- 23 Aralık 2012
- 7.169
- 47.143
Sonrasında daha çok yanacak öz saygını yitireceksin, bağımlı oluyorsun,onsuz olamam falan.Bal gibi de olursun gençsin sagliklisin yani oylesindir umarım.Bu evlilik yürümez yani böyle evlilik yürümez.Kendine uygun bir iş bul çalış üret ve bu bağımlılıktan kurtul.Abla ben mutlu olmak istedim birşey istemedim canım çok yaniyir
Ailem memelkete biz istanbuldayiz ben bosansam boşanma işi nasıl ben oraya gitimde olmuyor dmekSonrasında daha çok yanacak öz saygını yitireceksin, bağımlı oluyorsun,onsuz olamam falan.Bal gibi de olursun gençsin sagliklisin yani oylesindir umarım.Bu evlilik yürümez yani böyle evlilik yürümez.Kendine uygun bir iş bul çalış üret ve bu bağımlılıktan kurtul.
Yok öyle birşey
Eskiden 3 yıl önce Konuştuğun biri! vardı ve evlendiğimi söyledim Onunla konuştum hani derdimi dökmek için yani niye böyle olduğunu işte falan filan öğrenmek için açıkçası Dertleşmek için o da evlendiğime şaşırdı Çünkü eskiden Benimle evlenmek istiyordu .öyle böyle derken konuşuyorduk ediyorduk
Alaskaya da gitsen bosanabilrsiniz sen iste yeter ki.Ya da bosanmayacaksan bu durumu kabul edip susup oturacaksın el mecbur.Ailem memelkete biz istanbuldayiz ben bosansam boşanma işi nasıl ben oraya gitimde olmuyor dmek
Kızın numarasına ulaşmak için cocun telegramina girdim ya sen karismaBu ne pekiGayet eski sevgilinizle konuşmuşsunuz
Kızın numarasına ulaşmak için cocun telegramina girdim ya sen karisma
Utandigim için anlatmadım neler yaptini işine bakEski sevgilisi de eşine sadece "merhaba" yazmış. O da aldatma olmuyor o zaman
Boşandiktan sonramı önle berwber aynı evdeykenmiDaha 22 yaşındasın bu ne koca merakiydi güzel kardeşim? Lise mezunu görünüyorsun en azından 2 yıllık bir universite oku bir çevren olsun part time bir işe başla kendi harçlığını çıkar ayaklarının üzerinde dur. Napacaksin kocan dünyanın en iyi insanı da olsa evde saksı bitkisi gibi mi yaşayacaksın?
Ben anlamıyorum hiç zorunuza gitmiyor mu kocanızdan para istemek kendi paranı kazan ehliyetin yoksa ehliyet al gez toz bidaha ne zaman 22 olacaksın.
Ben sana boşan derim çünkü bir sürü kişi çıkacak karşına bu süreçte ama yok ben şuan hazır değilim ölürüm biterim diyorsan en azından evliyken kendini geliştir üniversitesiye başla yeni arkadaş ortamları edin belediyenin bile bir sürü kursu var katil part time bir işe başlaBoşandiktan sonramı önle berwber aynı evdeykenmi
Yani ikiniz de birbirinize sadık değilsiniz. Neden evliliği ısrarla sürdürmeye çalışıyorsunuz?Utandigim için anlatmadım neler yaptini işine bak
Ben asla ihanet etmedim etmemde benim bir onueum varYani ikiniz de birbirinize sadık değilsiniz. Neden evliliği ısrarla sürdürmeye çalışıyorsunuz?
İnstgeram kullanıyorsan sana bir fitograf atım yazdın mesjaa pişman olAdam seni aldatmis, sen adami aldatmissin Durum 1-1 ilk golu atan kazanir. ben oyumu adama veriyorum. O daha ofansif.
Bacim ben az sonra yukarida sagda bi carpi var, ona tiklayarak bu sayfayi kapatacagim. Sonrada seni de konunu da unutacagim. Pisman olacagim cok bir sey yok.İnstgeram kullanıyorsan sana bir fitograf atım yazdın mesjaa pişman ol
Aynen bacım ondan evden dışarı cikmama izin vermiyor tüm arkadaşlarımı benden uzaklaştırdı konuşmayı bitirim diye surkeli kötü şeyler dediAnlattiklarinizdan ben eşinizin yaptığı somut bir sey yok hep siz abartiyorsunuz gibi bir hissiyata kapıldım. Çünkü saglikli dusunemiyorsunuz. Kendinizd bi ugras bulun. Evlenip de ailemi geride bıraktım evden cikamiyorum kafasi cok sacma yaa. Ne alaka insan sosyal bir varlik yer degistirse de gittigi yere gore yeni bir hayat kurmali aliskanliklar arkadaslikla edinmeli. Ailenizi arkada biraktiniz diye evden cikmayip hicbir sey yapmamak ne demek. Bos durmaktan kurulup kurulup adama sariyorsunuz belli ki. İs arkadasiyla gayet normal olan konusmalarini bile korkusundan saklamaya çalışıyor adam galiba