• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık...! Ne yapmaya çalışıyor bu çocuk ? Lütfen yardım edin.. Akıl verin.

Bu ne ya en uyuz olduğum tip.iş arkadaşımız kardeşiz demiş kim kardeşinin ayda iş arkadaşının masanın altından elini tutuyor!kim gözlerini ayıramıyor.sadece zaman kaybı arkadaşım hep arafat olacaksın biz neyiz bunu dorgulayacsksin çünkü davranışı başka sözleri başka ol ucak.boşa yopranacsksin denen mi si deneyerek

Ne civik ve lacka bi erkek.
O adamin beyni yine "o" yonde. Sana soyluyum.

Ayrica hadsiz! Ne demek ya benim telefonumu alip karistirmak? Zorla elimi tutmak. Masanin altindan el tutmayida nerde gormus ayrica? Gerek manasiz seyler.

aklın varsa kardeşim yol ver bi an evvel. ondan hiçbiiiiiiiirrrşey olmaz. bi kez de VAZGECEN SEN OL demek lazım böyle durumlarda kendine.
üzülerek söylüyorum. olsa olsa ayni mevzuları tekrar yaşamak icin gelir. hadi okuldayken bitti gitti genclik ama şuanda aynı kurumdasın ve iş hayatı bu öyle okula benzemez. ben olsam o cocuga bi daha burnumu asla indirmem. en iyi cevap o olur.

Back