Kafam çok karışık

Kedi2013

sevimli patateeees *
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
855
220
73
Arkadaşlaar boyum 1 63 kilom 48 buçuktu dün tartıldım 50 çıktım ama tok olduğum için olabilir yaşımda 18 .
ben bi 53 54 olmak istiyorum ama bu seferde şişman çirkin olurmuyum yada kilo almayı durduramam iştahım açılır ve giderek çok şişman olurmuyum
bu kiloda kalmalımıyım sizce

Son düzenleme:
yanlış yere konu açmışım olsun buradanda yazabilirssiniz moralim çok bozul ya

Bence biraz balık etki olmak çok hoşş, özellikle genç kızlara çok yakışıyo lokum gibi bi fizik... bende kilo almak istiyorum, çok net :) bi 8-9 kilo alsam tombiş olsammmm ...

Bence biraz balık etki olmak çok hoşş, özellikle genç kızlara çok yakışıyo lokum gibi bi fizik... bende kilo almak istiyorum, çok net :) bi 8-9 kilo alsam tombiş olsammmm ...

Hmm doğru diyorsun canım ya bende öyle düşünüyorum ama bir yandan da acaba kilo almayı durduramazsam birden yüklenince diyorum korkuyorum :

Kızlar birde mama yı duydum mama da acaip kilo aldırıyormuş bu yolla 4 5 kjilo alanlar var.
Güzel bi tarif bulup onuda deneyebiliriz :))

Kızlar birde mama yı duydum mama da acaip kilo aldırıyormuş bu yolla 4 5 kjilo alanlar var.
Güzel bi tarif bulup onuda deneyebiliriz :))

hangi mamaymış. valla ben yerim gerçekten kilo aldırıyosa.. nasıl ,hangisinden, ne miktarda yememiz gerekiyomuş, ? :))))

hangi mamaymış. valla ben yerim gerçekten kilo aldırıyosa.. nasıl ,hangisinden, ne miktarda yememiz gerekiyomuş, ? :))))

1 kase süte 10 8 tane cici bebe maması atıp püre yapıyosun tok karna yemek gerekiyormuş canım .
Ama çok kişi kullanıyormuş ve işe yarıyormuş genelinde denemekte fayda var bence :)

deneyelim valla, ben bu yarın ya da cuma doktora gitmeyi düşünüyorum, bi sorayım bakayım... çok merak ettim, hatta yarın başlayalım ya

deneyelim valla, ben bu yarın ya da cuma doktora gitmeyi düşünüyorum, bi sorayım bakayım... çok merak ettim, hatta yarın başlayalım ya

Başlayalım yarın alayım ben sende al :)
Birde gün belirleyip haftanın o günü tartılalım ..
Birbirimize destek olursak başarabiliriz

Birde senin kilon boyun kaç ?

Benim 1 63 kilom ise 48 49 arasında :)

orantıyı kurunca hemen hemen aynı durumdayız, boyum 1,60 kilomda 42-43 :S
bi kere tartıda 46 yı gördüm oda bi kerecik.. her gece patates kızartıp yiyodum.. damarların tıkanır dediler.. bıraktım 42 oldumm

benimde boyum 1.63 kilomda 49 50 arası gidip geliyo ama bi kaç kilo alsam daha iyi olur diye düşünüyorum, ama sanki biraz kilo aldım gibi daha tartılmadım ama bence kötü olmaz almalısın bi kaç kilo canım.

benimde boyum 1.63 kilomda 49 50 arası gidip geliyo ama bi kaç kilo alsam daha iyi olur diye düşünüyorum, ama sanki biraz kilo aldım gibi daha tartılmadım ama bence kötü olmaz almalısın bi kaç kilo canım.

Hmm teşekkür ederim cevap için :)
Ama sonra aşlırı kilo alırmıyım diye karışık kafam canım ya

Son düzenleme:

Canım bak mesela su an evde süt varsa yatmadan önce biraz ekmek atıştırmalık birşeyler ve süt içebilirsin su an ben öyle yapıyorum ..
yarım saatede uyurum ..

Olur derimm, çok güzel olur hemde, yarın başlıyoruz o zaman

canım ne yesek ne içsek ne öğrensek yazalım ..
ilk bir ay hemen kilo alırmıyız bilmiyorum ama ileriki aylarda etki edeceğini düşünüyorum inşallah canım yaza güzel girelim :)

kızlar kesınlıkle katılıyorum yazdıklarınızı gorunce hemen yazmak ıstedım bende yapıyorum ve kılo aldım hatta çatlaklr bıle oldu en başarılı sonuc alacagınız yontem. tavsıye ederım benım son bı 5-6 kılom daha kaldı onuda alınca bırakıcam :)

Ay canım nasıl yapıyorsun yazsana bize
sen kaç kilosun ve boy kaç ?
çatlaklar derken anlamadım birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…