ıstersın, ama o sey saman alevınden baska bır sey degıldır.. sen guclu bır kadınsın o kendını bır kalıba sokmaya calısan adam yada oyle adam ergec ıssızlasıp korıdorlarda yalnız yurumeye basladıgında anlıcaktır.. kaderının yolunu degıstır tatlım.. bız kadınlar bunu yapabılırız :nazar::nazar::nazar:

sana birsey soyleyımmı tatlım : bu adam atıo bıraz bence.. bırkere bukadar mustehcen konularını ıs arkadsına bukadar rahat anlatabılmesı.. garip.. sacma yanı, erkekliğini kanıtlamak ıstıo İŞ ARKADSINA... boyle seyler soyleyerek :KK14: bıraksın bu ayakları..

hadi diyelim boyle bir adam ve cok akıllı, senın ona duydugun hıssıyatı hıssettı, boyle seylerı acıklamak zorunda kaldı,uzgunum ama bu sekılde kalıcak.. 2.cı aramasındada bu durum ıcın arıcak.. oda muhtemelen senı gordugu ılk ıs toplantısında yada davetınde.. yoksa aklına gelıcegını sanmıorum..

bence arkadsım tamamen onurlu davran muhakkakki karsılasacaksınız, slmını al dıkkat cekmemen ıcın, ve onun bulundugu ortamda bulunmamaya calıs.. bosluktasın tatlım sabret gecıcek bu donem.. :KK54: bıraz sınır bozucu ama gecıcek :nazar::nazar: ınsanlar hataları bu donemde yaparlar.. ve bu tamamen ıcgudusel sekılde olur.. tutundugun seye ınanmak ıstersın, ama o sey saman alevınden baska bır sey degıldır.. sen guclu bır kadınsın o kendını bır kalıba sokmaya calısan adam yada oyle adam ergec ıssızlasıp korıdorlarda yalnız yurumeye basladıgında anlıcaktır.. kaderının yolunu degıstır tatlım.. bız kadınlar bunu yapabılırız :nazar::nazar::nazar:

ya öyle bi durumdayım ki anlatamıyorum içimi kimseye dökemiyorum allahın belası bi durum gercekten. anladıgınız için çok sagolun gercekten. öyle iyi geldi ki bu mesaj. evet ben galiba ona kandım ve cesaretli numarası yaparak ona istediğini verdim. kendi sorunum bu yineliyorum. ama tekrarlarsam o zaman kendi hatam degil aptallıgım olur bilincindeyim bununda. tekrar tesekkürler. çok çok çook

ben yanlış anlaşılmayım ondan hiç bişey beklemiyorum zaten beklemem dediğim gibi baştan söyledi ben de kabullendim oldu yaşandı bitti.. tamam ama işte dediğiniz gibi ben kendime laf anlatamıyorum. bunu yaşamadan da böyleydi yaşadıktan sonrada değişmedi birde öyle asla tek olmaz vs diyen adam neden benimle 5 dakikadan sonra sabaha kadar sadece oturdu onuda aklıma getirmiyor degilim.

keşke direk size özel mesaj atsaymışım bilsem :)
arada sevgi vardı da tek taraflıydı işte o sabah yattı öğlen 1 gibi uyandı ve ben gözümü
1 sn kırpmadan onu izledim ya o bile yeterdi işte.

Özel mesaj atabilmen için msj sayının 100 olması gerek zaten :KK34:
Sen kendini çok kaptırmışsın ama ....
Nişanlını çok da sevmiyormuşsun demek baksana.
Çünkü 4 yıllık bir ilişki artı söz kolay unutulcak şeyler değil.
Sen 2 ayda unutmuş yeni bir soluk aramaya başlamışsın bile.
Ama tekrar ediyorum bqk çok kaptırmışsın kendini.
Ona baksana umrunda değil.Olsaydı o tek geceliklere devam eder miydi hala.
Yaşın kaç bilmiyorum ama sana abla yahut kardeş tavsiyesi biraz ağır ol.Bırak o anlasın kıymetini.
O farketsin seni .Sen zorlama.
Cinsellik yaşarsak yada yaşamaya devam edersek belki aşık olur mantığını da çıkar at aklından.
Bu düşünce seni aşık olunası kadın yapmaz seni onun gözünde hafifleştirir.
Seninle saatlerce oturup konuşması da hoş sohbet koyu muhabbet olduğun içindir.
Bunda ümitlenecek bir durum yok bence.
İlaveten bu tek gecelik ilişkiler mikrop yuvası.Sağlığın da tehlikeye girer devam edersen.
Bana dürüst ol ve şu sorumu yanıtla haydi...
Yarın sana gel dese gidip gene beraber olur musun ???

aynen her cümleye katılıyorum ve aynen yaptıgım ve yapmaya devam edecegim davranısta bu olacak. teşekkürler
senınkı ISSIZ ADAM'ı fazla izlemiş anlasılan :KK1: şaka bı yana "umursamaz davranıcam" bu cumlen bıle beklentı ıcınde olacagını gosterıyo bence.. ama yapma ... bı hata yaptığının bence sende farkındasın su an o gunun etkısıyle ayakların yere basmadıgı ıcın pişman değilim dıyosun.. ama zararın neresınden donersen kardır.. bu adamdan sana hayır gelmez,senınle sabaha kadar konustu dıye senden etkılendıgını fılan düşünme dıger arkadaslar da yazmıs bunun bı cok sebebı olabılır .. belkide 2. bı fırsat ıcın herkese aynı seyı sallayıp sabaha kadar konusuyodur:KK9:.. bence yapman gereken tek sey bu adamdan hızla uzaklasmak..

