- Konu Sahibi Elifmira551
-
Geçimini sağlayabilecek misin tek yaşayıp?Ailen yanında mı?Çocuklarını alıp gidebilecek misin ailenin yanına?Aldatılmak çok zor,itici,mide bulandırıcı bir de şiddet uyguluyor sizeÖncelikle herkese merhaba.. benim sorunum evlilikle ilgili 3 yıllık evliyim severek evlendik esimle. Ama evlendikten sonra herşey çok değişti 2 yaşında kızım var ve 7 aylık bir kiz bebeğim daha olcak Allah'ın izniyle..
Eşim sürekli başka kadınlarla görüşüyor ve bu benim piakolojim çok bozdu ne yapacağımı bilmiyorum öğrendiğimde kavga ediyoruz tabiki şiddet gösteriyor bana sanki ben yapıyormuşum gibi.. sonra.pisman olup çok sevdiğini söylüyor ama istemiyorum ben artık.. bı yandayandan hamileyim şuan ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok çok kötü durumdayım bı akill verin banaaa nolur... Kafam da bitirdim herşeyi ama çocuklarım var onlar kafamı çok kurcalıyr çevremdekilerde çocukların için dayan biz dayandik diyor bosansam onlari mağdur edermiyum bilmiyorum kafam çok karışık..
Teşekkür ederim yaşadıklarından daha kötüsünü yaşamam herhalde. Ufakta olsa bu hayat kurabilirim sanırıminsanın başına gelmeden yerine koyamiyor kendini. Büyük konuşmak istemem ama öyle bir adamdan 10 çocuğun olsada boşarım heralde.
Hayata bir şekilde devam edebilirsiniz. Aileniz atmaz evlat sonuçta. Eger sahip çıkmaz yada aileniz yoksa devletin bu tarz kadınlara desteği var.
Ne mezunusunuz okudunuz mu yada bilmiyorum. Mesleğiniz varsa çok kolay eğer yoksa mecburen askeri ücret ile işe girebilirsiniz.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama güvenlik kimlik kartı almak çok kolay deneyin bence. Sonra çalışirken açıktan okuyabilirsiniz. Imkan çok ve bir kadın isterse kesinlikle başarır.
Komşum 3 çocuklu ve askeri ücretle çalışıyor.
hangi şehirde yaşıyorsunuz buda onemli. Herşeyi ölçüp tartın 2 çocuk çok değil başarabilir ve iyi ki yapmışım dersiniz. Hayatınızı kurtarmaya bakın. Mahkemeden ufakta olsa nafakada alırsınız.
Ayyyy bu aldatan erkeklerden bana fenalık geldı artık. Kaç senelik kocama şüpheyle bakıyorum. Bi güzel dövüp kapının önüne koymanı isterdim ama hamileymişsin bilemedim. Aılen yok mu sahıp cıkan eger varsa boyle adam cekılmez canim sal ipini.[/QUOTE
İnanın bu hamilelik süreci beni çok farklı bir piskolojiye soktu güvenemiyorum kendime herşey belirsiz gibi geliyor dogumuma çok az kaldı napicagmi bilemiyorum iki çocukla ailemin yanına gidebilir miyim bilemiyorum hiç bişey bilmiyorum açıkçası
Çok kez gittim çok yalvardı bı dhaa olmicak diye çocuğum küçük düzelir hatadir yapmaz diye düşündüm ama gene aynı değişmez .Bu adamin pisman olmasini mi istiyorsunuz...yoksa umuyorusunuz...ikisinide istemem...yol vericeksin...
Çok uzuldum gerçekten benimde düşüncem bu ilişki böyle gitmez değişmez ve yoluna girmez..Aldatılan ve şiddet gören kadınların sırf çocuklarım için deyip böyle vahşilere katlanmalarına karşıyım.34 yaşımdayım ve 21 yaşımda evlendim.Evlenene kadar her gün babamın annemi nasıl hiç acımadan dövdüğünü defalarca ölecek duruma getirip bıraktığını gördüm.Annemi korumak için önüne atıldığımızda acımadan aynı şiddeti bize de uygulardı üstelik annemi aldatıyormuşta ve annem bunu bile bile bunca yıl çalıştım emeklerimi o kadına ve çocuklarına yedirmem benim çocuklarımın hakkı onlar deyip tam 45 sene o işkencelere dayandı.Sonunda babam öldü ve bize ne mi bıraktı?7 tane çocuğuna koskoca bir üçün birini bıraktı.Ölmeden önce neyi var neyi yoksa hepsini dostundan olan çocuklarının üstüne yapmış.Anneme kalanda yitip giden bir ömür ve yediği dayaklar yüzündrn yamulmuş bir bel.Allah rızası için dayak yiyen kadınlar çocuklarınıza bu zulmü reva görmeyin.Çünkü çocuklar 40 yaşına da gelseler geçmişteki acı olaylar hafızalarından silinmiyor ve hiç bir zaman sağlıklı bireyler olamıyorlar..
Öncelikle herkese merhaba.. benim sorunum evlilikle ilgili 3 yıllık evliyim severek evlendik esimle. Ama evlendikten sonra herşey çok değişti 2 yaşında kızım var ve 7 aylık bir kiz bebeğim daha olcak Allah'ın izniyle..
