Kafam Karışık Fikirlerinize İhtiyacım var :\

Missy_Cat

Karanlikta yanabilirim
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
2.142
368
398
Herkese Slmlar öncelikle konuyu açıp açmamak için baya bi bocaladım ancak içinden çıkılmaz bi hal alınca
ve nereye başvuracağımı bilemeyince açmaya karar verdim..

Çook klasik ve hepimizin muzdarip olduğu bi durum "Eşim"
Olayları olabildiğince özetlemeye çalışıcam ama yinede uzun olabilir şimdiden tşk ediyorum sabredip okuyabilenlere
Biz tanıştık ve tam bi sene nişanlı kaldıktan sonra evlendik
Ben karakter olarak zor bi kişiliğe sahibim bunu kabulde ederim akrep burcuyum
eşimde karakter olarak tam tersine rahat,gevşek "sal gitsin" favori lafı olan bi insan
evlendiğimizde bi balık merakı vardı akvaryum yaptı büyükçe çeşit çeşit balıklar,motorlar falan
baya bi masraf yaptıydı
akvaryum taştı heryeri ıslattığıda oldu,heryer akvaryum malzemeleriyle doldu neyse balıklar bakımsızlıktan ölünce
busefer oturduğumuz evin balkonunda tarla yapmaya kalktı
ciddiyim 20 tane falan büyük saksılar,çuvallarla toprak ve gübre bişeler ekti
damlama sistemi yaptı bunada baya bi masraf ve vakit harcadı
Bu dediğim şeyi üçkatılı evin 3. katında otururken yaptı
ev kirleniyor balkonda çamaşır asmaya yer yok kavgalarımız oldu tonla
hiç takmadı devam ettiyapmaya ve banada sen benim hobilerime izin vermiyorsun dedi
Bunları acayip bulduysanız bide devamını okuyun şuan sinirden gülüyorum yeminle

Bu toprak aşkıda geçti sonra küçük boy buzdolabından kuluçka makinası yapmaya başladı evişn içinde
2 aya yakın makinayla uğraştı,yumurta alıp geldi içine koydu ve civciv çıkarttı
Bayanlar dikkatinizi bişeye çekmek istiyorum bu dediklerimi terasta falan yapmıyor dayalı döşeli bi salonun ortasında yapıyor
Makinadan 25 tane falan civciv çıktı ve bunları evimin salonunda bakmaya başladı aranızda azda olsa
kokuyu tahmin edebilen varmıdır bilmiyorum
kavgalarımız ayyuka çıktı ama adam yaptığından vaz geçmedi
o civcivler büyüdü tavuk ve horoz oldu piliç aşamasındayken arabasıyla onları köye annesinin evinin bahçesine
taşıdı..ve üretime devam etti
evin heryeri onun aletleriyle,dağınıklığıyla ve pis kokusuyla doluydu ne kadar kavga etsek
ağlasam sızlazasam hatta aldım çocuğu çıktım gittim her seferinde özür diledi ama yaptığından vaz geçmedi

