Kafam karışık fikir verir misiniz?

sude09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
93
0
86
41
Aydın
selam kızlar
8 aylık bi ilişkim var herşey haddinden fazla süper gidiyodu . 1 ay önceseine kadar. farklı yerlerde yaşıyoruz ama yakını genede yaklaşoık 2 saatlik mesafedeyiz. sık sık görüşmemize engel degil tabi haftasonları beraberiz hep. önceden her buluşmamızda telefonu ortalık ta olurdu ama son 1 aydır telefon hiç cebinden çıkmıyo. bende işkillendim dogal olarak. sonra denize gittimiz bi gün o yüzerken telefonunu kurculadım mesajlar boş sadece benim mesajlar var arama kaydı saglam ama rehberde bana hitap ettigi isimle başka bi numara kayıtlı. o numarayı aldım hemen o gün hiç bişi demedim ona . daha sonra aradım numarayı cevap veren olmadı yaklaşık 1 hafta hergün belki 1000 kez aradım ama açan olmadı sonrada hat iptal edildi. geçen pazarbuluştumuzda dedim ki senin bu telefon niye hep cebinde önceden ortalıkta olurdu ? farkında degilim hayatım al dedi telefonu koydu masanın üstüne. bende aldımkurculadık gene aynı numara hala aynı şekilde kayıtlı kim bu dedim süper bi cevap ' hatırlamıyorum tanımıyorum ' tabi ben delirdim baya bi tartıştık inatla diyorki senden önce olan bi ilişki ama ben yemiyorum çünkü daha 2 ay önce telefonda o isimle ben kayıtlıydım şidi o hatun kimse olmuş papatya bende olmuşum sude. üstelik en çok yaralayan papatya demesi bana hep öle der ve bunun için o kadar güzel bi tarifi vardıki o anlatımına aşık olmuştum hayvanın.
saatlerce süren bi kavganın sonunda tek dedigi tanımıyorum senden öncedir belki yada hatırlamıyorum sürekli bu üçünü anlattı bide kimseye hiç bişi için yemin etmedim sanada etmicem dedi. seni üzecek bişi yapmadım ben dedi.
ben kendimi tutamayıp kola bardanı attım üstüne omzuna denk geldi hiç bi tepki vermedi sadece rahatladın mı şimdi dedi. bi süre sessiz kaldık ikimizde sonrada gel hadi uyuyalım biraz diye yataga çekti beni sarıldı uyudu herif. ben sadece düşündüm.
önce çıkıp gideyim dedim ama çok seviyorum yapamadım. tek geceliktir diye saçma bi teselli buldum kendime şimdilik bunun arkasına saklandım. şimdi de hiç bir şey yok gibi davranıyo.herşey eskisi gibi devam ediyo. ama içim kötü kendime yediremiyorum tamam belki çok güzel degilim ama fenada degilim üstelik hep dedim ki benden sıkılırsan bi gün çek git hayatımdan ama sakın aldatma kaldıramam dedim en baştan. cinsellik içinmi acaba dedim hadi kendini tutamadı ama bu da ters geliyo bana ben nasıl bekliyosam onu onun da beni beklemesi gerekmezmiydi.
şimdilik ses çıkarmıyorum sineye çekmiş duruyorum ama daha kendimle hesaplaşma halindeyim biterse üzülücem biliyorum çünkü onunla mutluyum aslında bide seviyorum hayvanı. bitmezse devam edersem nasılsa bikere yakaladı sesi çıkmadı diye devam edermi gene başkalarıyla diye korkuyorum
kafam karışık yani. nasıl bi ders verebilirim sizce ?

bırakmam diyorsan eğer, ona güvenmediğini belli et. bitmezse, devam ederse ilişkimiz ne yapayım diye sorduğun için zaten terket gibi bir cevap veremiyorum. sonra aranızda sorun olur bence. Hem tek gecelik olsa neden öyle kaydetsin numarasını. Hatta neden kaydetsin?
mesaj kutusu boş olan kişiden korkarım ben... ınşallah senin içini ferahlatacak gelişmeler olur. üzüldüm, bu erkekler neden böyle ki ....

8 ay birini tanımak icin asla yeterli bir sure degil.
Bu isde bir is oldugu apacık ortada. İdare ediliyorsunuz.
Ama iliskiye kaldıgınız yerden devam mı edersiniz, sonlandırırmısınız bilemem. Karar sizindir tabi...

ders mi:roflol:

o yalanı yutup da size sarılmasına izin vermişsiniz. ne dersinden bahsediyorsunuz kuzum siz. komik olmayın. aldattığını gözlerinizle görmüşsünüz ve hala daha size sarılmasına izin vermişsiniz. hafta içi başkalarına hafta sonu da size sarılıp uyuyordur sırnaşık şey

o numarayı özelden fln mı aradın kendi numarandan mı aradın
açmayıp sonradan iptal olması bana şüpheli geldi acaba senin bilmedigin onun 2. hattı vardıda onumu kaydetti papatya diye
ki böyle bi durumda bile kandırılmıs oluyorsunuz

her halikarda kandırmış galiba adam seni
ne tarafa ceksen otarafa geliyo cünkü şüphe vs.
bence oturup boylu boyunca bi düşün...
papatya ol daha sonra sude ol ne garip şey...

beni aldatan sevgilimin nosunu adiköpek diye kaydetmiştim bi süre telime yıllar önce:icecream:
bi an o geldi aklıma

teşekkürler
sanırım bitcek herkes aynı düşünüyo dimi ben baya baya taktım boynuzu :)

özelden de aradım kendi numaramdan da aradım hatta arkadaşların numaralarındanda aradım ama hiç birini açmadı

canım belli ki ortada bi yalan var önceden papatyam olarak kayıtlıyken neden sudeye düştün birden bire..
ve ben şurda bi hata sezdim yani onun sana yalan sölediğini anlamışsın yemedim diyosun peki neden tavrını koymadın yani tavrını koy dediysem ağzının ortasına bi yumruk çak demedim ama biraz soğuk davranabilirdin mesela sarılmasına filan izin vermemeliydin ama sonucta sen bilirsin :)
bana kalırsa al karşına ciddi ciddi konuş bunun nedenini sor biraz üstüne düş bakalım erkekler böyledir sonradan yumurtlarlar..
ama eğer bişey yapmadım diyosa da fazla takılma kapat konuyu ama aklının bi köşesinde hep bulundur tamamen de unutma ki ilerde aynı şey tekrarlandığında yap-bozu tamamlayabilesin..:)
kolay gelsin canım inşallah çözüme kavusur meselen :):1rolleyes:

teşekkürler
sanırım bitcek herkes aynı düşünüyo dimi ben baya baya taktım boynuzu :)

bi erkek birkaç kadını aynı anda idare etmeyi hobi edinmişse kişilik bozukluğu vardır ve asla değişmez.

kendini iyi hissetmek için karşı cinsi kullanabilen birinin kendine saygısı ve dolayısıyla da sana saygısı yoktur.

neden çekesin ki böyle birini?

arkadaşım tek gecelik diye düşünüp kendini rahatlatmaya çalışma boşuna... belliki sevgilin tek gecelik olcağına düşünmemişki tekrar görüşmek için numarasını almış??? devamlı irtibat halinde olsun diye... mazareti çok saçma ne demek hatırlamıyorum rehberi okadar kalabalıkmıki?? hemde sana hitap şekliyle yazılmış bir numara.... uyannnnnnnnnnnn güzelimmmmmmmmmm uyannnnnnnnnnnnnnn

Kesinlikle katılıyorum :1shok:
8 ay yeterli bir süre değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…