Eşim sürekli başka kadınlarla görüşüyor ve bu benim piakolojim çok bozdu ne yapacağımı bilmiyorum öğrendiğimde kavga ediyoruz tabiki şiddet gösteriyor bana sanki ben yapıyormuşum gibi.. sonra.pisman olup çok sevdiğini söylüyor ama istemiyorum ben artık.. bı yandayandan hamileyim şuan ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok çok kötü durumdayım bı akill verin banaaa nolur... Kafam da bitirdim herşeyi ama çocuklarım var onlar kafamı çok kurcalıyr çevremdekilerde çocukların için dayan biz dayandik diyor bosansam onlari mağdur edermiyum bilmiyorum kafam çok karışık..
Korkuyorum işte pesimi birakmayacaginida biliyorumKurtul bu adamdan.İstemediğin halde birlikte oluyorsunuz gibi anladım.Bu tecavüz biliyorsun değil mi? Bu Nasıl iş , hiç mi korkmuyorsunuz ya?
Ya bana çok dediler sonunuz yok yapma diye ben sevdiğim için dinlemedim ailemin durumu var ama ben utanıyorum dedikleri herşey çıkıyor ve yüzüm yok açıkçası gitmeyeCanım senin adına çok üzüldüm kocan olacak o şahısı da Allaha havale ettim. Ailen destek çıkar mi sana durumu anlatsan?
Ya bana çok dediler sonunuz yok yapma diye ben sevdiğim için dinlemedim ailemin durumu var ama ben utanıyorum dedikleri herşey çıkıyor ve yüzüm yok açıkçası gitmeye
İşte bende bilmiyorum Gitmek istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorumm kafam allak bullakk hepten karıştıAnlıyorum seni kendimi senin yerine koydum çok zor bi durum gerçekten. peki ne yapmayı düşünüyorsun?
Haklısınız ama gittiğim yerlerde de rahat bırakmıyor illa bı rezillik çıkartıyor ailemide tahrik ediyor o yüzden yaklaştırmak istemiyorum onuAllah yardimciniz olsun.soyleyecek çok fazla şey var ama hepsi boş. saglikla bebeginizi dogurun insallah.su anda dogumunuzada bisey kalmamis.hamilelik sıkıntılı ve hassas bir süreç. Şu anda kendinizi hazır hissetmemeniz çok normal.dogumunuzu yaptiktan sonra daha kolay yon verirsiniz hayatiniza.bu surectede o yaratikla ayni evi paylasmak elbette çekilmez olacak.ailenizin destegini alsaniz.bi sure yanlarinda kalsaniz.her duygusal boşlukta bu insan musvettesine sarilmayin.samimi gercek ve icten bir ilgi alakaya ihtiyaciniz var.cocugunuzda varmis.onunda bakimi soz konusu.bu piskolojide onada ne kadar kaliteli bir aile ortami sunabilirsinizki.biraz gidin cocugunuz icin kendiniz icin bebeginiz icin.dogumdan sonrada basın tekmeyi.yapacaginiza inanmiyor tehditler o yuzden.sizi ciddiye alsa tehdit etmek yerine kendine ceki duzen verir.
İşte bende bilmiyorum Gitmek istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorumm kafam allak bullakk hepten karıştı
Bende şans yoktur herşey yüzüme kapanir.. yolunda gitmezse napicam bunları düşünüyorum işte bu yüzden kafa karisikligim...Aslında en doğrusu çekiP gitmek ama hamilesin yani çalışamazsnda. Peki aile ve sosyal yardımlaşmaya başvursan? Kadın sığınma evleri var?
Elime öyle bir para vermez herşeyi kendi getirir yad Beni goturur. Kenara para koyup giderim diyedir belki öyle ufak tefek harçlık verir oda o güne bana yeter2 cocukla ınsanın bir yere sığamamasını anlıyorum o konuda haklısın canım. Ama en azından annen cocuklara bakar sen calısır paranı bırıktırır yenı bır hayat kurarsın çocuklarınla. Boyle adamdan bır halt olmaz. Ha eger yapamam dıyorsan cocuklar buyuyene kadar katlanacaksan barı kenara para at bırıkımın olsun . Bu adamın ne yapacagı bellı olmaz.
Bende şans yoktur herşey yüzüme kapanir.. yolunda gitmezse napicam bunları düşünüyorum işte bu yüzden kafa karisikligim...
Elime öyle bir para vermez herşeyi kendi getirir yad Beni goturur. Kenara para koyup giderim diyedir belki öyle ufak tefek harçlık verir oda o güne bana yeter
Olurlar digmi umarım olur.. biraz arastirdim biraz daha devam edeyim ona göre kararımı vericemÖnce bi sor soruştur kadın sığınma evlerini. Bi aile ve sosyal politikalar bakanlığıa git durumu anlat emin ol yardım edeceklerdir. Eger kadın sığınma evini ayarlayabilirsen esinle boşanirsn. Ama araştırma yapmadan boşanma konusunu açma kuzum.Üstelik maddi geliri olmayan hamilelere yardım parası veriliyor sonra çocuk parası da alırsın devlet bi çok şeyde yardım sunar sana
Evet maalesef umarım sen yaşamazsınnn..Annem gibi maddi konularda aynı şeyi yaşıyorsunuz :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?