kendi ana-babası ve benimkileride dinlemedi
daha sonra iş değişikliği yaptı ve taşınmak durumunda kaldık dedesinden kalma 2 odalı
yazlık olarak kullanılabilecek döküntü bi eve taşınmak zorunda kaldık çünkü ödeme emri gelen bi davamız vardı ve hem onu hem kirayı karşılayamayız dedi
mecburen tamam dedim bu arada tavukların sayısı 100e yaklaştı ve yeni taşındığımız yerin alt katını
kümes yaptı yine kurtulmadım yani pis kokudan defalarca kavgasını yaptık dediğim gibi alıp başımı gittim
ya o iş ya ben dedim olmadı,olmadı,olmadı......
ev kışın bizi hasta etti oğlum bütün kış hastaydı nerdeyse çünkü ev acayip soğuk bağ evi diye geçiyodu zaten
Şimdiiiii olayı toparlamak istersek dışardan bakıldığında eşim acayip sempatik,enerjik,çalışkan,yardımsever birisidir
gerçekten kötü alışkanlığı,sigarası dahi yok maç sevmez,hasrcamalrıma ehh işte fazla karışmaz yani nerdeyse 4+4 lük
adam dersiniz öyle iyi huyludur,çok dürüsttür,haram-helal işlerine dikkat eder iş yerinden yanlışlıkla kalem kalsa cebinde ille iade eder
Amaaaaa anlattıklarımda ortada... Ve ben çok yoruldum inanın artık "yapma ahmet,etme ahmet, bu iş yapılmaz" demekten uğraşmaktan
çok yoruldum ve ona " eğer aramızda gerçekten zerre kadar önemseme sevgi,saygı olsaydı bütün bunları bana reva görmezdin bu kadar yormazdın beni "diyorum tek söylediği " niye öyle diyosun"
Daha annesiyle yaşadığım sorunlara girmiyorum dediğim gibi çoook yorgunum adam sanki 12 yaşında peşinde
koşuyorum..Acayip derecede benmerkezcive kendi rahatı için yaşayan bi insan
İnanırmısınız bugün ciddi anlamda acaba boşanmalıyım diye düşündüm hemde hamileyim 2. bebeğim...
Bana karşıda hiç bi düşkünlüğü aman hamilesin dikkat et yada nasılsın bi sorunun varmı falan hiiiçç..
Bazen onada diyorum sanki aynı evde ayrı hayatlar sürüyoruz herkes kafasına göre takılıyor
hatta çocuklar olmasa garanti ayrılmıştık diye düşünüyorum..
milyonlarca defa konuştuk anlaştık ama hiiiiiiiiç bi gelişme yok .....

yani böyle arkadaşlar annem " yaw napacan aşkım-sevgilim işlerini ye iç keyfine bak,olgunlaşmamış yapcak bişe yok " diyor
ama ben sevilmediğim,önemsenmediğim ev arkadaşı olarak görüldüğüm bi evliliğe katlanamıyorum...
Çokmu şey istiyorum ???

Hmmm canım işin zor yaa valla ben okurken kendi evimi o halde bi hayal ettim Allah kolaylık versin... Şöyleki benim eşimde tuhaf şeylere merak salan biri ama ben müsade etmiyorum tabi bu ben ve esim mmmOtur konuş diyecem konuşmuşsun tepki ver diyecem evi terk etmeye kadar gitmiş...Şu anda bu tavuklardan başka işi yokmu? Seninle ilgilenmemesinin hiç bir sebebi yok hemde hamileyken al karşına sıkı konuş ''işte beni kendinden uzaklaştırıyorsun ilgilenmiyorsun hassa bir donemdeyim yorgunum'' falan ne bileyim buraya yazdığın gibi mesela...Umarım seni anlar üstelik eşin iki çocuk yapmışsa ve evde civciv üretimine geçmişse demekki bayaaa olgun. ...Allah sabır versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saol cnm cvbın için tşkler.. diyosun ya ben müsade etmiyorum beni takan yok işte..
ilgi alaka konusunda öncesindede böyleydi saolsun hamileliğin hassas bi dönem olması onun için farketmiyor
kendi işi var o sebebten zaten onun arkasını hep birileri toplamak zorunda kalıyor babası mesela..
artık ben mücadele edemiyorum aile terapisti falan düşünüyorum onada randevu nasıl alınır bilemedim
yani aranıp normal muayene randevusu istiyorummu denilir ne bilim :44:

Evet canim ona bir bakip araştiralim...Bak ben sana bir şey anlatayım. ...

Eşim bir ara baya bir sinirli agresif her şeye bağırıyor. ...Bende bir psikoloğa gidelim dedim zor ikna ettim...

