Bence biraz balık etki olmak çok hoşş, özellikle genç kızlara çok yakışıyo lokum gibi bi fizik... bende kilo almak istiyorum, çok net :) bi 8-9 kilo alsam tombiş olsammmm ...
Kızlar birde mama yı duydum mama da acaip kilo aldırıyormuş bu yolla 4 5 kjilo alanlar var.
Güzel bi tarif bulup onuda deneyebiliriz :))
hangi mamaymış. valla ben yerim gerçekten kilo aldırıyosa.. nasıl ,hangisinden, ne miktarda yememiz gerekiyomuş, ? :))))
deneyelim valla, ben bu yarın ya da cuma doktora gitmeyi düşünüyorum, bi sorayım bakayım... çok merak ettim, hatta yarın başlayalım ya
Başlayalım yarın alayım ben sende al :)
Birde gün belirleyip haftanın o günü tartılalım ..
Birbirimize destek olursak başarabiliriz
benimde boyum 1.63 kilomda 49 50 arası gidip geliyo ama bi kaç kilo alsam daha iyi olur diye düşünüyorum, ama sanki biraz kilo aldım gibi daha tartılmadım ama bence kötü olmaz almalısın bi kaç kilo canım.
orantıyı kurunca hemen hemen aynı durumdayız, boyum 1,60 kilomda 42-43 :S
bi kere tartıda 46 yı gördüm oda bi kerecik.. her gece patates kızartıp yiyodum.. damarların tıkanır dediler.. bıraktım42 oldumm
Olur derimm, çok güzel olur hemde, yarın başlıyoruz o zaman
Hmm teşekkür ederim cevap için :)
Ama sonra aşlırı kilo alırmıyım diye karışık kafam canım ya
sen kaç kilosun
pardon ya sen kilonu yazmıssın farketmedim kusura bakma
kızlar kesınlıkle katılıyorum yazdıklarınızı gorunce hemen yazmak ıstedım bende yapıyorum ve kılo aldım hatta çatlaklr bıle oldu en başarılı sonuc alacagınız yontem. tavsıye ederım benım son bı 5-6 kılom daha kaldı onuda alınca bırakıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?