Kafam da deli sorular :/

Bana bir gün dedi ki hayvancılık işine başlasam bir köye tasinsak ailem de gelir iş ilerleyince yardımcı tutarız. Hiç köyde yaşamamış ben onu bile kabul ettim yeter ki yanim da olsun diyordum . Tabi o fikirden vazgeçti ama ben onca şeyine katlandım sevgimi hiç esirgemedim beni kırsa bile ben yine yataga küs girmedim . Neden bana bunu yaşatıyor ya sevilmekten mutlu bir evlilikten başka ne istedim ki ondan .

Bileziklerin hatrina size iyi davranmis sanki,bilezikleri isteyin toparlanip kacin zaten 1 yildan once bosanma sorun

Bileziklerin hatrina size iyi davranmis sanki,bilezikleri isteyin toparlanip kacin zaten 1 yildan once bosanma sorun
Bende öyle düşündüm annem verme dedi ama iş için istedi yine o işte çalışıp eve para getircek benim de karnım doyacak . Verdim şimdi elimde 2 tane kaldı onada araba istiyor vermiyorum . Biri annemin biri dayimin taktiği .

Hamile bile olsan bu boşanma işini düşün canım. Kürtaj evet kabus gibi ızdırap ama seni bu kadar hor gören bir adama bir evlat vermek de deli cesareti gerektirir bence. ALLAH yar ve yardımcın olsun
Haklisin ama o cocugun sucu ne okadar cocuk sahibi olmayi istiyen aileler var bosanipta bakabilr cocuguna rizkiyla gelir zaten

Yazik olmus size ,onca zaman sonra donenden hayir gelmiyor

Madem sana bi hayat yaşatmayacaktı neden evlenmiş seninle Bana kızmada nasıl bir hödük bunlar Elde ettikten sonra bütün maskesi ortaya dökülmüş yapma canım fedakarlık yapma dahada tavrın net olsun onun karşısında dim dik dur seni kaybedecegini anlasın ona bunu hissettir bak nasıl it gibi ayagına dolanıyor asla güçsüz durma cabbar gibi bir kadın ol ki karşında mum olsun

Şu adet zamanım gelsin oturup konuşayım tekrar . Baktım ciddiye almıyor gideyim en iyisi . Yapacak bişeyim yok

Haklisin ama o cocugun sucu ne okadar cocuk sahibi olmayi istiyen aileler var bosanipta bakabilr cocuguna rizkiyla gelir zaten
Evet ama sevgisi bebeği ile birleşip ayrılamayacak gibi duruyor konu sahibi. Yoksa tabi ki eğer ki hamile ise evladından vazgeçmesin

7 ayda bunlarrr heee..Film gibii ya.Valla bosan diyemeyecegim yeni evlisin bir seyler oturana kadar baslarda evlilikte depremler oluyor.Bence esin seni cepte gordugu icinde boyle nazlar niyazlar yapio.Bu adamla ömur gecer mi bilemedimm.Sen korun ve biraz daha sabret izle bakalim eger boyle devam ederse zaten yapacak bisey yok

Daha bunlar ne ki uzun uzun yazamadim keşke şu sitenin canlı sohbeti olsa yayın yapılsa da anlatsam . Gözlemliyorum sürekli de değişen bişey yok kötü oluyor iyi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…