En sonunda gittik.Doktor ilk beni daha sonra esimi aldı içeri en son beni bir daha çağırdı. ..Eşinizde bi sıkıntı yok ama isterseni sizinle bir kaç seans yapalım dedi.....hahaha :)

Ben tabi dondum kaldım....Nasil yani...Meger beyefendi iste beni elestriyor...Yabi birde kafasinsa benimli ilgili kurduğu saçma sapan düşünceler iste....
Eve geldik damı hasta diye doktora götürdük beni hasta ettil.... Senin anlayacagin ah şu erkeklerrr....

ayyyy Allahım yaa onuda düşündüm biliyomusun doktora gitsek belkide adam bana "siz biraz daha oturun bakayım" diyecekde sorun bende çıkacak diye
"açıklayabilirim doktor bey beni böyle dırdırcı o yaptı" falan replik kuruyorum şimdiden Allahım sen aklımızı muhafaza et

Misssyy,canım benim..seninle hep eşlerimzi çekiştirir,onların rahatlığından dert yanardık,ama işin bu denli ileri boyutta olduğunu tahmin etmediydim hiç,seninki bayağı bir abartmış,hem madem senin karşı olduğun şeyleri,sana rağmen yapmaya devam ediyor,bari senin de suyuna gitsin,gönlünü alsın,yani amiyane bir ifade olacak ama sana biraz yalakalık yapsın ki,bari yaptıklarını bir nebze katlanılır kılsın.Sen onunla konuşmaktan yorulmuşsundur bunları,artık tahammülsüzlük başlamıştır eminim ama şöyle sözüne önem verdiği,saydığı sevdiği birileri araya girse,kulağını çekse,akıl verse biraz,senin heberin yokmuş gibi,bi durup düşünür belki,taşınma durumunuz vardı bi ara,o konu neoldu canım?

Aslında hobisi buysa pek yapacak bir şey yok ihtiyacınız olan bence bahçeli müstakil, çiftlik evi tarzı bir ev sizin.

Yani bu sebepten boşanmak ne kadar mantıklı bilmiyorum.

Şimdi düşünüyorum herkesin keyif aldığı işler farklıdır.
Sıkıntı onun keyif aldığı şeyler size rahatsızlık veriyor.
Haklısınız evde, salonda böyle şeyler yapan bir adam herkesi çıldırtır.

Ama yine de düşününce ne yapsın adam pc başında çocuk gibi oyun oynamıyor sabahtan akşama kadar.
Ya da kahveye gidip gece yarısı gelmiyor. Böyle düşününce çok masum geldi gözüme valla

İmkanınız var mı bilmiyorum ama size bahçeli bir ev lazım bence..

oyy kuzum hoşgeldin ben aça aça böyle topic açabilirim işte
bende öyle diyorum ona insanı ayakta tutan bi iki güzel laftır dediğin gibi bari ağzı laf yapan biri olsa
katlanılır tarafı olur ama oda sıfır.. bakma güldüğüme sinirlerim laçka oldu tavuklar evin kapısına kadar çıkıp pisliyordu o gün delirdim işte
avazım çıktığı kadar bağırdım,öyle ağır laflar ettim de beyfendi arka bahçeye çekti onları
kulağını çekenleride dinlemiyo en son adam tutup dövdüreyim diyorum benim gücüm yetmiyo malum
taşınmamızda muallakta onunda kavgaları var ya ev tutarsın yada bebeği alır annemlerde kalırım dedim "tamm ozaman kalırsın diyo ben kiraya çıkmam bu saatten sonra" diyo... anlıyacağın ölürmüsün öldürürmüsün

cnm şuanda öyle bi yerdeyiz zaten ama adam okadar dağınık ve pasaklıki evin hertarafı hurdacılar gibi aynı
yaptığı hobi dediği şeylerden koca bahçede adım atcak yer yok
dediğin gibi bundan sebep boşanılmaz ama insan insana bu kadar eziyet edermi ?
eşin artık ya ben ya bunlar dediyse bi bakmak lazım yahu nere bu gidiş?
bilmiyoum ama hakket çok yorgunum

E işte bak örneğine valla ben bu kadarda düşünmemiştim. ... canim bence bikmadan konuş yapamıyorum eger tavuklarin yanından geliyorsa koku beni rahatsiz ediyor miğdem bulandi mesela

Ya dağınık olması çok kötü gerçekten.
Yap tamam mutluysan ama işin bitince toparla, düzenli ol, bak çocuğumuz var
düzeninle ona örnek ol diye tatlı tatlı söyledin mi?

ahhh cnm bu gibi başlayan konuşmaların kaydını alaydım yol diye döşerdim tüm köylere

Ya dağınık olması çok kötü gerçekten.
Yap tamam mutluysan ama işin bitince toparla, düzenli ol, bak çocuğumuz var
düzeninle ona örnek ol diye tatlı tatlı söyledin mi?