Özel mesaj atabilmen için msj sayının 100 olması gerek zaten :KK34:
Sen kendini çok kaptırmışsın ama ....
Nişanlını çok da sevmiyormuşsun demek baksana.
Çünkü 4 yıllık bir ilişki artı söz kolay unutulcak şeyler değil.
Sen 2 ayda unutmuş yeni bir soluk aramaya başlamışsın bile.
Ama tekrar ediyorum bqk çok kaptırmışsın kendini.
Ona baksana umrunda değil.Olsaydı o tek geceliklere devam eder miydi hala.
Yaşın kaç bilmiyorum ama sana abla yahut kardeş tavsiyesi biraz ağır ol.Bırak o anlasın kıymetini.
O farketsin seni .Sen zorlama.
Cinsellik yaşarsak yada yaşamaya devam edersek belki aşık olur mantığını da çıkar at aklından.
Bu düşünce seni aşık olunası kadın yapmaz seni onun gözünde hafifleştirir.
Seninle saatlerce oturup konuşması da hoş sohbet koyu muhabbet olduğun içindir.
Bunda ümitlenecek bir durum yok bence.
İlaveten bu tek gecelik ilişkiler mikrop yuvası.Sağlığın da tehlikeye girer devam edersen.
Bana dürüst ol ve şu sorumu yanıtla haydi...
Yarın sana gel dese gidip gene beraber olur musun ???

cinsellik yaşayım da beni fark etsin bana aşık olsun onu bu yolla bağlıyım demedim demem zaten bu yol bana aşık olma yolunu tamamen kapatmam demek ama ben onunla bunu yaşamak istedim. tüm geceyi onunla geçirmek nasıl olur bilmek tatmak istedim. aslında bende amacıma ulaştım bi yerde. o bana aşık olsun demiyorum zaten ama ben ona aşığım sorun biraz bu. aşık oldugum için zaten ona bu tutkum aşık oldugum için yaptım zaten o yanlışı da.
bitti ama geçti.. bundan sonrasını aşk meşk degil gurursuzluk olarak nitelendirirm kendimede yakıştırmam yine olsa yine yaparım ı da pişman değilim asla olmıcam ı pekiştirmek için kullanmıştım.

ya öyle bi durumdayım ki anlatamıyorum içimi kimseye dökemiyorum allahın belası bi durum gercekten. anladıgınız için çok sagolun gercekten. öyle iyi geldi ki bu mesaj. evet ben galiba ona kandım ve cesaretli numarası yaparak ona istediğini verdim. kendi sorunum bu yineliyorum. ama tekrarlarsam o zaman kendi hatam degil aptallıgım olur bilincindeyim bununda. tekrar tesekkürler. çok çok çook

rica ederim canım benim.. ben anlayabılıorum senı.. tamamen kendını dusun bencıl ol.. bu adam bana ne verdı ben ne ıstıorum.. ve bu adam bana bunu verebılırmı.. mutlu olabılırmıyım.. bu soruların tamamen mantık cercevesınde dusun cevaplarından bır tanesı hayırsa dıger evetı goturur.. bencıl ol arkadsım bencıl.. sen olmasaydın kımseyle sabaha kadar konusamıcak yada uyuyamıcaktı ..vb uzatılabılır.. baskasınıda olabılır dıceksın.. ama sen vardın.. bıraz mutsuz ve yalnız bır adam bence bu... kendını havaı gosteren belkıde boyle bır seylerı yenı yasayan.. cunku boyle seyler soylenmez.. mahremdır bu.. bır saglık sorunu olmadıgı suruce hıc bır erkek, arkadsına acmaz boyle bır konuyu ( tabı ergen degılse).. ztn arkadsıysa bılır soylemesede karsısındakı.. kaldıkı sana acıo..

boswer arkadsım.. sen daha onemlısın.. allahtan farklı yerlerdeymıssınız, enazından araya zaman gırer bu olaydan sonra hıc gordunmu onu cnm? hareketlerı nasıldı konusma tarzı? cevresındekı ınsanların senınle konusma tarzı? sen hıc uzulme.. olmus napalım, ınsanlar nasıhatle olgunlasmaz, hata yaparak duse duse ogrenır.. ama o dustugun ıcın dızlerını daha fazla kanatmamak senın elınde..

