- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
Kendini kaptırmışsın zaten geçmiş olsun. Telefon karıştırmak nedir ya ? Nasıl izin verdin elini tutmasına.. Sanki amacı belli zaman geçirmek huyunu suyunu da biliyor . Uzak durmanı öneririm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler aynen öyle..Onune bak alımlıyım diyorsun eminim de oylesindir o yokmuş gibi davran haa sen mi evet bişeyler yasadık bitti havasında ol rahat ol.biz kadınların zaaflarıni erkekler çok iyi kullanır.senin zaafını bildiğ için seni çantada keklik olarak görüyor kafanı bu saçma adamla karıştırma kaç yıl yasıyoruz ki hayat çok kısa dıgru güvenebileceğin biri olsun hayatı da
Sert oldukça bağırdı elini ver Dedi anlamadım ki ama öyle yapıcam..tavrını netleştir hatta sertleştir
Dediklerinizi yapıcam .. TeşekkürlerOkurken anlama guclugu cektim cok yarim cumlelerle ve karmasik yazmissiniz.
Onunlada 'o' işi yapiyor sizinlede 'o' isi yapmak icin gorusuyor.
Artik kör cahil bi kiz degilsiniz meslek sahibi yetiskin bi hanimsiniz bu kisiyle iletisimi kesin.
aa ruh hastasına bak senSert oldukça bağırdı elini ver Dedi anlamadım ki ama öyle yapıcam..
Öyle yapıcam zaten kızı gördüm ya onuda peşinde koşturuyor salak bi tipe benziyor zaten ben zaten yolları kapattım az önce..seni saf görüyor, istediği zaman elde edeceğini biliyor, ondan hoşlandığını da. kendine acı çektiren kızı unutamadı peşinden koşuyor ama seni de sevgililik umuduyla yaşatacak gibi arada ilgini kaybetmemen için belki de sonradan kullanmak için vur-kaç yapıyor. bu adamdan tamamen umudunuzu, beklentinizi kesin bence, canınız yanar kendinize saygınızı yitirirsiniz. karmaşık sinyaller göndermesine izin vermeyin sert bi şekilde tüm kapıları kapatın bence.
Aynen bir görseniz değişik.. Neyse haklısınızKendiniz diyorsunuz görüştüğü kız belli tip diye .onunla bir ciddi bir ilişki düşünüyorsan sakın derim böyle adamdan koca olmaz sevgilide olmaz .bence hiç yüz vermeyin sonra bir bakmışsın sevgili olmuşsun.o yüzden hiç görüşme üzülürsün benden söylemesi. ..
Öyle bir bakıyor ki gözlerime.. Vermedim kaç kez istedi sonra aldı tuttu sıktı değişik anlamafımKendini kaptırmışsın zaten geçmiş olsun. Telefon karıştırmak nedir ya ? Nasıl izin verdin elini tutmasına.. Sanki amacı belli zaman geçirmek huyunu suyunu da biliyor . Uzak durmanı öneririm.
Teşekkür ederim öyle yapıcam içim yana yana kimseye güven kalmadı artık..Hiç sevmediğim erkek tipi kendini bi halt sanan ben gel deyince herkes geri gelir kafasında güvenilmez biri bence. Ben olsam bir güzel azarlar haddini bildirip etrafımdan uzak tutardım. Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yagardı. Boşver önüne bak güzel ve zeki bir kadınsın anladığım kadarıyla.
Boşver için yanmasın rahat ol. Asıl onun içi yansın senin gibi birini kaybettiği için. Dik dur ki korksun senden o egosu ve cesareti yerlebir olsun.Teşekkür ederim öyle yapıcam içim yana yana kimseye güven kalmadı artık..
Zaten öyle yaptım ama içim acıyor çocuk gibi ne kadar saçma ya resmen sevgilisi var gözüme soka soka sende ol diyor yani ben ne umutlarla gittim Oraya ama amaç başkaymış .... NeyseÇok fena bir çocuk o çok fena.Aranızda bir elektrik var belli ama çocuğun amacı belli kendinizi kullandırmak istemiyorsanız mesafe koyun aranıza sert davranın başka birini bulun..Kesinlikle yüz vermeyin madem sizden küçük tiye alın çocuk muamelesi yapın yollayin yanınızdan..