çooookkk... zaten 5 senede edindiğin tecrübeyle tatlı tatlı konuşmak hiiiiiç ilerleme kaydedemiyoruz ancak nezman bıçak kemiğe
dayanıp deli dumrula bağlıyorum ancak bi hareket görüyorum...
he bide sadece tavuklar değil hee bide kangal köpeği var ön bahçede koca köpek habire zinciri kopartıp deli dana gibi koşuyo bazen giremiyorum eve biri gelip bağlayana kadar.. yani nerden tutsan elinde kalıyor

Ay Allah sabır versin arkadaşım gerçekten çok zor :S

hoşbulduk bebeem,ya bu iş sadece hobi amaçlı mı cidden,100 tane oldu tavuklar diyosun,satsın bari,senin bebeği alıp annenin evine gitmen onun için tehdit değil ki kuzum,tam tersine,işine bile gelir emin ol,bak mesela ben de doğuma anneme gidiyorum,benimki ne kadar uzun kalsanız o kadar iyi diyor,tüm gün iki çocukla napar ne eder bu kadın tek başına diye düşünmekten işime konsantre olamam diyor,yani kafaları rahat olacak biz yokken,kira ödememe konusunda bişey diyemem maddi olarak biraz daha zamana ihtiyacı olabilir,
ya bak aklıma ne geldi,bi müşteri bul sen sat tavukları,ona da surpriz olsun :)

tavukları satıyo zatende sürekli üretim olduğu için azalmıyo hainler valla günah olmasa şeytan diyo tut bi sansar getirt halletsin hepsini ama
dilsiz hayvanların ne suçu var

seninkide varya ne kadar kalırsan okadar iyimiş noluyo bunlara anlamıyomki...
oldu olacak çocuklar okul çağına gelince buluşursunuz ağlamalar falan bitmiş olur ya Allah sanada ayrı sabır vermiş valla

eeee...biz boşuna mı karşılıklı çekiştiriyoduk senle bunları şekerim,sansar getirecem dedin de aklıma ne geldi :) bizim sitede oldu benzer bir olay biliyo musun...iki komşunun arası açıldı,birinin köpeği var ki sitede beslemek yasak ama kadın almış getirmiş,diğeri de aaralrı açılınca ev sahibine şikayet etti köpeğin sesinden rahatsız oluyoru diye,gel gör ki şikayet edenin de tavukları var ve horozu gece sabaha kadar saat başı öter rüm siteyi kaldırır,öbürü de ben de horozun sesinden rahatsız oluyorum göndersin dedi.Bir gece saat 3 civarı kız uyumamşıtı ben de geç yattıydım henüz dalmadıydım,bi patırtı kümesin o taraftan,hayvanların canhıraş bağırmaları filan,ama rahatsızdım o gün aşağı inip bakamadım,yorganı çektim kafama,ertesi gün tavukların cesetlerini çöpten çıkardılar,ortalık bayağı bir karıştıydı...vicdan yaptım sonra keşke inseydim diye

inseydinde olay seni aşardı boşver artık kimin günahıysa
bizim ancak site içinde bi apartmanda oturmamız lazımki kuralları olan bizimki estiremesin istediği gibi...
bilmiyorum ya dediğim gibi sadece bunlarda değil ilgisizliği,sorumsuzluğuda tuz biber ekiyor...
bazen karşımas alıp "artık ayrılmak istiyorum" dediğimi hayal eder oldum... ama sadece "sayende yavaş ama emin adımlarla ayrılmaya gidiyoruz haberin ola" diyebildim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…