rica ederim canım benim.. ben anlayabılıorum senı.. tamamen kendını dusun bencıl ol.. bu adam bana ne verdı ben ne ıstıorum.. ve bu adam bana bunu verebılırmı.. mutlu olabılırmıyım.. bu soruların tamamen mantık cercevesınde dusun cevaplarından bır tanesı hayırsa dıger evetı goturur.. bencıl ol arkadsım bencıl.. sen olmasaydın kımseyle sabaha kadar konusamıcak yada uyuyamıcaktı ..vb uzatılabılır.. baskasınıda olabılır dıceksın.. ama sen vardın.. bıraz mutsuz ve yalnız bır adam bence bu... kendını havaı gosteren belkıde boyle bır seylerı yenı yasayan.. cunku boyle seyler soylenmez.. mahremdır bu.. bır saglık sorunu olmadıgı suruce hıc bır erkek, arkadsına acmaz boyle bır konuyu ( tabı ergen degılse).. ztn arkadsıysa bılır soylemesede karsısındakı.. kaldıkı sana acıo..

boswer arkadsım.. sen daha onemlısın.. allahtan farklı yerlerdeymıssınız, enazından araya zaman gırer bu olaydan sonra hıc gordunmu onu cnm? hareketlerı nasıldı konusma tarzı? cevresındekı ınsanların senınle konusma tarzı? sen hıc uzulme.. olmus napalım, ınsanlar nasıhatle olgunlasmaz, hata yaparak duse duse ogrenır.. ama o dustugun ıcın dızlerını daha fazla kanatmamak senın elınde..

o günden sonra bu gece hariç her öğlen bazen akşam her gün konustuk ama işte naber nasıl gidiyor falan ben hiç yazmadım o sordu. pişman mısın? dedi. hayır dedim. başka bişey yazmasına fırsat vermeden toplantıya giriyorum dedim ve kapadım konuyu bi daha açılmadı.
aslında buraya yazdıktan sonra biraz düşününce bana kendini abartarak anlattıgnı bi arkadasında dedigi gibi bi nevi ıssız adam ı oynadıgını düşünmeye başladım ve evet bencillik böyle durumlarda en iyisi.
şöyle cevremdeki her bayanla muhatap ve ben bi kaç kez hiç onlardan biriyle oldun mu diye sordugumda böyle bişey söylemek bana yakısır mı sence? asla isim vermem hepsi bende saklı demişti.

cinsellik yaşayım da beni fark etsin bana aşık olsun onu bu yolla bağlıyım demedim demem zaten bu yol bana aşık olma yolunu tamamen kapatmam demek ama ben onunla bunu yaşamak istedim. tüm geceyi onunla geçirmek nasıl olur bilmek tatmak istedim. aslında bende amacıma ulaştım bi yerde. o bana aşık olsun demiyorum zaten ama ben ona aşığım sorun biraz bu. aşık oldugum için zaten ona bu tutkum aşık oldugum için yaptım zaten o yanlışı da.
bitti ama geçti.. bundan sonrasını aşk meşk degil gurursuzluk olarak nitelendirirm kendimede yakıştırmam yine olsa yine yaparım ı da pişman değilim asla olmıcam ı pekiştirmek için kullanmıştım.

İşte bu ...sana da bu yakışırdı gururlu bir kadın olarak :KK34:
Bu yanlışa birdaha düşmemek aynı hatayı tekrarlayıp onurunu ezdirmemek...
O bulunmaz hint kumaşı değil.Normal biri işte .Normal de değil anormal biri.
Bana göre tek gecelik ilişkilerde gününü gün eden anormaldir çünkü.
Bu adam evlenemez de zaten.Evlense de aldatmaya meyilli olur.
Sen aşık oldun arzu ettin bilmem ne ettin oldu bitti.Önemli olan sonrasına bakmak.

o günden sonra bu gece hariç her öğlen bazen akşam her gün konustuk ama işte naber nasıl gidiyor falan ben hiç yazmadım o sordu. pişman mısın? dedi. hayır dedim. başka bişey yazmasına fırsat vermeden toplantıya giriyorum dedim ve kapadım konuyu bi daha açılmadı.
aslında buraya yazdıktan sonra biraz düşününce bana kendini abartarak anlattıgnı bi arkadasında dedigi gibi bi nevi ıssız adam ı oynadıgını düşünmeye başladım ve evet bencillik böyle durumlarda en iyisi.
şöyle cevremdeki her bayanla muhatap ve ben bi kaç kez hiç onlardan biriyle oldun mu diye sordugumda böyle bişey söylemek bana yakısır mı sence? asla isim vermem hepsi bende saklı demişti.

Ooo defter kabarık desene :KK14:
Issız adam melek kalır bunun yanında :KK14:
Buarada bu adam senin ilkin miydi ?:26: Cevaplamak zorunda değilsin ...

İşte bu ...sana da bu yakışırdı gururlu bir kadın olarak :KK34:
Bu yanlışa birdaha düşmemek aynı hatayı tekrarlayıp onurunu ezdirmemek...
O bulunmaz hint kumaşı değil.Normal biri işte .Normal de değil anormal biri.
Bana göre tek gecelik ilişkilerde gününü gün eden anormaldir çünkü.
Bu adam evlenemez de zaten.Evlense de aldatmaya meyilli olur.
Sen aşık oldun arzu ettin bilmem ne ettin oldu bitti.Önemli olan sonrasına bakmak.

şu saatte bile yanımda oldugunuz için teşekkür ederim.

X