Kafam çok karışık kızlar lütfen bu akıl verin bana

Geçimini sağlayabilecek misin tek yaşayıp?Ailen yanında mı?Çocuklarını alıp gidebilecek misin ailenin yanına?Aldatılmak çok zor,itici,mide bulandırıcı bir de şiddet uyguluyor size Çocuklarınız o ortamda sağlıklı büyüyemez ki Boşanmak ülkemizde zor ama sizin için evliliği sürdürmekten daha iyi şu durumda.Hayatı siz yaşıyorsınuz dayağı siz yiyorsunuz çevrenizdekilerin yardımı olmayacaksa bir zahmet karışmasınlar boş boş konuşmasınlar

Teşekkür ederim yaşadıklarından daha kötüsünü yaşamam herhalde. Ufakta olsa bu hayat kurabilirim sanırım

Çok uzuldum gerçekten benimde düşüncem bu ilişki böyle gitmez değişmez ve yoluna girmez..

Canım senin adına çok üzüldüm kocan olacak o şahısı da Allaha havale ettim. Ailen destek çıkar mi sana durumu anlatsan?

Canım senin adına çok üzüldüm kocan olacak o şahısı da Allaha havale ettim. Ailen destek çıkar mi sana durumu anlatsan?
Ya bana çok dediler sonunuz yok yapma diye ben sevdiğim için dinlemedim ailemin durumu var ama ben utanıyorum dedikleri herşey çıkıyor ve yüzüm yok açıkçası gitmeye

Ya bana çok dediler sonunuz yok yapma diye ben sevdiğim için dinlemedim ailemin durumu var ama ben utanıyorum dedikleri herşey çıkıyor ve yüzüm yok açıkçası gitmeye

Anlıyorum seni kendimi senin yerine koydum çok zor bi durum gerçekten. peki ne yapmayı düşünüyorsun?

Allah yardimciniz olsun.soyleyecek çok fazla şey var ama hepsi boş. saglikla bebeginizi dogurun insallah.su anda dogumunuzada bisey kalmamis.hamilelik sıkıntılı ve hassas bir süreç. Şu anda kendinizi hazır hissetmemeniz çok normal.dogumunuzu yaptiktan sonra daha kolay yon verirsiniz hayatiniza.bu surectede o yaratikla ayni evi paylasmak elbette çekilmez olacak.ailenizin destegini alsaniz.bi sure yanlarinda kalsaniz.her duygusal boşlukta bu insan musvettesine sarilmayin.samimi gercek ve icten bir ilgi alakaya ihtiyaciniz var.cocugunuzda varmis.onunda bakimi soz konusu.bu piskolojide onada ne kadar kaliteli bir aile ortami sunabilirsinizki.biraz gidin cocugunuz icin kendiniz icin bebeginiz icin.dogumdan sonrada basın tekmeyi.yapacaginiza inanmiyor tehditler o yuzden.sizi ciddiye alsa tehdit etmek yerine kendine ceki duzen verir.

2 cocukla ınsanın bir yere sığamamasını anlıyorum o konuda haklısın canım. Ama en azından annen cocuklara bakar sen calısır paranı bırıktırır yenı bır hayat kurarsın çocuklarınla. Boyle adamdan bır halt olmaz. Ha eger yapamam dıyorsan cocuklar buyuyene kadar katlanacaksan barı kenara para at bırıkımın olsun . Bu adamın ne yapacagı bellı olmaz.

Haklısınız ama gittiğim yerlerde de rahat bırakmıyor illa bı rezillik çıkartıyor ailemide tahrik ediyor o yüzden yaklaştırmak istemiyorum onu

İşte bende bilmiyorum Gitmek istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorumm kafam allak bullakk hepten karıştı

Aslında en doğrusu çekiP gitmek ama hamilesin yani çalışamazsnda. Peki aile ve sosyal yardımlaşmaya başvursan? Kadın sığınma evleri var?

Elime öyle bir para vermez herşeyi kendi getirir yad Beni goturur. Kenara para koyup giderim diyedir belki öyle ufak tefek harçlık verir oda o güne bana yeter

Bende şans yoktur herşey yüzüme kapanir.. yolunda gitmezse napicam bunları düşünüyorum işte bu yüzden kafa karisikligim...

Önce bi sor soruştur kadın sığınma evlerini. Bi aile ve sosyal politikalar bakanlığıa git durumu anlat emin ol yardım edeceklerdir. Eger kadın sığınma evini ayarlayabilirsen esinle boşanirsn. Ama araştırma yapmadan boşanma konusunu açma kuzum.Üstelik maddi geliri olmayan hamilelere yardım parası veriliyor sonra çocuk parası da alırsın devlet bi çok şeyde yardım sunar sana

Olurlar digmi umarım olur.. biraz arastirdim biraz daha devam edeyim ona göre kararımı vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…