Kafam çok karışık...! Ne yapmaya çalışıyor bu çocuk ? Lütfen yardım edin.. Akıl verin.

İkinizi aynı anda idare edeceğini saklama gereği bile duymamış.

Telefonumu karıştırdı mı dediniz?
Yani nasıl izin veriyorsunuz ki bu çiğ hareketlere?

Klasik bir yay burcu erkeğini anlattın valla.. çok saçma bir insanmış. Güven her şeyden önemli ve bu çocukta asla bulamazsın. Kurtul bence..

Yani o aşamayı geçtim resmen açık açık ikinizide idare ederim diyo ne diyim ben.. En iyisi o yokmuş gibi davranmak..

aynen öyle diyo.. hemen bi anda duygularını söndüremezsn belki ama zamanla azalır hem zaten şöyle düşün daha o kızla olayları tam bitmemişken sana bu şekilde gelen adam sen onla olurken de başkalaryla böyle olabilir ilişki bi anlam ifade etmiyo o durumda umarım karşına hayırlısı çıkar

Aynen öyle .. Yani bende anlamadım aslında benim yükselenim yay ama ortada anlaşılcak bir durum dahi kalmadı ne umutlarla gittim şu hale bak..

adamı şaşkoloza döndürürler valla... haklı olduğun konularda bile öyle bi hale getirirki insanı kendini özür dilerken de bulabilirsin ki ben yaşadım tavsiye etmiyorum

insanı göklere çıkarır çıkarır bi bırakır fena çakılırsın

Ya yoktu zaten bir anda aylar sonra yeniden cortlattı o duyguları ne diyim ki.. Allahtan bulsun. Bide diyoki ben erkeğim harem kuracak herhalde. Diyoki beni sevdiğini biliyorum salak ilgili davranmam hoşuna gidiyo diyo. ( Çok sevdiklerine salak der) Ergen ergen Nasıl bu insanla görüşmüşüm kendime inanamıyorum..

yalnız ego tavan.
kendini harcatma buna gözünü seveyim koy ver gitsin

Aynen öyle .. Yani bende anlamadım aslında benim yükselenim yay ama ortada anlaşılcak bir durum dahi kalmadı ne umutlarla gittim şu hale bak..
üzülme gerçekten insanın karşısına doğru insan çıkıyor sen istesen de istemesen de kendi kendine su akıp yolunu buluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…