Kafam çok karışık...! Ne yapmaya çalışıyor bu çocuk ? Lütfen yardım edin.. Akıl verin.

Teşekkürler aynen öyle..

Okurken anlama guclugu cektim cok yarim cumlelerle ve karmasik yazmissiniz.
Onunlada 'o' işi yapiyor sizinlede 'o' isi yapmak icin gorusuyor.
Artik kör cahil bi kiz degilsiniz meslek sahibi yetiskin bi hanimsiniz bu kisiyle iletisimi kesin.
Dediklerinizi yapıcam .. Teşekkürler

Öyle yapıcam zaten kızı gördüm ya onuda peşinde koşturuyor salak bi tipe benziyor zaten ben zaten yolları kapattım az önce..

Aynen bir görseniz değişik.. Neyse haklısınız

Kendini kaptırmışsın zaten geçmiş olsun. Telefon karıştırmak nedir ya ? Nasıl izin verdin elini tutmasına.. Sanki amacı belli zaman geçirmek huyunu suyunu da biliyor . Uzak durmanı öneririm.
Öyle bir bakıyor ki gözlerime.. Vermedim kaç kez istedi sonra aldı tuttu sıktı değişik anlamafım

Bir de diyoki zamanın ne göstereceği belli olmaz Zaman istiyorum Dedi ne hali varsa görsün banane bu saatten sonra

Canım çıldıracağına uzak dur.
Sonunu bildiğin hikayeyi tekrar okuma,belli bi cacık olmayacak bu işten

Zevzek resmen.
Yahu kardeşim seytana uyup bir hata yapmissiniz barı şimdi aynı oyuna gelmeyin....

Hiç sevmediğim erkek tipi kendini bi halt sanan ben gel deyince herkes geri gelir kafasında güvenilmez biri bence. Ben olsam bir güzel azarlar haddini bildirip etrafımdan uzak tutardım. Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yagardı. Boşver önüne bak güzel ve zeki bir kadınsın anladığım kadarıyla.

Teşekkür ederim öyle yapıcam içim yana yana kimseye güven kalmadı artık..

Çok fena bir çocuk o çok fena.Aranızda bir elektrik var belli ama çocuğun amacı belli kendinizi kullandırmak istemiyorsanız mesafe koyun aranıza sert davranın başka birini bulun..Kesinlikle yüz vermeyin madem sizden küçük tiye alın çocuk muamelesi yapın yollayin yanınızdan..

Zaten öyle yaptım ama içim acıyor çocuk gibi ne kadar saçma ya resmen sevgilisi var gözüme soka soka sende ol diyor yani ben ne umutlarla gittim Oraya ama amaç başkaymış .... Neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…