- 7 Kasım 2015
- 616
- 180
- 18
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
-
Aynen canım aynen..heyecan arıyor kendine heralde,balık baştan kokar hiç güvenilir gelmedi bana şahsi fikrim uzak durman,
çok sevdiğim bir şarkı sözü gibi'nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça '
Sağol Canım..Negatif düşüncem. .
Önceki konumu okuyanlar bilir. Ben üni3. Sınıfta bi çocukla tanıştım neyse baya iyi anlaştık sonra bunla yakınlaşmamız oldu.
( Ben gerçekten sevdim ama bu çocuğu ) gel Zaman git Zaman ciddi olmadığını anladım ve ayrıldım. Sadece "o" sebeple görüşüyoruz sandım iğrendim kendimden. Neyse 1 buçuk yıl sonra ben atandım. Daha görüşmedim hiç. Baktım oda 5 ay sonra benim çalıştığım kuruma atanmış..
Çok utandım yüzüne bakamadım. Saklandım bu yanıma geldi böyle sürekli bir gözetim altında gibi hissettim.
Ve kızlar bana mesaj attı. Napıyosun diye bende iyiyim sen falan filan konuştuk. Sonra biliyomusun sen çok özel güzel ve iyi bi kızsın. Dedi bende teşekkür ettim. Şaşırdım yani.
( Bunun eskiden bir ayrılığı olmuş acı bir ayrılık ) Her şeyini anlatmıştı bana bende böyle bişeyin üzerine görüşemem dedim oda sadece görüşelim Dedi. İşte çektim gittim ben.
Dediki yarın yemek yiyelim. Tamam dedim bugün yemeğe çıktık.
Karagözlüm.. Her şeyi sordu o gün yanındakiler kimdi ? Sana yakın gibi sanki aldı eline telefonumu baktı hayatında biri varmı gibi sorular.
Zaten gözlerime hiç ayırmadan bakıyor.. Aşık yine kendini bana..
Sonra bana gizemli bi kızsın Dedi.
Bende ne alaka dedim iyi bişe bu Dedi. Alt masadan elini uzattı ver Dedi çektim ver Dedi elimi tuttu sımsıkı sıktı.
Odama filan geldi yemek öncesi bi 2 dk seni görüyüm Dedi.
Sordum dedim ne değişti diye o gün bunu ziyarete bi bayan gelmiş. Kimdi dedim eski kız arkadaşıymış. Ben sustum demedim bişe noldu Dedi bişe yok ya dedim. ( ama sürekli gözlerime bakıyor )
Sonra demek sevgilin dedim yok öyle değil Dedi. ( ona acı yaşatan kızla beraber ve görüşüyor )
Kafayı yicem ya
Neyse sonra biz neyiz iş arkadaşıyız Dedi evet sen benim kardeşimsin Dedi.
Sonra bana bak salak şu saf hallerini çok seviyorum senin Dedi. Doğru konuş dedim. Bu biliyosun takılıyorum Dedi.
Biz neyiz ddi tekrar sevgili olmadığımız kesin dedim sence Dedi güldü. Vallahi çıldırcam ya
O kız ne o Zaman.. Benden yine o anlamda bişeler mi istiyor bilmiyorum ama hiç öyle davranmadı.. Ya da siz daha iyi görürsünüz dışarıdan. Bu arada kızı gördüm gevşek bir tip yani kesin onla bişeler yaşıyodur. Ama benle neden iletişimde o Zaman ? Sürekli takip ediyor hesap soruyor ?
Bu arada bende alımlı çevresinde ilgi çeken birisiyim. Buna mı güveniyor yoksa onla yaşadıklarımı unutamadı mı bilmiyorum.. Yardım istiyorum
Ben ondan 1 buçuk yaş büyüğüm bu arada.
Saçma salak kıskanma telefonlarıma bakma olayını anlamadım sürekli bi süzme ufff bilmiyorumÇok özür dilerim ama bana sizi yedekte tutuyor gibi geldi.yaklaşmayın ve yedek değil başkasının hayatında asıl olun.ilkiniz diye de ona mecbur hissetmeyin
istediği kafanı karıştırmak başarmış benceSaçma salak kıskanma telefonlarıma bakma olayını anlamadım sürekli bi süzme ufff bilmiyorumhaklısınız ama
Ne yapiyim akıl istiyorumistediği kafanı karıştırmak başarmış bence
O raddeye gelmiştim ama her yerde insan vardı sadece gülebildim oda şaşırmaktan..Saçma salak kıskanma telefonlarıma bakma olayını anlamadım sürekli bi süzme ufff bilmiyorumhaklısınız ama
kafanı karıştırmasına izin verme o dengesizin mesafe koy hakettiği zaman lafı da yapıştır aklınca kur yapıyo ergenNe yapiyim akıl istiyorum
kendi yorumuna mı cvp yazdın sen bana mı öyle geldi ikinizin nicki de aynıO raddeye gelmiştim ama her yerde insan vardı sadece gülebildim oda şaşırmaktan..
Ne yapiyim akıl istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?