Kafam çok karışık...! Ne yapmaya çalışıyor bu çocuk ? Lütfen yardım edin.. Akıl verin.

Ecemmnazz90

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
616
180
18
Önceki konumu okuyanlar bilir. Ben üni3. Sınıfta bi çocukla tanıştım neyse baya iyi anlaştık sonra bunla yakınlaşmamız oldu.
( Ben gerçekten sevdim ama bu çocuğu ) gel Zaman git Zaman ciddi olmadığını anladım ve ayrıldım. Sadece "o" sebeple görüşüyoruz sandım iğrendim kendimden. Neyse 1 buçuk yıl sonra ben atandım. Daha görüşmedim hiç. Baktım oda 5 ay sonra benim çalıştığım kuruma atanmış..
Çok utandım yüzüne bakamadım. Saklandım bu yanıma geldi böyle sürekli bir gözetim altında gibi hissettim.
Ve kızlar bana mesaj attı. Napıyosun diye bende iyiyim sen falan filan konuştuk. Sonra biliyomusun sen çok özel güzel ve iyi bi kızsın. Dedi bende teşekkür ettim. Şaşırdım yani.
( Bunun eskiden bir ayrılığı olmuş acı bir ayrılık ) Her şeyini anlatmıştı bana bende böyle bişeyin üzerine görüşemem dedim oda sadece görüşelim Dedi. İşte çektim gittim ben.
Dediki yarın yemek yiyelim. Tamam dedim bugün yemeğe çıktık.
Karagözlüm.. Her şeyi sordu o gün yanındakiler kimdi ? Sana yakın gibi sanki aldı eline telefonumu baktı hayatında biri varmı gibi sorular.
Zaten gözlerime hiç ayırmadan bakıyor.. Aşık yine kendini bana..
Sonra bana gizemli bi kızsın Dedi.
Bende ne alaka dedim iyi bişe bu Dedi. Alt masadan elini uzattı ver Dedi çektim ver Dedi elimi tuttu sımsıkı sıktı.
Odama filan geldi yemek öncesi bi 2 dk seni görüyüm Dedi.
Sordum dedim ne değişti diye o gün bunu ziyarete bi bayan gelmiş. Kimdi dedim eski kız arkadaşıymış. Ben sustum demedim bişe noldu Dedi bişe yok ya dedim. ( ama sürekli gözlerime bakıyor )
Sonra demek sevgilin dedim yok öyle değil Dedi. ( ona acı yaşatan kızla beraber ve görüşüyor )
Kafayı yicem ya
Neyse sonra biz neyiz iş arkadaşıyız Dedi evet sen benim kardeşimsin Dedi.
Sonra bana bak salak şu saf hallerini çok seviyorum senin Dedi. Doğru konuş dedim. Bu biliyosun takılıyorum Dedi.
Biz neyiz ddi tekrar sevgili olmadığımız kesin dedim sence Dedi güldü. Vallahi çıldırcam ya
O kız ne o Zaman.. Benden yine o anlamda bişeler mi istiyor bilmiyorum ama hiç öyle davranmadı.. Ya da siz daha iyi görürsünüz dışarıdan. Bu arada kızı gördüm gevşek bir tip yani kesin onla bişeler yaşıyodur. Ama benle neden iletişimde o Zaman ? Sürekli takip ediyor hesap soruyor ?
Bu arada bende alımlı çevresinde ilgi çeken birisiyim. Buna mı güveniyor yoksa onla yaşadıklarımı unutamadı mı bilmiyorum.. Yardım istiyorum
Ben ondan 1 buçuk yaş büyüğüm bu arada.

Bu arada tesadüf işte aynı yere atanmamız ve onu bir kaç kez atanmadan önce etrafımda çevremde görmem.. Bu arada yemekteyken çok utangaçtı böyle ağzına dolandı laflar.. Ama sürekli gözlerini kaçırmadan bana bakıyo ben başka yere bakıyorum beni izliyo filan. Yani sizce bana aşık mı yoksa kullancak mı ? ( izin vermem asla ) ilkim olsa bile o anlamda yapamam..

heyecan arıyor kendine heralde,balık baştan kokar hiç güvenilir gelmedi bana şahsi fikrim uzak durman,
çok sevdiğim bir şarkı sözü gibi'nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça '

Çok özür dilerim ama bana sizi yedekte tutuyor gibi geldi.yaklaşmayın ve yedek değil başkasının hayatında asıl olun.ilkiniz diye de ona mecbur hissetmeyin

Çok özür dilerim ama bana sizi yedekte tutuyor gibi geldi.yaklaşmayın ve yedek değil başkasının hayatında asıl olun.ilkiniz diye de ona mecbur hissetmeyin
Saçma salak kıskanma telefonlarıma bakma olayını anlamadım sürekli bi süzme ufff bilmiyorum haklısınız ama

seni saf görüyor, istediği zaman elde edeceğini biliyor, ondan hoşlandığını da. kendine acı çektiren kızı unutamadı peşinden koşuyor ama seni de sevgililik umuduyla yaşatacak gibi arada ilgini kaybetmemen için belki de sonradan kullanmak için vur-kaç yapıyor. bu adamdan tamamen umudunuzu, beklentinizi kesin bence, canınız yanar kendinize saygınızı yitirirsiniz. karmaşık sinyaller göndermesine izin vermeyin sert bi şekilde tüm kapıları kapatın bence.

Ne yapiyim akıl istiyorum

Onune bak alımlıyım diyorsun eminim de oylesindir o yokmuş gibi davran haa sen mi evet bişeyler yasadık bitti havasında ol rahat ol.biz kadınların zaaflarıni erkekler çok iyi kullanır.senin zaafını bildiğ için seni çantada keklik olarak görüyor kafanı bu saçma adamla karıştırma kaç yıl yasıyoruz ki hayat çok kısa dıgru güvenebileceğin biri olsun hayatı da

Okurken anlama guclugu cektim cok yarim cumlelerle ve karmasik yazmissiniz.
Onunlada 'o' işi yapiyor sizinlede 'o' isi yapmak icin gorusuyor.
Artik kör cahil bi kiz degilsiniz meslek sahibi yetiskin bi hanimsiniz bu kisiyle iletisimi kesin.

Kendiniz diyorsunuz görüştüğü kız belli tip diye .onunla bir ciddi bir ilişki düşünüyorsan sakın derim böyle adamdan koca olmaz sevgilide olmaz .bence hiç yüz vermeyin sonra bir bakmışsın sevgili olmuşsun.o yüzden hiç görüşme üzülürsün benden söylemesi. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…